- Emoji Skoru
- 33.209
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Hayallperesttt
-
Kendisi de aynı sorunları yasamıs kendiside soguk biriymis… belkide atlatamadıgı bosanma durumunu bu sekilde anlatmaya cözmeye calısıyor.Bence eşi beklediği sıcaklığı göremedi evlenince. Kardeşim soğuk biri diyorsunuz. Hatta yatak meselesi bile olabilir bu. Eğlence anlayışları falan farklı olabilir eşi kardeşinizle eğlenemiyor sanki.
Belki de öyledir bilmiyorum konularını ama dediğinize göre kuzenim yazdı gibi olmuşKendisi de aynı sorunları yasamıs kendiside soguk biriymis… belkide atlatamadıgı bosanma durumunu bu sekilde anlatmaya cözmeye calısıyor.
Haklısın ama boşanmayı kendi ima etmiş o da bunu duyunca biraz bozuldu sanırım.Bence dugunde mutlu, eğlenen çiftleri gördü. Biz niye böyle değiliz ki diye düşündü bunu ifade etmeye çalışıyor. Kardeşin de istemiyorsan bosanalim diyerek konunun önünü tıkamis böyle birine ne anlatilabilir ki. İlk önce konuşup derdini öğrenmesi gerekiyordu. En son söyleyeceğini ilk başta söylemiş.
Bende benzer sorunları yaşadım ama kendimle ilgili konu açmadım isteyen istediğini düşünebilir.Kendisi de aynı sorunları yasamıs kendiside soguk biriymis… belkide atlatamadıgı bosanma durumunu bu sekilde anlatmaya cözmeye calısıyor.
Sizde yorum yapmayın sizde aynı yorumları yapmaktan sıkılmadınız bana.Kendi evliliğin bitti de sıra kardeşine mi geldi. Tesadüfen o da ilk 1 sene içinde mi sorun yaşamaya başladı. Sizin ailede insanların başına hiç iyi şey gelmiyo mu. Hiç iyi giden ilişki yok mu. Ya da senin ilişkiler harici bi işin uğraşın yok mu. Sıkılmıyon mu yok benim biten evliliğim yok kardeşimin evliliği falan.
Konuları kiminle ilgili actınız pekiBende benzer sorunları yaşadım ama kendimle ilgili konu açmadım isteyen istediğini düşünebilir.
Bu konudan bahsediyorum benim kendi konularım var zaten.Konuları kiminle ilgili actınız peki
Olabilir bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyor olabiliriz. Ben zaten fikir almak için konu açıyorum olumlu olumsuz eleştirilere açığım kırıcı olmadığı müddetçeSizin esiniz de sizden bir senelik evlilikte ayni sebeplerle bosanmis. Kardesiniz de ayni seyleri yasiyorsa bence ikinizde de sorun var. Kendi yasadiklarinizdan yola cikarak kardesinizi daha dogru yönlendirebilirsiniz.
Bir şey anlatmıyorsun ki bacım nasıl fikir verelimOlabilir bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyor olabiliriz. Ben zaten fikir almak için konu açıyorum olumlu olumsuz eleştirilere açığım kırıcı olmadığı müddetçe
Yani bana iki kiz kardesin, birer yil icinde benzer sebeplerden bosanma noktasina gelmesi ilginc geldi. Siz mesafeli, duygularını pek ifade etmeyen biriymissiniz -yanlissam duzeltin-. Kardesinizin de benzer yapida olduğunu yazmışsınız.Olabilir bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyor olabiliriz. Ben zaten fikir almak için konu açıyorum olumlu olumsuz eleştirilere açığım kırıcı olmadığı müddetçe