kardeşime gitmeyi istemiyorum,

Kardeşinle bunun dışında başka sorunlarınız var mı arkadaşım,
sanki önceden benzerlerini yaşamışsında e bunu da yapsın bari der gibisin ?

bunun gibi gelmemesi önemsememesi arayıp sormaması sorun olan

evt canım bekar çok hayırsızdır zaten ,eşimle de çok iyi anlaşırlar

Ya işte erkekler biraz öyle. O yüzden diyoruz sorun etme diye. Yani eşinle bir sorunları olsa ya da evli olsa eşinden kaynaklanan problemler olsa derdim ki evet var bir sorun. Ama anladığım kadarıyla tek meslee hayırsızlığı. E o da çok normal.
Bu arada mesafeniz ne kadar?
Bir de özel olmazsa çocukluğunuzdan filan gelen başka sorunlarınız var mı? Yani hep mi uzaktınız?

12 yılda 3 kez.:1shok:
.insanın arkadaşı olsa..
senede bir kez gelir hiç gelmezse ,o da 12 kez eder..
Ben olsam sıraya koymazdım..ama hatırlatmamı yapardım sakince şakayla..

bunun gibi gelmemesi önemsememesi arayıp sormaması sorun olan

Anladım canım, sen aslında evine gelip gelmemesinde değilsin
önemsenmediğin için gelmediğini aranmadığını düşünüyorsun
kardeşin tarafından düşünüldüğünü hissetmek istiyorsun, çok haklısın..
belki de senin önem verme anlayışın ile onun önem verme anlayışı farklı da olabilir,
yada duyarsız bir kişiliğe sahip olabilir kardeşin,
çevresine karşı, arkadaşlarına karşı nasıl acaba? onlarıda mı arayıp sormaz?
öyleyse karekteri böyledir demek ki
kimse huyundan vazgeçmez, değişmez,
kendini değiştirebiliyor musun sen meselâ, onun duyarsızlığına duyarsız kalabiliyor musun.. hayır gibi.. o da değişmez işte..
olduğu gibi kabulleneceksin, gitmek istemiyorsan gitme,gelmek istemiyorsa gelmesin,boşver..
konuşarak kendini düşüncelerini anlatsan karşılıklı çözersiniz diye aklıma geliyor ama
bazen konuşmak da bir işe yaramıyor,
belki de senin sorun gördüğünü o sorun görmüyordur bile,, bu da var.

Baskasi olsa gitmem ama söz konusu kardeslerimsee hayatta takilmam böyle ince ayrintilara.

ama aranizda baska sorun vardir,mesafelisinizdir o ayri bi olay.

kurban olurum kardeslerime canlari sagolsun yeter.

ya bence haklısınız yani 12 yılda üç kez eder dört yılda bir ...bu kadarda olmaz yani ya..

Kardeşleriniz bunlar sizin , arkadaşlarınız değil ki ! Önce sen gel , yok senin önce gelmen lazım , yok bana hayırlı olsun demediydi , yok dediydi bu sözler uzayıp gider .

Gönül umduğuna küsermiş , doğrudur . Sizi anlayabiliyorum ama bu gibi düşüncelerle bir yere ulaşamazsınız . O ister gelsin ister aramasın , siz gidin siz arayın . Büyüklüğün yaşça değil , hoşgörü we sewgi büyüklüğü ile belli olduğu düşüncesindeyim .

Önce ben aldım sen gel evimi gör .. sonra ben sana gelcem derdim .. Ki zaten ben ev alsam ablam taşınmama yardıma geleceği için böyle bi sorunum olmazdı sanırım

size küserse küssün açık ve net olun ne kadar küsserse küssün yine barışırsınız ama en azından ne düşündüğün ne hissediğini bilmiş olur :mymeka:

sahsen ne kadar mesafelı bır ılıskımız de olsa
gıdıp gelmede sıra yapmak gıbı seylerı dusunmem kardesım hakkında
sırayla olmaz bu ısler ben olsam gıderdım

kardeşler arasında böyle şeylerin lafının bile olmaması lazım bence sonuçta kardeşim benden sonra ev almış olsa bile bir şekilde kısmet olup bana gelemediğini düşünerek sevinçten koşa koşa giderdim
bence sende durma

ben yakınımdaki kişilerle yaşadığım bu tip olaylarda hep önceliği yapmışımdır,bugüne kadarda hiç pişman olmadım,şu ölümlü dünyada ölüm bile sırayla değilken ufak tefek sorunlar için kimseyi helede kardeşimi kırmayı hiç ama hiç düşünmem,bence sende koş kardeşinekaydirigubbakcemile5

Anladım canım, sen aslında evine gelip gelmemesinde değilsin
önemsenmediğin için gelmediğini aranmadığını düşünüyorsun
kardeşin tarafından düşünüldüğünü hissetmek istiyorsun, çok haklısın..
belki de senin önem verme anlayışın ile onun önem verme anlayışı farklı da olabilir,
yada duyarsız bir kişiliğe sahip olabilir kardeşin,
çevresine karşı, arkadaşlarına karşı nasıl acaba? onlarıda mı arayıp sormaz?
öyleyse karekteri böyledir demek ki
kimse huyundan vazgeçmez, değişmez,
kendini değiştirebiliyor musun sen meselâ, onun duyarsızlığına duyarsız kalabiliyor musun.. hayır gibi.. o da değişmez işte..
olduğu gibi kabulleneceksin, gitmek istemiyorsan gitme,gelmek istemiyorsa gelmesin,boşver..
konuşarak kendini düşüncelerini anlatsan karşılıklı çözersiniz diye aklıma geliyor ama
bazen konuşmak da bir işe yaramıyor,
belki de senin sorun gördüğünü o sorun görmüyordur bile,, bu da var.

çokk doğru canım

tek sorun bu mu bilemiyorum ama bence çok abartmışsınız...
tabi ki giderim ben..
kardeş ya..

olur mu öle şey o bnim kardeşim hemen giderdim kardeş olarak görevini yapmıosa abla olarak sn görevini yap derim bn böle şey olur mu canım

giderdim ben olsam belki dalgınlığına gelmiştir ama evine gittiğimde üzüldüğümü ima ederdim aşkolsun kız sen niye gelmedin bana derdim

geçen sene açmıştım bu konuyu evt sizi dinledim gittim kardeşime ve son görüşmemz:95:idi 1 yıl oldu hala gelmedi kardeşim bu nasıl iş anlamadım telde konuşuyoruz davet bekliyomuş öyle dedi böyle kardeşlik olurmuu??:95::95::95:

olsun sen git önce bi şey olmaz kardeşin nasıl olsa sonrada sen cagır böyle ufak şeylere takılma gidiver olsun bitsin

Back
X