bende anlamıyorum.kaynımla kıyasladım.ona göre daha iyi,tabi kaynımında kıskanıyor eşimi o da kvdemi strese sokuyor kardeşim gibi ama kendi kardeşim kadar cılkını çıkarmıyor.saygı duymaya çalışıyor.Nasıl bir kardeş ilişkisi bu anlamış değilim.
birde kardeşiniz sürekli böylemiydi bilemem ama bu hafta
ygs sınavı var,sizin sürekli gelip gitmenizden mi rahatsız oluyor acaba?
gerçi aynı odada durmuyorsunuz heralde.
Bence hiç bu tarz şeylere girmeyin.interneti alın evinizde girin.
Annenize de gelip gitme sıklığınızı azaltın.
annenizde sizi savunmuyor değil mi doğru anladım?
kesin arayacaklarına eminim özellikle maddi şeyler için.ozaman cık bosver ne kalıcan orda huzurlu olmadıktan sonra ama mesafede koy arana isleri dustugunde ararlar kesin
kardeşim 18 yaşında annem bir de kardeşimle övünür olgun tavırları var diye bu nasıl bir olgunluk bilemiyorum.Siz evlisiniz sürekli artık aileye gitme ihtiyacı duymayın tabi ki yanların da olacaksınız ama her şeyin zamanı var onu geçtim kardeşiniz daha küçük ne kadar tartışmaya girerseniz o kadar başınız ağrır. Hem adı üstünde kardeş... Siz ona hep sıcak yaklaşın varsın o size abla gibi davranmasın,yaşı küçük olduğu için zamanla gerçekleri görmeye başlayacaktır.
keşke her insan kitap okuyarak saygın olabilse.17 yaşındaki bireye çocuk demek onun gelişimine balta vurmaktır onu yaşınca 17 yaşında değil.7 yaşında kabul etmektir.karşılık vermeden ve kışkırtma yapmadan nasıl tartışılıyorsa öyle tartışıyorum heralde.2. başlık, 3. başlık gibi konular açmak yasak. Çok karışık yazmışsınız, 17 yaşında kardeşinizle yani çocukla çocuk olmak yerine keşke bol bol kitap okusanız keşke.Neyse bu sizin seçiminiz. Ama sizin ne kadar çocuk olduğunuz 17 yaşında kardeşinizle tartışmaya girmenizden olduğu kadar burada koca insanlarla dalga geçmenizden bile belli oluyor. Allah çevrenizde ki insanlara sabır versin. Saygısızlık, saygınlığı kaybettirir.
ben anlamadım deyip geçenlere laf yetiştirmiyorum.anlamayıp üstüne konuyu alakasız yerlere çekip dağıtanlara cevap veriyorum.herkes istediği smileyi koyuyorsa neden bu battı ki. kimsenin türk dili edebiyatını bitirmesi gerekmiyor yazı yazması için.laf yetiştirmek başkalarına mahsus
İşte 12 diyince öyle anladım, ama boşverin sizin artık yeni bir hayatınız var. Ve eviniz ayrı olmalı, akşama kadar annemde kalayım sonra eşim beni alsın evime gideyim olaylarına girmeyin.karman çorman olsa da anlayan arkadaşııza cevap veriyorum:
1)evimde baştan tadilat sorunu olmasaydı bu kadar karışıklık olmazdı diye düşündüm bi an ama kardeşimle ilişkime artısı eksisi olmazdı.annemde destek olur gibi duruyordu (psikolojik olarak manen yani çocuğum yok yalnızım eşim işteyken)bu süreçte demekki pek güvenmemem gerekiyor.
2)bende onun dediklerinden sonra öyle düşünmeye başladım.
3)kardeşim 18 yaşında,12 yaşı örnek olarak vermiştim
Ilk defa bende anlamadimbende merak ediyordum kim anlamayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?