Kardeşim

Hayırlı günler herkese büyük dert değil ama biraz moralimi bozan bişey 8 yıllık evliyim bi kızım var çok şükür kizimda baya sonra oldu ve şimdide bir kardeşi olsun istiyoruz RABBİM daha nasip etmedi kız kardeşim bana yakın iki çocuğu var ve ikisindede hep yanındaydım hep elimden geleni yaptım yapıyorum da daha çok küçükler ikincide hastanedeyken büyüğü bende kaldı 3 4 gün sonra yemegini işini ne gerekliyse yaptım ablalık bunu gerektirir diye düşünüyorum çünkü oturduğumuz yerde birbirimizden başka kimse yok neyse işte iki çocuğu da çok küçük kardeşimde küçük aslında ve oyla eşinin dilinde sürekli üçüncü çocuk muhabbetti var kaç defa konuştum beni ilgilendirmiyor senin hayatın ama düşünüyorsan bile biraz ertele bende istemiyorum böyle söyleyerek beni stres ediyorsun bana yardım ediyorsun diye diyorsun korkma olursa bir yabancı gibi gelip git filan dedi neyse konuyu kapladık ama gerçekten onun 3 çocuk düşüncesi beni benden aliyor ne kadar Tmm yapmam etmem desemde yapamam biliyorum iki küçük çocuk ve icimde öyle bir şey varki ona karşı koyamam yine elimden geleni yapcam biliyorum ve bu artık beni çok yıprattı bide bizim o kadar istediğimizi bildiği halde sürekli o şu zaman olsun diyor ben şu zaman diyorum buda canımı çok acıtıyor bilerek yaptığını
düşünmüyorum ama yinede çok üzülüyorum uzun zamandır yazmak ıcimi dökmek istedim anlatabileceğim kimse yok inşallah o burayı okumiyordur
olayda sizi ilgilendiren en ufak bişey yok.çocuk yapmak karı-kocanın kararıdır, topluca verilen bir karar değildir.

Bayılıyorum burdaki bazı hanımların havadan konuşmasına😭
Bn seni anlıyorum cnm b yerde haklı sun sana ınat olmasa ble daha 1-5 yasında bbk var dıyorsun ucuncu cocuk ıstıyır pardonda sana guvenıyır olablr mi ? Bnce olablr kmsesi olmasa idare edemez bnde anneym mumkun deill bak gor gitme ablam bni kıskandı olur
Çok sağolun allah razı olsun beni anladiginiz icin

Bn seni anlıyorum cnm b yerde haklı sun sana ınat olmasa ble daha 1-5 yasında bbk var dıyorsun ucuncu cocuk ıstıyır pardonda sana guvenıyır olablr mi ? Bnce olablr kmsesi olmasa idare edemez bnde anneym mumkun deill bak gor gitme ablam bni kıskandı olur
sevgili yeni üye, ne yazdığını biraz daha zorlarsan kriptologlar gelip çözecek :olamaz: Alfabemizdeki 29 harfin tamamını kullanmak ücretsizdir, doğru ve güzel anlatım için şarttır.

Hanımefendi anne olmadım, cok istedim olamadım.
Etrafımda ablam kuzenlerim dostlarım arkadaslarım komsularım hep dogurdu. Hayatım bebeklerine ceyrek takmakla gectı desem abartmıs olmam.
Okadar cok ultrason da bebek gormeye gıttım, o kadar cok bebek odası yapılırken yardımda bulundum ki anlatsam inanamazsın.
Sonra sunnet lerı oldu sonra ıkıncıler dogdu, bazen ucuncu ler

Ilk hamıle haberini benimle paylasan dostlarım var.
Oturup sevıncten agladıgım.
Ne yapayım mesela?

Anne olmussunuz Allah evladınıza saglık versin
Acaba abartmasanız mı su ikinci Cocugum olmuyor olayını?
Napalım olmuyorsa, olana Allah saglık versin.
Ne güzel kadınsın kalbi guzel kadin :KK200:
Diliyorum ki seni çok ama çok mutlu edicek biri gelsin hayatına bundan sonra çok mutlu yaşa sevgiyle aşkla yaşa :KK37:
NOT = Murat övünç gibi bir dua şekli oldu ama içimden böyle geldi:confused:

Kusura bakma ama yardım ediyorsun diye hayatına karışma hakkına veya ona alınmaya hakkin yok. Çoğu insan yapıyor bunu ve ben deli oluyorum. Iyilik yapmayı kaldırmıyorsan yapma.

Ne güzel kadınsın kalbi guzel kadin :KK200:
Diliyorum ki seni çok ama çok mutlu edicek biri gelsin hayatına bundan sonra çok mutlu yaşa sevgiyle aşkla yaşa :KK37:
NOT = Murat övünç gibi bir dua şekli oldu ama içimden böyle geldi:confused:
Amin canım ya♥️♥️
Cok tesekkur ederim, 💜💜💜allah herkesi kendi gibi insanlarla karsılastırsın ♥️

İyi iyiye kotu kotuye denk gelsin, kotuler iyilerin sınavı olmasın ınsallah ♥️💜🌼

sevgili yeni üye, ne yazdığını biraz daha zorlarsan kriptologlar gelip çözecek :olamaz: Alfabemizdeki 29 harfin tamamını kullanmak ücretsizdir, doğru ve güzel anlatım için şarttır.
Cozmen buyuk basari cunku, ben okuduğumda anlamadım, 😂😂

Cozmen buyuk basari cunku, ben okuduğumda anlamadım, 😂😂
bazen o kadar anlamıyorum ki yazılanı copy paste google'a koyuyorum google "did you mean" diye bana kelimenin doğrusunu gösteriyo :olamaz: :KK66: Ama tabi google'ın da "aradığın kelime bulunamadı" diye sonuç verdiği oluyo, o durumlar için alternatif çözüm geliştiriyoruz.Korona aşısı 1, bu çözüm 2.

Belli ki kardeşin de istiyor. Kocam istiyor demesi bahane. Benim arkadaşımın küçük bebeği var eşi yeniden bebek istiyorum demeye başladı, arkadaşımda gizli korunuyor. Kadın istemezse her türlü yolunu bulur. Kardeşin kendi istiyor. Sende yardım etmezsin olur biter.

Evet çok şükür var ama ne biliyim böyle kaç aydır tedavi görüyorum hayla bir sonuç alamadık bunu söylemek açıkçası canımı çok acıtıyor zamanın ayarlaması
Hiç çocuğu olmayan insanın alınmasını anlarım ama sizinki yersiz bir alınganlık olmuş. Ve kesinlikle hadsizlik değil yani. Hiç çocuğunuz olmasa ayıp ayıp yanınızda konuşulmasın derdim.
Çocuklarına bakmak zorunda değilsiniz, çocuk yaparken size sormak zorunda değiller.

Ama cnm o krdşne yardm ediyr diye onun haytına müdahle etme hakkı yk ki?
Hç çocğu olmasa anlrm ama 1 tne çocğu vr. Alıngnlık yapmsı mantksz.

Gerçekten böyle okunuyor biliyor musunuz? Okumak için çaba sarfediyoruz, harfler paralı olmadı,istediğiniz kadar harf kullanabilirsiniz. Bedava. Free yani.

Hayırlı günler herkese büyük dert değil ama biraz moralimi bozan bişey 8 yıllık evliyim bi kızım var çok şükür kizimda baya sonra oldu ve şimdide bir kardeşi olsun istiyoruz RABBİM daha nasip etmedi kız kardeşim bana yakın iki çocuğu var ve ikisindede hep yanındaydım hep elimden geleni yaptım yapıyorum da daha çok küçükler ikincide hastanedeyken büyüğü bende kaldı 3 4 gün sonra yemegini işini ne gerekliyse yaptım ablalık bunu gerektirir diye düşünüyorum çünkü oturduğumuz yerde birbirimizden başka kimse yok neyse işte iki çocuğu da çok küçük kardeşimde küçük aslında ve oyla eşinin dilinde sürekli üçüncü çocuk muhabbetti var kaç defa konuştum beni ilgilendirmiyor senin hayatın ama düşünüyorsan bile biraz ertele bende istemiyorum böyle söyleyerek beni stres ediyorsun bana yardım ediyorsun diye diyorsun korkma olursa bir yabancı gibi gelip git filan dedi neyse konuyu kapladık ama gerçekten onun 3 çocuk düşüncesi beni benden aliyor ne kadar Tmm yapmam etmem desemde yapamam biliyorum iki küçük çocuk ve icimde öyle bir şey varki ona karşı koyamam yine elimden geleni yapcam biliyorum ve bu artık beni çok yıprattı bide bizim o kadar istediğimizi bildiği halde sürekli o şu zaman olsun diyor ben şu zaman diyorum buda canımı çok acıtıyor bilerek yaptığını
düşünmüyorum ama yinede çok üzülüyorum uzun zamandır yazmak ıcimi dökmek istedim anlatabileceğim kimse yok inşallah o burayı okumiyordur
Zaten cocugunuz var ben bu 2. Olsun 3. Olsun ılla diye direten uzulen ınsanları anlamiyorum. Dunya cocuk dogurma ıcın cok mu guzel bir yer. Tamam bir tane olsun o duyguyu yasayın. Bir yavrumuz olsun tamam ama 2 3 4 niye anlamıyorum

Ay ne kadar eleştirdiniz göm göm bitiremediniz ben gitip aralarına girip ay şimdi çocuk yapmayın olmaz demedim hakkınız yok diyorsunuz ben ordada yazdım kardeşime dedim hayatınıza karışmak gibi değil sadece ablası olarak tavsiye yaşi daha çok küçük kaldıramaz onu düşündüğüm için yani şimdi benim 2 çocuğum olsaydı istemeseydim bile yine düşüncemi söylerdim ikincisi ne yaşadığımızı bilmiyorsunuz ki ben sadece doğumda gitip bir el atmadım bir iki ay boyunca yemeğini ben yaptım 4 yıllk evli daha camlarını bu sene siliyor hep hamileydi kiyamiyordum düşer bişey olur ben yapiyordum temizliğine hep yardım ediyordum bunlar önemli şeyler değil anlayın diye yazıyorum şimdi hamile olsa doğumda iki üç gün hastanede kim çocuklarına bakcak biri 1.5 biri 2.5 yapmasam olmaz yapacak kimsesi yok burda icimde rahat etmez ve hastaneye bir yere gidiyor çocuklarını bana bırakıyor bazen uzun sürüyor geç saate kadar artık kızımla bir oluyorlar bütün evi alt üst ediyorlar kafam kaldırmıyor yine şimdi sorun değil isteyerek yapıyorum ama üçüncüsü olursa sürekli hastanesi şusu busu gerçekten kafam kaldırmıyor ve bırakmada diyemem yani belki yine kendimi anlatamadım ifade edemedim belkide haksızım bilmiyorum

Ya size ne ister yapar ister yapmaz sizinde cocugunuz varmis zaten ne bu alinganlik? Yatdimyetmek istemiyosaniz etmezsiniz bukadar basit. Dayanamazsanizda o sizin sorununuz.

Back
X