- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
henuz ortaikiyi bitirmis kardesim cok degisti
bu yasta birileriyle cikmalar ayrilio aglamalar..bunlari normalmis gibi gelio bize anlatamiyor tabi ama takip ediyoruz hareketlerinden anliyoruz.soruyorum kaciyo cvp vermiuo bizden uzaklasti..arkadaslarina tapiyo resmen bir sn durmuyo onlarsiz onlar yoksa da hep nette..neti kapatmiyoruz dersleri konusunda faydali..dersleri de pek kotu degil takdir almis falan..eskiden biz piknige falan giderdik cok sevinerek gelirdi..mutluydu..ama simdi piknige falan gidince kesinlikle gelmek istemiyor..israr ediyoruz annem evde yalniz kalamassin diye soyluyor ama o da aglamaya falan kalkisiyor..sosyal medya da hep ask seyleri ayrilik sevda bunlari paylasiyor..inanain napiyosak onune gecilmiyor..telefonu falan yok tabiki ama bisekikde hallediyor napicaksa ...cok da sıkmak istemiyoruz bizden hepten nefret eder diye..cunku cok sinirli su aralar .hepimize istedigi olmayinca cok saygisiz oluyor..babam dan bile korkusu kalmadi..adamcagizda uzuuluyor bagrip cagarmak istemiyor..sizce nasil davranilmali ona..eski kardesimi istiyorum bebegim gibiydi elimizde buyudu aramizda 17 yas var
cok uzuluyorum onun icin..okuyup meslek sahibi olmasibi isyiyorum ama bu yasta bole seyler dusunuyosa allah korusun erken den evlenip gider diye korkuyorum
kafasinda belirli bi meslekte yok..ben asilamaya calisiyorum sacma sapan seyler soyluyor bende sinirlenip ne halin varsa gor diyorum ama icten ice uzuluyorum ..yardim edrrmisiniz