- 15 Şubat 2013
- 25.658
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.564
- 798
Ne farkederçatlak nerde vücudundamı yoksa kafadamı:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne farkederçatlak nerde vücudundamı yoksa kafadamı:)))
çok farkeder kafadan çatlaksa doktor tavsiye edecem yok vücut çatlağıysa badem yağı sürsün:))Ne farkeder![]()
Dedi zengin karısı Şahika.
Dedi hiç avuçlanmış düğün kuruyemişi yememiiş RozitaDedi zengin karısı Şahika.![]()
Dedi rezidanslarda oturan ama benim sitedeki ufacık daireme sosyete diyen Şahika.Dedi hiç avuçlanmış düğün kuruyemişi yememiiş Rozita![]()
Dedi erkek beğenmeyen RozitaDedi rezidanslarda oturan ama benim sitedeki ufacık daireme sosyete diyen Şahika.![]()
yok artıkkkKardesine talibim canisi![]()
Var artık.yok artıkkk![]()
eş bulmak için sosyalleş dedik de her önüne gelen adama da yapış demedik ayollVar artık.Olmalı. Negzel görümcesi olacak, tokanma.
Bırak yabışsın, artık ne denk gelirse, başka çare yok.eş bulmak için sosyalleş dedik de her önüne gelen adama da yapış demedik ayoll![]()
![]()
tmm seni mi kıracağımmmm.belki de kısmeti buradadırrrBırak yabışsın, artık ne denk gelirse, başka çare yok.![]()
Benimde bir kardeşim var 1989 doğumlu işinde gücünde nerelisiniz bi görüştürsek olur belkiAllah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Ciddi misinizBenimde bir kardeşim var 1989 doğumlu işinde gücünde nerelisiniz bi görüştürsek olur belki
Size karşı kaba olmayacağım . Biz hepimiz kadınlar olarak bu sosyal medya üzerinden en mahrem dertlerinizi açıp paylaşıyosunuz da bunu sormak mı değerlendirme yoksunu yaptı. Eğer bi yer de tıkanmış ve bi çaresizlik hissediyosanız canınızın parçası için her yola başvurabiliyosunuz.Kardesinisin iyiligini istiyorsunus ama buradan hic tanimadiginiz, bilmediginiz kisi ile mi? Ciddi bir degerlendirme probleminiz var. mantiktan cok uzaksiniz. Sakin kimseye yardimci olmaya calismayin. Kendiniz yardim almaya calisin. Ve benim tavsiyem akilli telefon, sosyal medya kulanmayi tamamen birakin.
Niye siz kendinizi buraya düşmüş mü görüyorsunuz siz de burdasınız. İşte burayı tam olarak kadınların birbirine yardımcı olacağı dertleriyle dalga geçmeyeceği bi yer olarak düşünmüştüm ama sizler düşülecek farklı bi yer olarak düşünmüşsünüzYani buraya kadar dustum diyorsun.. :)
Burayi tam olarak nasil goruyorsunuz ki :)