- 11 Aralık 2018
- 42.506
- 264.088
- 598
Evlendirilecek şahıs dişi mi erkek mi o kısmı anlamadım ben.Allah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Kaç üyelik var?Hayır sacmaladnZ gerçekten
Evlendirilecek şahıs dişi mi erkek mi o kısmı anlamadım ben.
Erkekse ikinci koca olarak başvuru yapabilir bana, değerlendirmeye alırız
Benim erkek kardeşime alabiliriz ama kardeşinin altın ve düğün isteği yoksa :)Allah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Allah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Kendine, evlenecek kadin ariyor o zaman.Bi onceki mesajinizin kendi catlaklarinizla ilgili, simdi kardesinizin mi oldu
Şey mi bu, iki çatlakli evleniriz.Allah rızası için saçmasapan linki ile yazan güzel kardesim lutfen bana ulas bu dertle başım benim de bela da belki derdimize derman birbirimiz dedir
bu kardeş erkek mi kadın mı ben onu bile anlayamadım henüzAslında bir iki kişi var size uygun ama etiketlemek yasak bacım
Umutsuzu en başa yazBen de anlamadım cinsiyet kısmını. Erkekse buraya etiketleyeceklerim var.
Mesela ben konu açsam nasıl olur acabaKonuşmakla meşgul diyo
Buldunuz mu yoksa
Hemen miii
Bari bizde konu açalım bekarlarımız için
Allah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
İyiki bişey dedim ha
Hayır sacmaladnZ gerçekten
Aaa önemli izdivaç bu gizli olmazMerak ettiğim ama soramadğım soru
Bence de çatlakları görmeden evlenmeyizAaa önemli izdivaç bu gizli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?