2 senedir her Allahin günü geliyormus sizce bu normalmi.Insan kardesinin evine gelmesinden niye bu kadar rahatsiz olur hic anlamadim. Dengesiz biri mi? Aranizda mesafe falan mi var? Demek ki size ihtiyaci var su dönemde ki sik geliyor. Ben sanki baska birseyden rahatsizsiniz gibi düsündüm acikcasi. Arkadaslarim gelecek onun yüzünden gelemiyor yazmissiniz, bu durum sanki yillarca mi sürecek? Bir kac ay da gelmeyi versinler. Kardesinizden kiymetli mi yani?
Ayrica yukarida bir arkadas eltisinin konusmasini yazmis. Evdeki ergen kizini nasil kardesi ile garip bir yakistirma yapip bunu da fütursuzca söylemis hayret bisiy.
Iyi de bedelli askerlik zaten en son 2,5 yil önce geldi. 2 yildir isden cikmissa bedelli olarak da yapmasi gerekirdi. Süreyi fazla yazmis olmali konu sahibi. Bedelli askerlik su siralar cok gündem de, belliki bir kac aydir isinden cikmis ve bedelli askerligin gelmesini bekliyor. Yil olmasi mantiksiz. Zira esimden dolayi biz de cok ilgiliyiz bu konularla. Bir de 30 yasina kadar erteleme olmuyor en fazla 29 sonrasi yüksek lisans yapiyorsa olur ki bana pek yüksek lisans yapan bir kardesden bahsediliyor gibi gelmedi. Konu sahibi kardesinden kisa sürede hizli bikmis gibi...2 senedir her Allahin günü geliyormus sizce bu normalmi.
yaklasik iki senedir
Ben anlamadım 30 yaşında bi adam her gün her gün gelip napıyor nasıl vakit geçiriyor evde? Gerçekten her gün geliyor mu yoksa sık sık mı geliyor ?evet hergun bende artik ruhim daraliyor.maddi manevi bunaliyorum.bugun yine annemle tartistik.tamam gelsin velmesin demiyorumda zaten uc cocuk ustumde birde hergun ayni seyleri dinle dinle bjnaldim.kazik kadar adam.kendimi sikmaktan artik cigerlerim agriyor
Kocama söylemiyorım geldiğini demişsiniz çocuklar da mı demiyor baba bugün dayım geldi diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?