Kardesime engel olamiyorum..

Benim de elime buna benzer bi fırsat geçmişti. Annem sağolsun aklım kalır dedi engel oldu. Keşke resti çekip gitseymişim. Sonra kendı bile pişman oldu keşke engel olmasaydım dedi ama iş işten geçmişti. Bırakın kardeşinizi gitsin. Bu fırsatlar ne yazık ki her Zaman ele geçmiyor :KK61:

senin kardeşim dediğin kişi bir adam. evlenseydi 7 tane çocuğu olurdu, ev babası olurdu. korkmayın suriye ye gitmiyor. çok güzel, medeniyet olan, burdan daha güvenli yerlere gidiyor.

Merhaba..

Erkek kardesim bu sene "Work and Travel" yapmak istiyor tek basina YeniZelanda yada Kanada da. Icim hic rahat degil ikna edemiyorum engel olamiyorum gitmesini istemiyorum. Tek basina yabanci ülkede yabanci insanlar..

Bu konuda tecrübesi olan varmi (baska bi ülkede de)? Önerirmisiniz? Nasil gecti neler yaptiniz? Icimi rahatlatin nolur:KK43:

Erkek kardeşim Erasmusla İspanya'ya gitti. Bence harika bir deneyim. Keşke üniversitedeyken bende gitseydim. Destek olun. Gençler zehir gibi. Dili iyice gelişir ve kendine olan güveni artar. Bi nevi kişisel gelişim..

Back
X