• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesimi evlendirmek istiyorum

Niye siz kendinizi buraya düşmüş mü görüyorsunuz siz de burdasınız. İşte burayı tam olarak kadınların birbirine yardımcı olacağı dertleriyle dalga geçmeyeceği bi yer olarak düşünmüştüm ama sizler düşülecek farklı bi yer olarak düşünmüşsünüz
Ablacim bu isler forumdan kardesimi evlendirmek istiyorum seklinde konu acarak olur mu ?
Vucudunda catlaklar vs var diyorsun..Gucu yerinde diyorsun..
Yahu insan bu satilik arac degil ki 2 ozelligini yazarak kismet bulasin.
Belki de o begenmeyecek senin buldugunu ?
Mantikli degil yani.

Aileniz yok mu?
Evlilik olaylarına kardesin dahi olsa karışmayın.

Ablacim bu isler forumdan kardesimi evlendirmek istiyorum seklinde konu acarak olur mu ?
Vucudunda catlaklar vs var diyorsun..Gucu yerinde diyorsun..
Yahu insan bu satilik arac degil ki 2 ozelligini yazarak kismet bulasin.
Belki de o begenmeyecek senin buldugunu ?
Mantikli degil yani.
Haklısınız böyle olmayacağını elbette biliyorum ama o kendini bu durumdan dolayı öyle çaresiz görüyır ki siz bulun birisini diyor . Neyse boşverin olcak iş değil zaten sadece ablacım diye güzelce cvp yazdığınız için sizi kırmamışdır umarım diye yazmak istedim Diğer yorumları okudum da herkes çok kırıcı .

Haklısınız böyle olmayacağını elbette biliyorum ama o kendini bu durumdan dolayı öyle çaresiz görüyır ki siz bulun birisini diyor . Neyse boşverin olcak iş değil zaten sadece ablacım diye güzelce cvp yazdığınız için sizi kırmamışdır umarım diye yazmak istedim Diğer yorumları okudum da herkes çok kırıcı .
Bulent Ersoy bile Cem Adler gibi birini bulduguna gore illaki kardesin de bulur.
Belki de yeri ve zamani gelmemistir henuz.Belki de begenenleri var ama soylemeye cekiniyorlar.Gayet de mumkun bence.
Her sey de var bir hayir,hic uzmesin kendini.
Kirilmadim,neden kirilayim ben size yazmissam etlbette siz de bana yazacaksiniz. :)

Benimde bir kardeşim var 1989 doğumlu işinde gücünde nerelisiniz bi görüştürsek olur belki
Merhaba öncelikle umarım beni ciddiye alıp yazmışsınızdır. Kardeşim erkek bunu belirtmek isterim bi çok kişi cinsiyetini anlamadık demiş o yüzden belirteyim dedim. Kardeşimi evlendirmek şsyiyırum demem de yanlış bi tabir olmuş aslında evlenmeyi o çok istiyor ama malum sebebten kendine güveni yok . Ama kardeşinizle tanıştırırsak belki arkadaş olup bu sorunu aşabilirler beraber . Eğer cidiyseniz bana tekrar yazın lütfen ben kendimi size açık açık tanıtırım

Merhaba öncelikle umarım beni ciddiye alıp yazmışsınızdır. Kardeşim erkek bunu belirtmek isterim bi çok kişi cinsiyetini anlamadık demiş o yüzden belirteyim dedim. Kardeşimi evlendirmek şsyiyırum demem de yanlış bi tabir olmuş aslında evlenmeyi o çok istiyor ama malum sebebten kendine güveni yok . Ama kardeşinizle tanıştırırsak belki arkadaş olup bu sorunu aşabilirler beraber . Eğer cidiyseniz bana tekrar yazın lütfen ben kendimi size açık açık tanıtırım
Tanımadığınız bilmediğiniz insanlarla görüşecek misiniz gerçekten

Herkesin bir kısmeti var bir yerlerde az sabırlı olun hayırlısı ise olsun deyin bekleyin ne bu telaş
Herkes evlenecek diye bir kaide yok ki

Kardeşinizin hayatına bu denli karışmayın. O zamanda üzülmemiş olursunuz onun adına.
Nasibi onu gelir bulur zaten burada bir kız bulmak düşüncesi bile çok SAÇMA.

Belkide kızı kendinize bulacaksınız.. Yanlış site arkadaşlık sitesi değil burası tusubasa abi:işsiz:
Erkeklerde de çatlak oluyor muydu🙄ilk kez duydum.

Kardeşiniz ilgi alanlarına yönelik kurslara gruplara etkinliklere vs. katılsa onun için daha iyi olur. Orada kendisiyle ortak ilgi alanlarına ve zevklere sahip kişilerle bir arada olur en azından. Çatlak vs. bunlar neden evliliğe sevmeye sevilmeye engel olsun ki sonuçta hepimizin kusurları var önemli olan sağlam karakter düzgün ahlak ve vicdan sahibi olmak.

Herkesin bir kısmeti var bir yerlerde az sabırlı olun hayırlısı ise olsun deyin bekleyin ne bu telaş
Herkes evlenecek diye bir kaide yok ki
Elbette hayırlısı ama insan bazen öyle bi noktaya geliyor ki... buranın evlilik sitesi olmadığının dafarkındayım ama kadınların dertleştiği bi site diye ve bi kaç kişi çatlak problemin den bahsedince öyle bi cesaret geldi. En azından düşüncelerinizi öğrenirim diye yazdım. Teşekkür ederim bi çok kişi gibi kırıcı olmadığınız için.

Elbette hayırlısı ama insan bazen öyle bi noktaya geliyor ki... buranın evlilik sitesi olmadığının dafarkındayım ama kadınların dertleştiği bi site diye ve bi kaç kişi çatlak problemin den bahsedince öyle bi cesaret geldi. En azından düşüncelerinizi öğrenirim diye yazdım. Teşekkür ederim bi çok kişi gibi kırıcı olmadığınız için.
Çatlak herkeste olabilecek bir sorun bende de var, olmasa iyi ama dert edilecek depresyona girilecek bir konu değil.
Önemli olan iyi bir insan olmak, bu sebeple onu istemeyecek insan zaten hiç istemesin

Kardeşiniz tanisma uygulamalarını denese

Back
X