Kardesıme yapılan haksızlık... Fıkır verır mısınız?

Kazadır olmuş aynısını da almışlar, daha ne yapsın bu insanlar? e tamir olan telefonu da siz verin bi zahmet, demelerine bile lüzum yok tabii ki göndereceksiniz. Haksızlık bence sizin karşı tarafa yaptığınız bir de buraya konu açmışsınız yav.. insanlar çeşit çeşit gerçekten :)

Başlığı görünce dedim acaba ne oldu ösym puanını mı eksik hesaplamış, iftiraya mı uğramış, iş yerinde mobbing mi, kaynana görümce kumpas mı kurmuş ne olmuş yani?
Gözünüz doysun ne diyelim:)

Tabii ki tamir edileni verin.
Durumu neden fırsata çeviriyorsunuz ki?
Sizin taksidiniz var da onlara telefon gökten mi gönderildi.
Bana makul bir davranış gibi geldi.
Özür dilemiş, telefon alınmış, daha başka ne yapılacak?
1 ay eski püskü telefon kullanılmış , tamirciye götürülmüş. Ne büyük zulümler bunlar :oha::skandal:

Almislar iste yeni telefon eskisini niye vermiyorsunuz? 1 ay "eski pusku" telefon kullanmasinin verdigi ruhsal cokuntunun tazminati olarak falan mi dusundunuz? Sonucta telefon yani ne mesele olmus.

Maddi olarak zorlanarak telefon edinilirse sonu boyle olur. Gelirin bilmem kac katini telefona bayiliyor millet.

Aynısını yenisini aldılarsa eskiaini gönderin yani o konuda haklı olabilir

Sürekli selfie watsuptan instagram vs Nasıl mahrum kalmış wAh wah gara gözlü guZum wah bu insan evladına napılır mı nası haksıZlık ne zalimler var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 57
sormadılar kı arkadasım. alıp getırmısler. sorsalardı kardesım ıstemezdım dıyor. onun ıstegı ılgı ıdı sadece.
Düşündüm de benim arkadaşımda limon tozu kaynattığımız ketılın içine düşürmüştü telimi. Kendim götürdüm tamire, ilgi falanda beklemedim insanlık hali olur böyle kazalar. Çok dramatize etmişsiniz olayı

Back
X