Bu nasıl iş ya okurken ben bunaldım daraldım. Kız kardeşim gelse her gün bunalırım, annem gelse bunalırım, eşim evde oturan biri olsa bunalırım kaldı ki erkek kardeş.
Her insanın yalnız kalmaya ihtiyacı vardır çocuğunu uyutup kendi ile başbaşa bir kahve içmeye, hiç bir iş yapmadan boş zaman geçirmeye ya da çocukları oynarken arkadaşları ile vakit geçirmeye.
Kardeşiniz 30 yaşında ise siz daha büyüksünüz anneniz arkadaşlarınıza nasıl karışabilir yorum yapabilir neden bu izni veriyorsunuz neden sürekli yüklerini çekiyorsunuz. Babanız sinirli ise onunla konuşun çünkü anneniz yıllarca babanızın sinirli olmasının arkasına sığınarak nasıl olsa babasına ses çıkaramaz diye size yüklenmiş.
Bugün annenize kardeşinize karşı pasifsiniz ve bu düzene dur demezseniz yarın çocuklarınız da size aynısını uygulayıp pasif olmanızı bekleyecek sizin şu an ilgilenmek zorunda olduğunuz 3 çocuğunuz var ve mutlu doğru bir rol model olmalısınız.
Ayrıca gelmesin diye neden annenizi aramak yerine kardeşinizi aramıyorsunuz? 2 yıl boyunca her gün ne dertleşelir? Her gün sar başa ve bu boş kalma erkeklerin psikolojisini mahvediyor çok yakın bir tanıdığım askere gitme korkusu ile kendini dağlara vurdu kaçtı gitti vs dağlarda gördükleri yüzünden psikolojisi bozuldu bipolar tedavisi gördü, Bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında yattı ve şimdi annesinin evinde akşama kadar oturuyor çalışmıyor da. Çok zeki çocuk hayatını mahvetti. Ya işe girmesine sebep olun hayata atılsın ya da ikna edip askere gitmesine devamı çok daha kötü Allah korusun.