- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Eş ailesini eskisi kadar takmıyorum.Son zamanlarda daha rahatım.Senin kardesinle ilgili daha oncede actigin konular var diye hatirliyorum. Senin bu kardesinin akillanmaya pek niyeti yok. Birak ne yapiyorsa yapsin. Kendi esinin ailesini zaten yeterince takiyorsun bir de bunu takma derim. Kendini yiprattigina degmez. Anlayacak olan bir kerede de anlar. Demek ki ne yapsan bos.
Bı tanidigimin kardeşide anlattiginiz gibiydi hatta o kendinden yaşca büyüklerle gorusuyordu. sıkıntılı şeyler kardeş olunca insan korumak istiyor tabi haklı olarak..Artık hayatındaki insanları benden saklıyor. Ben şuan iki kişiyi idare ettiğini düşünüyorum. Ben birini biliyorum.Digeri onaylamadığım biri.Serseri gibi. Gönderdiği kartta gelir seni kaçırırım falan yazmış.Diger çocuk çok iyi. Kardeşime iPhone aldı. Yazık birikimini harcıyor o da.
İş yerinden sürekli dert yanıyor. Sınava çalış gerekirse matematikten özel ders al dedim.Sınava başvurdum dedi. Ama o da yalanmış.
Bırak napıyosa yapsın. B.ku bırakmış s.diğe koşmuş, bunu da bırakırsa neye koşacak belli değil.Daha önce konu açmıştım.Kız kardeşim nişanlanmak üzereydi.Çocuğun baskılarına dayanamayarak ayrıldı. Ayrıldıktan sonra başkasıyla çıktı. Ve benden sakladı. Anneme gittigimde çocukla evde fotograflarını gördüm.Şuan iş yerinden biriyle konuşuyor. İş yerindeki çocuk çok düzgün. Ama onu kardeşimin içi almıyor.Emin degilim ama ikisini idare ediyor galiba.Çünkü yakın zamanda aynı yerde fotoğrafları var.Kardeşimin çekildiği fotografta o çocuğun arabası çıkmış. İnstramdandan birbirlerinin fotoğraflarını begeniyorlar.
Sorduğumda inkar ediyor. Bak 25 yaşındasın. Meslek edin, marketin sonu yok. Ya üniversite oku ya kursa git diyorum.Tamam diyor öyle kalıyor. Tyt aytye başvurdum dedi, dün başvurmadığını söyledi.Fotograflarını yakaladığı çocukta hani sokakta son ses müzik açarlar, dağ başına falan gidip içki içerler öyle biri. Siz olsanız böyle kardeşe akıl vermeye devam eder misiniz?
Bu cevabınızı yeni fark ettim. Parçalanmış bı aileden geldiği için sağlam temeller atamiyor olabilir mi acaba. Bu hareketleri kendine ve ailesine bı isyan gibi bile yapıyor olabilir. Önceki yazılarınızı okumadım anlık okuduklarimla kafamda oluşan seyler yanlış fikir üretiyorum kusura bakmayın. Ama her cabanizi boşa cikariyorsa onu duzeltmek çok zor gibi görünüyor. Siz yine uyarın ama kendinizi yipratmayin en azından içiniz rahat etmiş olur göz yummak istemiyorsunuz onun yanlışlarına öyle anlıyorum yazdıklarinizdanEş ailesini eskisi kadar takmıyorum.Son zamanlarda daha rahatım.
Kardeşim gidip yanlış evlilik yapsın istemiyorum.Anne babam ayrı. Mesleği yok, hayatına düzgün insanda almıyor.Geleceğini hiç düşünmüyor.
Kalbi bir tek bu serseri çocuğa atıyormuş.Digeriyle de konuşuyor. Serseri olanla konuşmuyorum diyor ama 15 gün önce buluşmuşlar.
Haklısınız ama ben ne desemde bildiğini okuyor.O yüzden hayatıyla alakalı yorum yapmamaya çalışacağım.
Eş ailesini eskisi kadar takmıyorum.Son zamanlarda daha rahatım.
Kardeşim gidip yanlış evlilik yapsın istemiyorum.Anne babam ayrı. Mesleği yok, hayatına düzgün insanda almıyor.Geleceğini hiç düşünmüyor.
Kalbi bir tek bu serseri çocuğa atıyormuş.Digeriyle de konuşuyor. Serseri olanla konuşmuyorum diyor ama 15 gün önce buluşmuşlar.
Haklısınız ama ben ne desemde bildiğini okuyor.O yüzden hayatıyla alakalı yorum yapmamaya çalışacağım.
Bence ilgi görmek hoşuna gidiyor. Birde şıp sevdi galıba.Kendisini ufak olarak görüyorBı tanidigimin kardeşide anlattiginiz gibiydi hatta o kendinden yaşca büyüklerle gorusuyordu. sıkıntılı şeyler kardeş olunca insan korumak istiyor tabi haklı olarak..
Akıl vermek işe yaramıyor belli ki acaba sorunun sebebini mi ogrenmeye çalışsanız. İlgi görmek hoşuna gidiyor olabilir hayatında sevgi ile alakalı kendi içinde bı eksiklik yasiyor olabilir. Çünkü yaşı ufak değil özünde kötü bı insan değilse altında başka sebepler yatıyor olabilir diye düşünüyorum
anlattıklarınız göre kardeşiniz de çok dolu biri değil. kardeş de olsa olmayınca olmuyor. insan sadece kendine müdahale edebiliyor ben onu anladımKonuştum kavga ettik. Çocugu tanımıyorsun diyor. Ama görünen köy hesabı nasıl biri oldugu belli. Bu köşe başında bekliyorlar öyle biri. Çok boş biri gibi.Böyle olması ilgisini çekiyor maalesef.
Aileyle alakası oldugunu sanmıyorum. Hayatından memnun. Sadece hayatla alakalı çabası yok.Daha iyi bir iş istiyor ama çabalamıyor.Bu cevabınızı yeni fark ettim. Parçalanmış bı aileden geldiği için sağlam temeller atamiyor olabilir mi acaba. Bu hareketleri kendine ve ailesine bı isyan gibi bile yapıyor olabilir. Önceki yazılarınızı okumadım anlık okuduklarimla kafamda oluşan seyler yanlış fikir üretiyorum kusura bakmayın. Ama her cabanizi boşa cikariyorsa onu duzeltmek çok zor gibi görünüyor. Siz yine uyarın ama kendinizi yipratmayin en azından içiniz rahat etmiş olur göz yummak istemiyorsunuz onun yanlışlarına öyle anlıyorum yazdıklarinizdan
Evet bazıları ilgiyi seviyor hele ki karşısındakilere köpek gibi davranıp ediyorsa egosunu tatmin ediyordur. Düzeltmeniz cidden çok zor uyarın ama dediğim gibi kendinizi yipratmayinBence ilgi görmek hoşuna gidiyor. Birde şıp sevdi galıba.Kendisini ufak olarak görüyor
Öyle öyle. Ona pdr oku dedim. Olmazsa hadi kazanamıyorsun, para biriktir özel üniversiteye git, part time çalış, marketin sonu yok dedim.2 senedir sürekli aynı şeyleri söylemekten sıkıldım. Geçen sınava başvurmadığını söyledi.Başvurdum demişti.Birde geç başvuru var mı diye soruyor.Biraz gelecekle alakalı bişeyler yapsın istiyorum.Ama benim istememle olmuyormuş. Benim korkum o serseri çocukla evlenmesi.anlattıklarınız göre kardeşiniz de çok dolu biri değil. kardeş de olsa olmayınca olmuyor. insan sadece kendine müdahale edebiliyor ben onu anladım
Benden saklıyor zaten çocuğu.Dediginiz gibi bu tarz insanlar ilgisini çekiyor.Kendisi gelip anlatırsa yorum yaparım bende artıkEvet bazıları ilgiyi seviyor hele ki karşısındakilere köpek gibi davranıp ediyorsa egosunu tatmin ediyordur. Düzeltmeniz cidden çok zor uyarın ama dediğim gibi kendinizi yipratmayin
Öyle yapın birde evlenecek diye korkmayin bana pek evlilik kafasinda gibi gelmedi çünkü evlenirse böyle kafasına göre kimseyle görüşüp konuşamaz bunu kendide biliyordur kendini kısıtlamak istemez diye düşünüyorumBenden saklıyor zaten çocuğu.Dediginiz gibi bu tarz insanlar ilgisini çekiyor.Kendisi gelip anlatırsa yorum yaparım bende artık
Gerçekten takmıyorum.İnsanları degiştiremem.Bende degişmez zaten.Yapı olarak ben kötü sözleri kafamda büyütüyorum, hemen o kişiye cephe alıyorum.Ben eş ailesinden uzak durmakla çözümü buldum.Bayramdan bayrama 1 saat idare ediyorum artık.Es ailesini eskisi gibi takmamana cok sevindim bak bu guzel bir gelisme. Cunku bos yere kendi enerjini dusurup, olmayacak seyleri kafana takiyordun.
Kardesine gelince seni anliyorum elbet haklisin ve dogru dusunuyorsun ama bazi insanlar laftan anlamaz. Bdv.ye acilan konulara bak mesela bu adamdan ayril, bundan koca olmaz diyoruz ama cok seviyorum diyor, bir anda bir bakiyorsun biz kotu olmusuz adami bize savunur hale geliyorlar. Iyilik olsun diye yaziyoruz sonra bir bakiyoruz kiskancsiniz, sevgiden anlamiyorsunuz diyorlar. Kardesinin durumu da aynen boyle.
Sen uzerine duseni yapiyorsun uyariyorsun ama bak senden gizliyormus. Bu durumda senin yapacak bir seyin yok. Bazilari yasamadan akillanmiyor.
Şuan evlilik düşünmüyor. Ama o serseri olanla evlilik ister bence. Çocuk hiç güven vermiyor. Böyle bir sürü kızla konuşuyor gibi.Uçarı bir tipÖyle yapın birde evlenecek diye korkmayin bana pek evlilik kafasinda gibi gelmedi çünkü evlenirse böyle kafasına göre kimseyle görüşüp konuşamaz bunu kendide biliyordur kendini kısıtlamak istemez diye düşünüyorum
Ama zaten tencere kapak oluyorlar. Kardesiniz olumlu baksa bile o çocuk bakmaz o tipler gezip tozayim keyfime bakayım derdinde oluyor geneldeŞuan evlilik düşünmüyor. Ama o serseri olanla evlilik ister bence. Çocuk hiç güven vermiyor. Böyle bir sürü kızla konuşuyor gibi.Uçarı bir tip
Haklısınız çok dogru.Bunlar bir ara ayrılmış. Çocuğun gönderdiği kartta gelir seni kaçırırım falan yazıyor.Kardeşim kaçmaz herhalde.Ama zaten tencere kapak oluyorlar. Kardesiniz olumlu baksa bile o çocuk bakmaz o tipler gezip tozayim keyfime bakayım derdinde oluyor genelde
evlenir. sonra da kendi derdini size yükler maalesefÖyle öyle. Ona pdr oku dedim. Olmazsa hadi kazanamıyorsun, para biriktir özel üniversiteye git, part time çalış, marketin sonu yok dedim.2 senedir sürekli aynı şeyleri söylemekten sıkıldım. Geçen sınava başvurmadığını söyledi.Başvurdum demişti.Birde geç başvuru var mı diye soruyor.Biraz gelecekle alakalı bişeyler yapsın istiyorum.Ama benim istememle olmuyormuş. Benim korkum o serseri çocukla evlenmesi.
Çok örnek verdim.Hatta ek iş olarak çalıştığım dershaneye gözetmen olarak aldıracaktım.Sırf ortamı görsün belki heveslenir diye. Ama sonra güvenmedim, gelmez mahcup olurum diye aldırmadım.Bakın bir insan olacaksa cobanken tr birincisi oluyor. İçinde olan her yerden cikiyor. Sizin kardeşinizin gönlü yok.
Ben sizin yerinizde olsam ona direk akıl vermezdim. Hatta sen akıllı kızsin, eminim çalışıp iyi bir ünv kazanacaksin derdim. Onun yaptıklarını da hikayelestirip başkası yapıyor ve ne aptallik gibi anlatırdım.
Ay yok ya o da blöf yapıyordur o tipler hep oyle hani senden vazgecmiyorum ayağına yatıyorlar den hic kafanı yorma onların ilişkisine. Sadece pişmanlık duyacağı asamalara gelmez umarım seninde temennin bu olsun elinden geleni yapmışsın zaten anladığım kadarıyla o yüzden sıkma canını hiçHaklısınız çok dogru.Bunlar bir ara ayrılmış. Çocuğun gönderdiği kartta gelir seni kaçırırım falan yazıyor.Kardeşim kaçmaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?