- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
evet benimde en korktugum bu..lise donemi..ortaokulda hoyleyse lisede daha cok asiklik ceker ..offOfff lisede nasıl olacak şimdiden görebiliyorum :/
ama bana sacma sapan asklarini anlatmasini da ben normal goremiyorum.simdi normal gorsem o da normallestirecek ve surekli birileriyle ikiski halinde olir diye korkuyorum nasil olsa kizan yok serbestim diyeHepsini okumadım ama tipik ergen. Çok normal geldi bana bende oyleydim. Siz çaktırmadan takip edin ve ona hediyelerle vb yaklaşmaya çalışın bide arkadaş gibi olun sizi hiçbir şeye kizmaz diye düşünsün ki her şeyi anlatsın size
evet sevindim takdire..ama hic ders yapmiyor nasil aldi anlamadim.Takdir aldığına göre hepten kaybetmemişsiniz dersleriyle ilgileniyor demek ki, insanların duygularına ket vuramazsınız, kendisi de vuramaz, aşık olacak, hayatının merkezine oturtacak, ayrılacak, üzülecek bunlar olağan şeyler. Birine aşık olması yarın karşınıza ben evleniyorum diye çıkacağı anlamına gelmiyor, yaşının getirdiği şeyleri yaşıyor, anlamayacağınızı düşündüğü için size anlatmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?