kardeşime gitmeyi istemiyorum,

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
selam kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım var
şimdi şöyle bir konu var ben ev aldım sonra ,
babam ve erkek kardeşimle yaşıyan kız kardeşimde ev aldı
,kardeşim bana güle güle oturuna gelmedi sürekli beni telefonla arıyo ne zaman gelcen diye gelirim bir gün diyorum anlamıyo hem kendisi gelmiyo hemde beni çağırıyo siz olsanız ne yapardınız?

ne fark eder kı Önce ben gıtmıŞım sonra o gelmıŞ kardeŞım ayol o benım. Hatta fırÇa bıle Çekerım gelmezsen kırarım bacaklarını dıye

Üstteki yorumlara katılıyorum..
Önce sen gel sonra ben gelirim derdim..
Veya giderdim sen bana gelmedin ama ben geldim :dilcikar:
Derdim..
Ama içimden gitmemezlik falan gelmezdi..
Kardeşim o benim yaa ötesi varmı..
Kırılmaz gücenmezdim yani..

Sevgili arkadaşım kardeşler arasında böyle teklif mi beklenir,
O biraz ayıp etmişse sen ön ayak ol.
Belki senden ilgi bekliyodur.
Sizleri tanımıyorum ama sen önce git ve affetmiş gibi davran,gülümseyerek karşıla
belki de gerçekten art bir niyeti yoktur.
Tersi durumdaysa mahçup olur ve belki yaptığı şeyden pişman olur.
Yaşçada büyük müsün bilmiyorum ama büyüklük büyükte kalsın

kardeşsiniz sen gel yok ben geleyim lafı olmaması gerekir bence...
siz gidin sürekli gel git lafıda ortadan kalksın....
sonuçta el degil...

ohoo 40 kere gitmiştim şimdiye kadar opuyorumnanaktan gerçi bu biraz da aradaki samimiyete bağlı bir durum yerimseniben

ben çağırmasa da giderim o da ben çağırmadan gelsin isterim. davet rica minnet olamaz ki. kardeş bu can yani.

Ay Denmur sendemiakannehir

Şekerim ne varki bunda, alınganlığın sırasımı, kardeşin o senin. Düşünememiştir, ne var gitsen. yav kardeş kardeşe trip yaparmı vay efendim sen bize gelmedin ben size niye geleyim diye.kaydirigubbakcemile

Kardeşler arasında lafı mı olur ya? Aklıma bile gelmez. Hem kardeşiniz bekar galiba, hani evli olsa da gelinle ilişkinizde çekiniyor olsanız neyse de.

Lütfen kimse beni yanlis anlamasin ben boyle seyleri hic sevmiyorum,yok ben geldim sen gelmedin,yok beni bilmem neyine davet etmedin.Ben bu tür seylerin samimi arkadaslar arasinda bile olmasina karsiyim ki bu sizin kardesiniz boyle dusunmemeniz bile lazim, belki kardesiniz aranizdaki yakinliktan dolayi boyle biseye gerek duymamistir ve masumane her kardes gibi abla banada gelsene diyodur.Sizin yerinizde olsam kardesime giderim yok sen gelmedin ben geldim falan diyede laflar sokmam elalem degil ya öz göz kardesiniz.

kuzucum bunu düşünebilecek yaşta 32 yaşında hep ben merkezci
12 yıllık evliliğimde 3 kere falan gelmiştir evime
hep ben kardeşim dedim gittim ama o ablam deyip gelmiyo .

Kardeşinle bunun dışında başka sorunlarınız var mı arkadaşım,
sanki önceden benzerlerini yaşamışsında e bunu da yapsın bari der gibisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…