- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Hayırlı günler herkese büyük dert değil ama biraz moralimi bozan bişey 8 yıllık evliyim bi kızım var çok şükür kizimda baya sonra oldu ve şimdide bir kardeşi olsun istiyoruz RABBİM daha nasip etmedi kız kardeşim bana yakın iki çocuğu var ve ikisindede hep yanındaydım hep elimden geleni yaptım yapıyorum da daha çok küçükler ikincide hastanedeyken büyüğü bende kaldı 3 4 gün sonra yemegini işini ne gerekliyse yaptım ablalık bunu gerektirir diye düşünüyorum çünkü oturduğumuz yerde birbirimizden başka kimse yok neyse işte iki çocuğu da çok küçük kardeşimde küçük aslında ve oyla eşinin dilinde sürekli üçüncü çocuk muhabbetti var kaç defa konuştum beni ilgilendirmiyor senin hayatın ama düşünüyorsan bile biraz ertele bende istemiyorum böyle söyleyerek beni stres ediyorsun bana yardım ediyorsun diye diyorsun korkma olursa bir yabancı gibi gelip git filan dedi neyse konuyu kapladık ama gerçekten onun 3 çocuk düşüncesi beni benden aliyor ne kadar Tmm yapmam etmem desemde yapamam biliyorum iki küçük çocuk ve icimde öyle bir şey varki ona karşı koyamam yine elimden geleni yapcam biliyorum ve bu artık beni çok yıprattı bide bizim o kadar istediğimizi bildiği halde sürekli o şu zaman olsun diyor ben şu zaman diyorum buda canımı çok acıtıyor bilerek yaptığını
düşünmüyorum ama yinede çok üzülüyorum uzun zamandır yazmak ıcimi dökmek istedim anlatabileceğim kimse yok inşallah o burayı okumiyordur
düşünmüyorum ama yinede çok üzülüyorum uzun zamandır yazmak ıcimi dökmek istedim anlatabileceğim kimse yok inşallah o burayı okumiyordur