kardesim

Olurmu oyle sey ya 30 yaşında bide cocuk deilki.asla kardesim bile olsa katlanamazdim yeri geliyo esime katlanamiyorum her dk.bide cocukta varmis isin gucun olur kuafore gideceksindir ne bilim arkadasina gideceksindir.al karsina konus kirilacaksa kirilsin yarin bigun esinde laf eder.annende kolayini bulmus valla oh ne guzel.

İş bulsun. Benim babam esnaf yanında çalıştırcak kimse bulamıyor..
defalarca diyorum ama yok.cok bunaltti beni.annemede ofkem cok artiyo gittikce.hic insanin halinden anlamiyor.tatlilikla anlatayim fiyorum anlamiyo.resmen bana dogurmus oyle yiprattiki beni

evet annem kolayini buldu aslinda biraz.uc tane cocuk var bende onlarlami ugrasacam kazik kadar adamlami bilemiyorum.kendime ayiracak vaktim yok.anlatmaya kalksam kavgacikiyo

defalarca diyorum ama yok.cok bunaltti beni.annemede ofkem cok artiyo gittikce.hic insanin halinden anlamiyor.tatlilikla anlatayim fiyorum anlamiyo.resmen bana dogurmus oyle yiprattiki beni

Siz işe başlayın, çocuk falan var mıydı?
Yada halk eğitim merkezlerinde, belediyelerin kursları oluyor.. Onlara katılabilirsiniz. Evde olmazsanız alışır belki..

evet annem kolayini buldu aslinda biraz.uc tane cocuk var bende onlarlami ugrasacam kazik kadar adamlami bilemiyorum.kendime ayiracak vaktim yok.anlatmaya kalksam kavgacikiyo
Cikarsa ciksin bosversene afedersin kazik kadar adamla senmi ugrasmak zorundasin 1 gun gelir.2 gun gelir tas catlasin 1 hafta gelir ama hergun olmaz misafirindemi gelmiyo esinin akrabalari falan.kavga cikmasi daha hayirli olur bence.

Siz işe başlayın, çocuk falan var mıydı?
Yada halk eğitim merkezlerinde, belediyelerin kursları oluyor.. Onlara katılabilirsiniz. Evde olmazsanız alışır belki..
uc co uk var.bi donrm yine issiz kalmisti bir sene kadar yine sabahtan aksama brndeydi.birde uyardim bak askere gitmiyorsan calis bsna zarar veriyorsunuz diyr

uc co uk var.bi donrm yine issiz kalmisti bir sene kadar yine sabahtan aksama brndeydi.birde uyardim bak askere gitmiyorsan calis bsna zarar veriyorsunuz diyr

Akşam eve gidiyor değil mi? Çocukların yaşı kaç bilmiyorum ama annenize bırakın, kursa falan katılın. Ayağı kesilsin.
Size geldiğinde de iş yaptırın.. Annenizle huzurlu değil demek ki, sizinle de huzurlu olmasın.

yaklasik iki senedir

iki yılda bu problemi nasıl çözemediniz ya. güzellikle anlamıyorsa başka türlü yine halletmeniz lazımdı. annenizle konuşun, bundan sonra gelmesin deyin. gelirse açmam kapıyı boşa kötü olmayalım deyin. gelirse de açmayın cidden, arıyosa yine açmayın. 5 dk sonra kapıda hala dikilecek hali yok döner gider. ya da geldiğinde programım vardı çıkmam lazım deyip yollayın.

Cikarsa ciksin bosversene afedersin kazik kadar adamla senmi ugrasmak zorundasin 1 gun gelir.2 gun gelir tas catlasin 1 hafta gelir ama hergun olmaz misafirindemi gelmiyo esinin akrabalari falan.kavga cikmasi daha hayirli olur bence.
misafir gelfigi zaman arayip soyluyorum.ama ben artik hivbi arkadasimi arayamiyorum bile.okada4bogulmus hissediyorum.anneme gore uc co,ukla nereyegitcen

İş yok güç yok bir de bedelli askerlik mi bekliyor.Eğer ailenizin durumu müsait değilse tabiki gidip askerliğini yapacak sakın kredi çektirmeyin ailenize.Ayrıca size de üzüldüm sanki çocuk bakıcısısınız koca adam üzerinize kalmış annenizde de hiç acıma yokmuş size karşı.

kac defa tartistim.iki gun iyi sonra yine agni.

Babanız yok mu, o niye karışmıyor? Geçin karşısına anne babanızın konuşun. Sıkıntı çıkartın, bir sinir krizi çözer sanki bu durumu. Ailem demeyin görünen o ki onlar sizi düşünmüyor çünkü.

evet annemi hic affedemiyorum.basima cok sardi.hayatta kredi cektirmem.bastan soyledim

babam sinirli.annem hic anlamiyo insani.daha sabah konustum guya diyormus ablana gitme diye.annem gondetdi deyip geloyoya ozaman annemden soguyorum

koca gun bende ruhum daraldi artik.iki kere tutanak yedi ucuncusunde gotureceklermis

sizde geldiğinde güzel ağırlamayın işim var de o koltuktan kalk silcem de. evde yiycek bişey yok de. bugün kadın grubu misafirim var de. suratını as biraz. yavaş yavaş anlar heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…