• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesim

Anneni ikna etmek zorunda değilsin..Kendi cocuguna kendi baksin..Benden 1 yas kucuk erkek kardesimde bana zimmetliydi..Bosaniyorum ben her gün kavga esim istemiyor dedim öyle kurtuldum.Biraz kirildilar falan normale döndü hersey.Korkma ben suclu olurum falan diye..Sustukca kabullenmis oluyorsun.Esim istemiyor cocuklara ne ara vakit ayiriyorsun dedi diyebilirsin
Annelerin erkek cocuk sevdasini anlamis degilim evli sorumlulugu olan ablaya yük olmayida anlayamiyorum

Annenizle konusmuşsunuz care olmamis. Ama israrla annenize dert anlatmaya calisiyosunuz. Belli ki boyle cozulmeyecek 2 yil icinde bunu anlamaniz gerekirdi. Kardesinize soylesenize direk. Bi de kardesiniz kac yasinda adam anlamiyo mu sizin rahatsiz oldugunuzu?

Bu konu gercek mi
30 yasinda bir erkegin kendi akli iradesi yok mu hergun size geliyor
Kaldi hic mi arkadasi yok ?
Adamin hayati yok annenizden basindan atiyor size yollayarak ayak bagi olmasin diye galiba
Kardesinizle konusun ise girsin ve de kendine arkadas filan edinsin bu esnada
Sizi bu kadar rahatsiz etmeye haklari yok

#Ahmetçim nasıl iyi oldu gelmen, perdeleri yıkadım , kardeşim asar dedim nasıl olsa boyu benden uzun.
#Tam zamanında geldin sen odayı bi süpürüversene ben kek yapıcam arkadaşım aradı geliyorum dedi.

#çocuklara şunu şunu yaptırıver benim ütüm var.
#aaa bilmemne bitmiş bi marketten alsana.
#yarın kuaförde olucam
#öbür gün komşularım gelicek
#şu gün ben gezmeye gidicem
#çocukları parka çıkarıcam
#komşuma salça yapıcaz

Insan kardesinin evine gelmesinden niye bu kadar rahatsiz olur hic anlamadim. Dengesiz biri mi? Aranizda mesafe falan mi var? Demek ki size ihtiyaci var su dönemde ki sik geliyor. Ben sanki baska birseyden rahatsizsiniz gibi düsündüm acikcasi. Arkadaslarim gelecek onun yüzünden gelemiyor yazmissiniz, bu durum sanki yillarca mi sürecek? Bir kac ay da gelmeyi versinler. Kardesinizden kiymetli mi yani?
Ayrica yukarida bir arkadas eltisinin konusmasini yazmis. Evdeki ergen kizini nasil kardesi ile garip bir yakistirma yapip bunu da fütursuzca söylemis hayret bisiy.

Insan kardesinin evine gelmesinden niye bu kadar rahatsiz olur hic anlamadim. Dengesiz biri mi? Aranizda mesafe falan mi var? Demek ki size ihtiyaci var su dönemde ki sik geliyor. Ben sanki baska birseyden rahatsizsiniz gibi düsündüm acikcasi. Arkadaslarim gelecek onun yüzünden gelemiyor yazmissiniz, bu durum sanki yillarca mi sürecek? Bir kac ay da gelmeyi versinler. Kardesinizden kiymetli mi yani?
Ayrica yukarida bir arkadas eltisinin konusmasini yazmis. Evdeki ergen kizini nasil kardesi ile garip bir yakistirma yapip bunu da fütursuzca söylemis hayret bisiy.
2 senedir her Allahin günü geliyormus sizce bu normalmi.

2 senedir her Allahin günü geliyormus sizce bu normalmi.
Iyi de bedelli askerlik zaten en son 2,5 yil önce geldi. 2 yildir isden cikmissa bedelli olarak da yapmasi gerekirdi. Süreyi fazla yazmis olmali konu sahibi. Bedelli askerlik su siralar cok gündem de, belliki bir kac aydir isinden cikmis ve bedelli askerligin gelmesini bekliyor. Yil olmasi mantiksiz. Zira esimden dolayi biz de cok ilgiliyiz bu konularla. Bir de 30 yasina kadar erteleme olmuyor en fazla 29 sonrasi yüksek lisans yapiyorsa olur ki bana pek yüksek lisans yapan bir kardesden bahsediliyor gibi gelmedi. Konu sahibi kardesinden kisa sürede hizli bikmis gibi...

Benim abimde boyleydi
Aksam bir gelirdi esimin yanina cani isterse gider isterse kalirdi.
Yatma uyuma uyumaz sabaha kadar pc de oturur oglene kadar salonun ortasinda camis gibi yatardi elini donunun icine sokup.
Sabah odaya bir girerim eli donunun icinde
Boyke boyle derken iyice yerlesti evime
Daha yeni evliyim ustelik
En son aradim annemi dedim cagiriyo musun ben mi postaliyim ne yapiyorsan yap

Kimse kusura bakmasin
Essek kadar adami kardesimde olsa eli donunun icinde oglene kadar gotu basi acik salonumun ortasinda yatiramam.

Birde ara karistirma huyu vardi
Esime beni cekistirirdi
Daha da gelip gitmez
Zaten azicik akil irade sahibi bir erkek kardeste olsa duracagi yeri bilir
Ben kiz oldugum halde ablamin evine sayili gitmisimdir
Kaldiki bir erkekle oturup sabahtan aksama kadar ne konusayim

Annen ne kadar bencilmis
Dogurduguna baksin bir zahmet!!!

Acma kapiyi
Ararsa telde is var bugun gelme.de
Obur gun.misafirim gelcek gelme .de

De birseyler yaaaaa!!!!

Valla boylesini de ilk defa duydum

Koca adam.
Senden sıkılması lazim onun

Bu nasıl iş ya okurken ben bunaldım daraldım. Kız kardeşim gelse her gün bunalırım, annem gelse bunalırım, eşim evde oturan biri olsa bunalırım kaldı ki erkek kardeş.

Her insanın yalnız kalmaya ihtiyacı vardır çocuğunu uyutup kendi ile başbaşa bir kahve içmeye, hiç bir iş yapmadan boş zaman geçirmeye ya da çocukları oynarken arkadaşları ile vakit geçirmeye.

Kardeşiniz 30 yaşında ise siz daha büyüksünüz anneniz arkadaşlarınıza nasıl karışabilir yorum yapabilir neden bu izni veriyorsunuz neden sürekli yüklerini çekiyorsunuz. Babanız sinirli ise onunla konuşun çünkü anneniz yıllarca babanızın sinirli olmasının arkasına sığınarak nasıl olsa babasına ses çıkaramaz diye size yüklenmiş.

Bugün annenize kardeşinize karşı pasifsiniz ve bu düzene dur demezseniz yarın çocuklarınız da size aynısını uygulayıp pasif olmanızı bekleyecek sizin şu an ilgilenmek zorunda olduğunuz 3 çocuğunuz var ve mutlu doğru bir rol model olmalısınız.

Ayrıca gelmesin diye neden annenizi aramak yerine kardeşinizi aramıyorsunuz? 2 yıl boyunca her gün ne dertleşelir? Her gün sar başa ve bu boş kalma erkeklerin psikolojisini mahvediyor çok yakın bir tanıdığım askere gitme korkusu ile kendini dağlara vurdu kaçtı gitti vs dağlarda gördükleri yüzünden psikolojisi bozuldu bipolar tedavisi gördü, Bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında yattı ve şimdi annesinin evinde akşama kadar oturuyor çalışmıyor da. Çok zeki çocuk hayatını mahvetti. Ya işe girmesine sebep olun hayata atılsın ya da ikna edip askere gitmesine devamı çok daha kötü Allah korusun.

Ben anlamadım 30 yaşında bi adam her gün her gün gelip napıyor nasıl vakit geçiriyor evde? Gerçekten her gün geliyor mu yoksa sık sık mı geliyor ?

Kocama söylemiyorım geldiğini demişsiniz çocuklar da mı demiyor baba bugün dayım geldi diye?

Ben anlamadım 30 yaşında bi adam her gün her gün gelip napıyor nasıl vakit geçiriyor evde? Gerçekten her gün geliyor mu yoksa sık sık mı geliyor ?evet hergun bende artik ruhim daraliyor.maddi manevi bunaliyorum.bugun yine annemle tartistik.tamam gelsin velmesin demiyorumda zaten uc cocuk ustumde birde hergun ayni seyleri dinle dinle bjnaldim.kazik kadar adam.kendimi sikmaktan artik cigerlerim agriyor

Kocama söylemiyorım geldiğini demişsiniz çocuklar da mı demiyor baba bugün dayım geldi diye?

Back
X