Kardesinisin iyiligini istiyorsunus ama buradan hic tanimadiginiz, bilmediginiz kisi ile mi? Ciddi bir degerlendirme probleminiz var. mantiktan cok uzaksiniz. Sakin kimseye yardimci olmaya calismayin. Kendiniz yardim almaya calisin. Ve benim tavsiyem akilli telefon, sosyal medya kulanmayi tamamen birakin.Allah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Bende destek için falan fikir almak için konu açtınız sandımAllah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Konuşmakla meşgul diyor ya oluyor gibiO öyle olmuyor yalnız
İnsanlar beni çok şaşırtıyorKonuşmakla meşgul diyor ya oluyor gibi
KalbindeÇatlaklaarı neresinde
Kadınlar kulübüne yazdığına göre kardeşi erkek olmalıbu kardeş erkek mi kadın mı ben onu bile anlayamadım henüz
vallaha mı?bir erkeğin nasıl çatlakları oluyor pekii?Kadınlar kulübüne yazdığına göre kardeşi erkek olmalı
Göbeğinde vardırvallaha mı?bir erkeğin nasıl çatlakları oluyor pekii?
Aniden gelişip büyüdüyse demek ki...vallaha mı?bir erkeğin nasıl çatlakları oluyor pekii?
Kalpteki kırık değil miGöbeğinde vardırbir de tipi işi yerinde demiş genelde erkekler için kullanılan kaliplar ama belli de olmaz tabi
2 çatlak mükemmel çift de olabilir yada iki çatlak bi araya gelmemeliydi de olabilir bilemedimBen varımama benimde çatlaklarım var.
Sanırım aradığını bulduKonuşmakla meşgul diyor ya oluyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?