• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşim yüzünden düşük yapıyordum. .

Kardeş gıcıklığını her gün tecrübe eden biri olarak söyleyeyim ki birinin veya birbirimizin canı konusunda gıcıklık etmeyiz. Hiç normal değil bu. Aynen erkek kardeşim var, çok didişiriz ama ben hamile olsam düşük riskim olsa, karşıma geçip gevrek gevrek düşer inşallah dese ömür boyu silerim onu ben.
Karnımdaki benim bebeğim tamam ama onun da yeğeni. İnsan biraz haddini bilecek.

Aynen katılıyorum..
Bizde kardeşimle didişiriz, hani tabir yerindeyse it dalaşı olur buna bende dahil.. :)

Ama, doğmamış çocuğa laf etmek tipik kardeş didişmesi değildir.. Her şeyden önce didişme değildir.

Oldum. Olası annem erkek kardeşimi kayirir durur.. lafa geldi mi de ikiniz birsiniz der ama bunun böyle olmadığını hep belli eder.. bugunde bana gelmişlerdi. Annem yemek yapmış. Bende keşke yorulmasaydin ben dışardan gelince etli daha değişik bişey yapacaktım dedim.. erkek kardeşim oradan atladı kimse annemden güzel yemek yapamaz diye. . Bende askolsun sana defalarca yemek yaptım beğenmedinmi dedim.. asla annemin tırnaği olamaz senin yaptığın yemekler dedi.. sustum kaldım. . Neyse o bekar diye çok ağırladım evimde o yüzden. . Neyse sonra bu kalktı sigara içecek bende balkonda içer misin dedim. Korkma yemedim evini dedi. Bense saçmalama ne alakası var hamileyim o yuzden disarda ic dedim dedim..
Oradan kavga başladı annem sürekli bana sus dedi ona konuş oğlum dedi.. anladım ki ne yapsam bu kadın beni sevmeyecek.. neyse bi anda bi sıcaklık hissettim banyoya kostum.. kanama gördüm. . Bu çocuğa bişey olursa sen görürsün dedim.. AMİN AMİN DEDİ. .
gittim hastaneye yatırdı Dr çok şükür bişey yok şimdilik .. kanama alanı gördü sadece. . İğne ve fitil verdi..
Siz olsaydınız bu kardeşle bi daha görüşür muydunuz.. o amin lafını unutamiyorum...
O ne öyle ya düşman mı bu kardes ben olsam görüşmem hatasını anlayana kadar anne ne öyle konus oglum falan kardeşler arasında ayrım mı olur

Adam senden resmen nefret ediyor ama yine de evine geliyor, evlenmişsin barklanmışsın yetişkin insanlarsınız artık, hiç görüşmesende bayağı bi azalt görüşmeyi bayramdan bayrama hatta,
evin içinde sigara içenmi kaldı artık ya, bi de çocuk düşsün diye amin diyor
Sigaradan nefret edıyorum. Depresyon sebebım oluyor. Eşimle evlenırken ilk sordugum soruydu. Icmıyorum demıstı ve dugun gecesı keyıf ıcın bı defa ıceyım dıyıp basladı. Suan hamıleyım ve evın ıcınde ıcıyor. Ne dersem dıyeyım susuyor ve ıcmeye devam edıyor. Suan öfke doluyym

Sigaradan nefret edıyorum. Depresyon sebebım oluyor. Eşimle evlenırken ilk sordugum soruydu. Icmıyorum demıstı ve dugun gecesı keyıf ıcın bı defa ıceyım dıyıp basladı. Suan hamıleyım ve evın ıcınde ıcıyor. Ne dersem dıyeyım susuyor ve ıcmeye devam edıyor. Suan öfke doluyym
cok kotu ya doguncadami icecekmis sizde onun oldugu yerde durmayi hic icilmeyen yerde oturun saatlerce hic yanina ugramayin anlar belki balkonda bahcede icsin

Yani şimdi ben bu tarz konularda anlatilanin bu kadar olmadığını düşünüyorum. Sizin çok kibar kardeşin aşırı kaba saygısız olmasi falan konunun carpitilarak anlatildigini düşündüm.

Neyse.. amin demesi çok yanlış ve salakca evet. Ama sizde cok misafirperver gelmediniz yani. Anlattiginiz kadar kibar misiniz bilemiyecegim. Yoksa o kadar düşman olsa neden evinize gelsin bu kisim muamma mesela.

Ayrıca hamile kadınların fazla duygusal abartili tepkileri var gerçekten. Bi arkadasta demis kavga etmekle çocuk düşmez kardeşim yüzünden düştü demek çok ağır bi itham.!

Anneniz ve kardeşiniz çok büyük ayıp etmişler eğer bana yapılsaydı böyle birşey ikisinede kapıyı gösterirdim suratlarınada kapıyı çarpardım.

benim annem bana çok düşkün olmasına rağmen yeri geliyor bir sürü laf ediyorum ki şimdi kendimden utandım.. sizdeki anne ben de olsa evimin sokağından geçemezdi.. kardeşi kaale almıyorum bile benim için o yokk hükmünde.

Oldum. Olası annem erkek kardeşimi kayirir durur.. lafa geldi mi de ikiniz birsiniz der ama bunun böyle olmadığını hep belli eder.. bugunde bana gelmişlerdi. Annem yemek yapmış. Bende keşke yorulmasaydin ben dışardan gelince etli daha değişik bişey yapacaktım dedim.. erkek kardeşim oradan atladı kimse annemden güzel yemek yapamaz diye. . Bende askolsun sana defalarca yemek yaptım beğenmedinmi dedim.. asla annemin tırnaği olamaz senin yaptığın yemekler dedi.. sustum kaldım. . Neyse o bekar diye çok ağırladım evimde o yüzden. . Neyse sonra bu kalktı sigara içecek bende balkonda içer misin dedim. Korkma yemedim evini dedi. Bense saçmalama ne alakası var hamileyim o yuzden disarda ic dedim dedim..
Oradan kavga başladı annem sürekli bana sus dedi ona konuş oğlum dedi.. anladım ki ne yapsam bu kadın beni sevmeyecek.. neyse bi anda bi sıcaklık hissettim banyoya kostum.. kanama gördüm. . Bu çocuğa bişey olursa sen görürsün dedim.. AMİN AMİN DEDİ. .
gittim hastaneye yatırdı Dr çok şükür bişey yok şimdilik .. kanama alanı gördü sadece. . İğne ve fitil verdi..
Siz olsaydınız bu kardeşle bi daha görüşür muydunuz.. o amin lafını unutamiyorum...

Kan bağının gorusme zorunlulugu getirdigine inanmiyorum. Senin icin iyi dilekte bulunmayan insanlari hayatından egale et. Ruhun aydinlancak emin ol.

Hayır ben annenizin yaptığına bir anlam veremedim
Tamam kayiriyorda sana sus ona konuş ta denmez yani ikinize de sus demesi gerekir
Sen evinde bak yedır içir yaptığı terbiyesizlik kardeşinin

Ben bir daha asla konusmazdim
Zaman içerisinde barissakta eskisi gibi olmazdi

Ortada bi kardes yokki bize gorusup gorusmuycegini soruyosun.
Allahim korusun ya kendi yigenine ölsun amin diyor.
Evlerden irak.
3 tane yigenim var ablamdan abimden toplamda. Hepside canim.

Kanamaya o sebep olsun olmasın, 27 yaşında koskoca adam nerde ne konuşacaģını bilsin bilmiyorsa sussun hadsiz! Ben olsam kovardım evimden, onu savunan annemede mesafe koyardım.

Evleneceği kadına acıdım, gelişimini tamamlamadan evlenmesin yoksa anne oğul zehir ederler geline hayatı.

Back
X