keske evlense ama nerdeeeEvlendirin kurtulun :)
malesef telefonla ariyo.napayim koca adam hadi kirmayim diyorum.cok vok bunaldimgeldimi açma kapıyı evde yok gib i yapsan
d3falarca diyorum anne nolur diye.ben anneminde bana yiktigini dusunuyorum.okadar yildimki anlatamam.hic tek basima oturamiyorum evimde.kocamdan daha cok onu goruhorum.birde ben biaey deyince annemede suclu oluyorjmYuh bence de bu kadar olmaz bende bunalırdım sanırdım çıksın iş arasın bişeyler yapsın hiç mi arkadaşı yok koca adamın o ne öyle ya anneniz ayrı bir ironi zaten devamlı neden size gönderiyor
kendimi sikmaktan.sabretmekten.cunku konussamda anbem anlamiyoBedelliyi beklerken işe girsin. Neden şuan çalışmıyor ki?
Bide anlamadığım, "annecim bi hastalik kapicam artik nolur diyorumsana sadece dedim" hastalıktan kastınız nedir?
benle dertlesiyo guya.suanda bile basim catliyacak agridanBilgisayarı yok mu yahu bu çocuğun, alın bi pc veya ps bağlatın internetini yemini suyunu da koyun bir köşeye ölene kadar rahatsız etmez sizi
yaklasik iki senedirKaç aydır size geliyorki
d3falarca diyorum anne nolur diye.ben anneminde bana yiktigini dusunuyorum.okadar yildimki anlatamam.hic tek basima oturamiyorum evimde.kocamdan daha cok onu goruhorum.birde ben biaey deyince annemede suclu oluyorjm
is bulamiyor askerlik oldugu icin.arklarida hep calisiyo kimi evlendiYuh bence de bu kadar olmaz bende bunalırdım sanırdım çıksın iş arasın bişeyler yapsın hiç mi arkadaşı yok koca adamın o ne öyle ya anneniz ayrı bir ironi zaten devamlı neden size gönderiyor
cogunu soylemiyorum esime geliyo diye.onada belli etmemeye calisiyorum.el sonucta sjmdi bisey demez yarin birgun laf soylerEşin bir şey demiyor mu her gün gelmesine
Ben benim erkek arkadaşıma yazmasam başını oyunlardan kaldırmayacak, etrafımdaki erkeklerde öyle. Arada halısaha falan, bu tam avrat hasan olmuşbenle dertlesiyo guya.suanda bile basim catliyacak agridan
ben bugun canim sikildi bi arkadasima gideyim yada bi arkadasimi davet edeyjm diyemiyorum.cunku hep ayagimin altinda.annemde sanki beni mecbur goruyo onada ayri sinir olugorum.Ben benim erkek arkadaşıma yazmasam başını oyunlardan kaldırmayacak, etrafımdaki erkeklerde öyle. Arada halısaha falan, bu tam avrat hasan olmuş
Sevmediği hayvan falan var mı kedi, köpek gibi. Belki alerjisi vardır alın eveben bugun canim sikildi bi arkadasima gideyim yada bi arkadasimi davet edeyjm diyemiyorum.cunku hep ayagimin altinda.annemde sanki beni mecbur goruyo onada ayri sinir olugorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?