- Emoji Skoru
- 365
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Hayallperesttt
-
Kardeşinin ilişkisiyle ilgili hiçbir detay bilmiyoruzki.Kız kardeşim yeni evli sayılır. Eşi iş arkadaşının düğününe gitmiş arkadaşlarıyla geldiğinde çok mutlulardı biz de birbirimizi sevelim, mutlu olalım, ayrılsak da çok mutlu olmayız ama bu ayrılmayacağımız anlamına gelmez demiş ve ara ara bu konuyu açıyormuş. Kardeşim de sonunda istemiyorsan boşan demiş. Mutsuz olduğunu dile getiriyormuş sadece, direk ayrılmak istiyorum dememiş ama ima etmiş. Bu erkeğin fikri ne sizce ne yapmaya çalışıyor?
Mutsuz hissettiğini söylüyormuş. Belirli bir sebep yok aslında evliliklerinde. Ara ara olan tartışmalar. Eşi ailesine düşkün evliliğe mi alışamadı bende anlamadık. Sadece mutsuz olduğunu söylüyormuşAnlamadım durduk yere böyle mi diyor? ne alaka yani kardeşiniz niye böyle düşündüğünü sorunca ne diyor?
Evet evleneli de çok olmadı neden evlendi o zaman yazık değil mi kardeşime. Bende böyle düşünüyorum ama direk söyleyemedim.Bosanma dusuncesi var ve agiz ariyor bence. Kardesiniz nasil tepki verir, ariza cikarir mi vs diye. Durduk yere konusulacak seyler degil bunlar.
başkası var o zamanMutsuz hissettiğini söylüyormuş. Belirli bir sebep yok aslında evliliklerinde. Ara ara olan tartışmalar. Eşi ailesine düşkün evliliğe mi alışamadı bende anlamadık. Sadece mutsuz olduğunu söylüyormuş
Telefonunda falan hiç öyle bir şeye rastlamamış. Yeni evli sayılır bunlar ama bilemiyorum olabilir de. Kadınların fazla olduğu bir yerde çalışıyor eşi.başkası var o zaman
Kaç yaşlarındalar? Yani alternatifleri gördü gözü dışarda olarak yorumladım benTelefonunda falan hiç öyle bir şeye rastlamamış. Yeni evli sayılır bunlar ama bilemiyorum olabilir de. Kadınların fazla olduğu bir yerde çalışıyor eşi.
Kardeşin bi sebebini sorsun neden mutlu değilmiş sorun nerdeymiş?Kız kardeşim yeni evli sayılır. Eşi iş arkadaşının düğününe gitmiş arkadaşlarıyla geldiğinde çok mutlulardı biz de birbirimizi sevelim, mutlu olalım, ayrılsak da çok mutlu olmayız ama bu ayrılmayacağımız anlamına gelmez demiş ve ara ara bu konuyu açıyormuş. Kardeşim de sonunda istemiyorsan boşan demiş. Mutsuz olduğunu dile getiriyormuş sadece, direk ayrılmak istiyorum dememiş ama ima etmiş. Bu erkeğin fikri ne sizce ne yapmaya çalışıyor?
bu işin çok yolları var artık, tekolojiden az anlayan biriyse saklamayı biliyordur. durduk yere mutsuz olup ayrılmak istemenin erkek tarafında başka karşılığı yok diye biliyorum.Telefonunda falan hiç öyle bir şeye rastlamamış. Yeni evli sayılır bunlar ama bilemiyorum olabilir de. Kadınların fazla olduğu bir yerde çalışıyor eşi.
26 ikisi de. Alternatifleri hep vardı aslında bayadır aynı yerde çalışıyor. Kendisi severek evlendilerKaç yaşlarındalar? Yani alternatifleri gördü gözü dışarda olarak yorumladım ben
Yani çok genç değiller ama çok olgun da değiller sanki en azından kardeşinizin eşi için söyleyebilirim bunu.26 ikisi de. Alternatifleri hep vardı aslında bayadır aynı yerde çalışıyor. Kendisi severek evlendiler
Alternatif hayat için evliliğini mi bitirmek istiyor yani böyle bir ilişkim olur diye onunda alternatifleri vardır elbet kendide mükemmel biri değil sonuçta.Yani çok genç değiller ama çok olgun da değiller sanki en azından kardeşinizin eşi için söyleyebilirim bunu.
Ben direkt biri vardan ziyade belki de arkadaşının düğününde sahip olabileceği alternatif hayatı gördü diye yorumladım. Evet çok ergence biliyorum ama bence erkekler 26 yaşında hala ergen oluyor
Bilmiyorum belki de. Sadece ilişki gözüyle bakmayın buna belki bekarken hayatın daha kolay olduğunu düşünüyor, kendini daha özgür hissediyor vs vs.Alternatif hayat için evliliğini mi bitirmek istiyor yani böyle bir ilişkim olur diye onunda alternatifleri vardır elbet kendide mükemmel biri değil sonuçta.
Karın ağrısını söyleyememe biçimi bu. Birbirimizi sevelim mutlu olalım derken zaten havada kalan bir sevgisizlik var. Kardeşinizden de o sevgiyi alamıyor benim düşüncem birbirimizi sevelim tek kişilik mevzu değil.Kız kardeşim yeni evli sayılır. Eşi iş arkadaşının düğününe gitmiş arkadaşlarıyla geldiğinde çok mutlulardı biz de birbirimizi sevelim, mutlu olalım, ayrılsak da çok mutlu olmayız ama bu ayrılmayacağımız anlamına gelmez demiş ve ara ara bu konuyu açıyormuş. Kardeşim de sonunda istemiyorsan boşan demiş. Mutsuz olduğunu dile getiriyormuş sadece, direk ayrılmak istiyorum dememiş ama ima etmiş. Bu erkeğin fikri ne sizce ne yapmaya çalışıyor?
Yani kardeşimden mi alamıyor kendi mi sevmiyor sizce anlamadımKarın ağrısını söyleyememe biçimi bu. Birbirimizi sevelim mutlu olalım derken zaten havada kalan bir sevgisizlik var. Kardeşinizden de o sevgiyi alamıyor benim düşüncem birbirimizi sevelim tek kişilik mevzu değil.