Kardeşimden ve ailemden soğudum

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Merhaba kk sakinleri
2 ay önce erkek kardeşimle ( 18 ) kavga etmiştik , normalde kardeşim vur enseye al ekmeği olan biridir oldukça sakin ve mülayim biridir umursamazdır ne olduysa 2 ay önce oldu şiddetten hiç hoşlanmayan biriyim bir anlaşmazlık oldu aramızda ve ayağıma hızlıca yumruk atmıştı bayağı ağlamıştım ayağım mosmor olmuştu ağrımıştı zar zor geçmişti 1 ayda morluk anneme babama söyleyince beni suçlamışlardı '' kim bilir ne yaptın da vurdu ?'' demişti annem taraf tutuyorlar beni suçluyorlar gene aşırı umursamazlar . O gün içime oturdu bu durum kimseye söylememiştim . Bugünde tartıştık aynı ayağıma bastı bilerek kızardı rahatsız ediyor bu durum beni ne zaman aramızda tartışma olsa artık itiş kakış oluyor aramızda. O mülayim bildiğim çocuk gitti yerine asabi agrasif biri geldi teyzeme falan bağırmaya sataşmaya başladı kuzenlerim küçük onlarada sataşıyor bi kere kapının camını kırmıştı teyzemin annemde birşey söylemiyor babamda fazla umursamazlar fazlasıyla soğudum ailemden ve kardeşimden aileme güvenmiyorum artık.

Kardeşinizin aşırı sakinliği sizi baskın olmaya mı alıştırdı
Kardeşinizle konuşun can acıtmak bir ifade şekli değildir diye anlatın sizde dilinizle dövüyorsanız vazgeçin

Belli ki kardeşinizin de bir derdi var ama bu hiçbir zmaan size zarar vermesine gerekce değil. Darp raporu almanızı söyleyen üyeye katılıyorum, hatta anne ve babanizi karşınıza alıp bu konuda ciddi ciddi konuşabilirsiniz, eğer bişey yapmazlarsa darp raporu alacağım diyerek.

Sessiz mulayimken onu tinlamayip küçümsediyseniz eğer ..seni dovdukten sonra daha çok saygı gördüyse aile bireylerinden sadece sana değil hayatı boyunca gelecekteki esinede böyle davranacak muhtemelen eğer dur denilip farkına varmazsa yahut psikologa gitmezse

Back
X