• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimi yakaldım

Bir kız kardeşim yok, karşıdaki delikanlı saklanmasa sorun etmem, oturur sohbet ederim de.
Saklanması beni delirtir ve kardeşimin canına okurdum herhalde.

ahaaha hep folik asitten cozuttu bu nesil
nasılda kıvırmış olayı:))
cahil cesareti denen şeyi yapmış kardeşin

:D gülerim ağlancak halime ben anlamadım bu işi bende aynı neslin çocuğuyum valla yakalnmıycağıma dair belge verseler yine yapamam ben ödleğim heralde hala diyo ki ne var bunda ...

:D gülerim ağlancak halime ben anlamadım bu işi bende aynı neslin çocuğuyum valla yakalnmıycağıma dair belge verseler yine yapamam ben ödleğim heralde hala diyo ki ne var bunda ...

bende çok güldüm okuyunca
tam çakal yaa '' kim kim '' ahahaha
elmişin dediği gibi saçını veriridim eline heralde

selam kızlar görüşlerinize ihtiyacım var . bugün başıma çok kötü bi olay geldi ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım anlamadım . ben bugün dışarı çıktım annem babam zaten evde yoktu kardeşimde evde kaldı sınavı iyi geçmediği için canı sıkkındı .saat on bir gibi onu arayıp sende gel diye avm ye çağırdım ama o yok evde nette takılırım gerek yok dedi kaç gibi gelirsin eve diyince 5 dedim kapattık...
sonra hava çok sıcaktı ben daha çok duramadım ve 3 gibi eve geldim .kapıyı çaldım açmadı iki üç dk sonra açtığında uyuyodum dedi .
nese odaya gittim yatak açık üzerinde lap top vardı.ben camı açmak için annemlerin odasına girdim bi yandan üzerimi değiştiriyorum bi baktım yatağın arkasında biri o.O bİ sn ye algılayamadım nolduğunu baktım erkek arkadaşı (resimden görmüştüm) tabi çocuk kıpkırmızı oldu şok geçirdi üzeri başı ikisininde giyinikti sadece kardeşimde baya açık bi çapraz atlet vardı (giyinir normalde evde hep biz açık deriz)işte çocuk evine gitcekmiş film izliyolarmış açıklamsı(izlenmiş gerçekten) bu bende çocuğu gönderdikten sonra baya kızdım bana abarttığımı söyledi bağırdı üste çıkmaya çalıştı sizce abartıyor muyum.

eve gelen sen değilde annen baban olsaydı yaa o zaman ne yapardı acabaa kardeşin o riski nasıl alır çocuk babanın eline kalırdı valla. abarttığını hiç zannetmiyorum baban görmüş olsa daha büyük olaylar yaşanırdı kızmakta haklısın küçük ve cahil geliyor belki kardeşin düşünememiş olabilir bazı şeyleri ama erkeğe birşey olmaz ne olsa kıza olur. ablası olarak uyar bir daha asla böyle bir şeye kalkışmasın.

cnm herkesin görüşü saygım var ama herkes öyle canının istediğini yapamaz burası anne babamızın evi kendisine ait bi ev değil 19 yaş totelde büyük gibi ama bi mesleği bi geleceği bile yok öyle ilişkimi istediğim gibi yaşarım lüksü yok hala babamın verdiği harçlığa bakıyosa benim hayatım deme lüksünedesahip değil...

tabiki canım doğru söylüyorsun dedim ya yaptığı şeylerin ona getirilerinin neler olcağını anlatıp farkına varmasını sağlardım, yoksa ben istediğim gibi yaşarım bu ilişki benim gibi bi dünya yok çünkü bu size ve ona zarar verir..
bağırarak değilde arkadaş gibi yaklaşmalısın yoksa ben bişeyin farkına varacağını düşünmüyorum

eve gelen sen değilde annen baban olsaydı yaa o zaman ne yapardı acabaa kardeşin o riski nasıl alır çocuk babanın eline kalırdı valla. abarttığını hiç zannetmiyorum baban görmüş olsa daha büyük olaylar yaşanırdı kızmakta haklısın küçük ve cahil geliyor belki kardeşin düşünememiş olabilir bazı şeyleri ama erkeğe birşey olmaz ne olsa kıza olur. ablası olarak uyar bir daha asla böyle bir şeye kalkışmasın.

sonrada diyo üniversiteyi dışarda okuycam dedim daha şurda bunlara cesaret eden adam oralarda valla suya götürür susuz getirir sonrada kötü abla oluyorum pis niyetliymişim abla gibi değilmişim o olsa marketten bişeler alırmış tanışırmış ...

Tepki alabilirim ama içimde kalmasın:27:

Bence kızı çok sıkıyosunuz. Kız lisesinde okudum ve çok fazla hayat hikayesi dinledim. En deli cesaretli kızlar aileleri tarafından sıkılan tiplerdi. Ee insan yasak olanı merak eder hep. Sizden arkadaş gibi bi'tavır alsaydı bence yalan söylemezdi.

Bence tek şey yalan söyleyip, gizli yapması. Yoksa yaptığını bi'çoğumuz yaptık (eve gitme,gelme) ya da yapmak istedik

Şu kısma açıklama getireyim sizin eve getirmesi cidden deli cesareti ama dediğim gibi o yaşlarda sevgiliyle ev yaşantısı nasıl olur fikri kafalarda olur genelde ki bunlar pembe hayallerdir. Biz az mı lisede merdivenlerde hayal kurardık böyle:1:
:31:

Son düzenleme:
sonrada diyo üniversiteyi dışarda okuycam dedim daha şurda bunlara cesaret eden adam oralarda valla suya götürür susuz getirir sonrada kötü abla oluyorum pis niyetliymişim abla gibi değilmişim o olsa marketten bişeler alırmış tanışırmış ...

hahaha tam fırlama tip :D pis niyet ne ya elin çocuğunu eve atmış resmen kendi bozmuş niyeti baksana. bi de oturup aralarına çekirdek çitletcekmişin ha :D

küçük kardeşler hep böyle oluyor, biz büyükler tırsak korkak temkinli mantıklı küçükler fırlama :D seninki kadar cesur olmasa da benimki de fena değildir, görümcemin kızları var ufaklar daha ama aynı onlar da büyük sessiz korkak küçük cadoloz :D

bence aç bu forumu okut da insanların başına neler geldiğini öğrensin. 19 yaş büyük falan değil hayata pembe gözlüklerle bakılan yaşlar. bana bi şey olmaz diye bulduğu her deliğe burnunu sokup sonra ağlaya ağlaya gelmesin eve. gerçekleri öğrenmek için illa yaşamaya gerek yok di mi ama ?

Tepki alabilirim ama içimde kalmasın:27:

Bence kızı çok sıkıyosunuz. Kız lisesinde okudum ve çok fazla hayat hikayesi dinledim. En deli cesaretli kızlar aileleri tarafından sıkılan tiplerdi. Ee insan yasak olanı merak eder hep. Sizden arkadaş gibi bi'tavır alsaydı bence yalan söylemezdi.

Bence tek şey yalan söyleyip, gizli yapması. Yoksa yaptığını bi'çoğumuz yaptık (eve gitme,gelme) ya da yapmak istedik
:31:

hiç sıkı bi aile değiliz yani sınırlarımız var tabikide olacak küçük bi şehirde yaşıyoruz tüm akrabalarımız burda yaşıyo giyimine harcamasına dışarı çıkmasına karışmıyo kimse abartmadığı sürece sınava hazırlanıyo diye prenses gibi davrandık tüm yıl zaten bu serbestte olcak bi durum değil yasakta değil çünkü böyle bişey normal değil bize göre...

hahaha tam fırlama tip :D pis niyet ne ya elin çocuğunu eve atmış resmen kendi bozmuş niyeti baksana. bi de oturup aralarına çekirdek çitletcekmişin ha :D

küçük kardeşler hep böyle oluyor, biz büyükler tırsak korkak temkinli mantıklı küçükler fırlama :D seninki kadar cesur olmasa da benimki de fena değildir, görümcemin kızları var ufaklar daha ama aynı onlar da büyük sessiz korkak küçük cadoloz :D

bence aç bu forumu okut da insanların başına neler geldiğini öğrensin. 19 yaş büyük falan değil hayata pembe gözlüklerle bakılan yaşlar. bana bi şey olmaz diye bulduğu her deliğe burnunu sokup sonra ağlaya ağlaya gelmesin eve. gerçekleri öğrenmek için illa yaşamaya gerek yok di mi ama ?

valla saatlerce konuştuğum günlerde oldu çünkü biraz saf mıdır nedir her konuda böyle ama insan dayanamıyo bi süre sonra arkasını toplamaktan yoruldum dedim senin yüzünden kişiliğimden ödün eriyorum artık saklamak hoşuma gitmiyo çünkü vicdan azabı duyuyorum aileme karşı ama söylesem zaten hiç hoş şeyler olmuycak bende en son baya kırıcı oldum ahlaksız utanmaz falan yardırmışım biraz :P

valla saatlerce konuştuğum günlerde oldu çünkü biraz saf mıdır nedir her konuda böyle ama insan dayanamıyo bi süre sonra arkasını toplamaktan yoruldum dedim senin yüzünden kişiliğimden ödün eriyorum artık saklamak hoşuma gitmiyo çünkü vicdan azabı duyuyorum aileme karşı ama söylesem zaten hiç hoş şeyler olmuycak bende en son baya kırıcı oldum ahlaksız utanmaz falan yardırmışım biraz :P

bu konuyla ilgili tehdit etme ama bundan sonra en ufak bir olayda muhatabın artık sen olmayacağını bilsin. bu işin nerelere varacağını başına neler geleceğinin farkında olup yaptıklarının sorumluluğunu almalı.

"ne var bunda" diyip durursa da "bi şey yoksa git babama anlat madem bi şey yok" de bakalım anlatsın yiyosa.

kızkardeşler iyi hoş da işte akılları gitgelli oluyor biraz da :D

benimki düzeldi büyüdükçe şimdi fena değil, sizinkinin daha 3-4 senesi var kazasız belasız atlatsın da aklı başına gelir zamanla :)

hiç sıkı bi aile değiliz yani sınırlarımız var tabikide olacak küçük bi şehirde yaşıyoruz tüm akrabalarımız burda yaşıyo giyimine harcamasına dışarı çıkmasına karışmıyo kimse abartmadığı sürece sınava hazırlanıyo diye prenses gibi davrandık tüm yıl zaten bu serbestte olcak bi durum değil yasakta değil çünkü böyle bişey normal değil bize göre...

Ozaman tezimi değiştiriyorum. Ne olursa olsun nasılsa beni alttan alırlar, yakalansak bile ucunda ölüm yok ya kıyamazlar bana demiştir:27:

Saf mı??? Ya evet kesinlikle çok saf bi kardeşiniz var.

bu konuyla ilgili tehdit etme ama bundan sonra en ufak bir olayda muhatabın artık sen olmayacağını bilsin. bu işin nerelere varacağını başına neler geleceğinin farkında olup yaptıklarının sorumluluğunu almalı.

"ne var bunda" diyip durursa da "bi şey yoksa git babama anlat madem bi şey yok" de bakalım anlatsın yiyosa.

kızkardeşler iyi hoş da işte akılları gitgelli oluyor biraz da :D

benimki düzeldi büyüdükçe şimdi fena değil, sizinkinin daha 3-4 senesi var kazasız belasız atlatsın da aklı başına gelir zamanla :)

inşallah cnm valla bi büyüse artık hiç büyümüyo taa küçükken diyodu annemle babamın emeklisi var sende 4 bni lira maaş alıyon napcan onu tek başına ben okmayım falan hala o akıl :D

Kardesinizin cesaretine hayran kaldim.
Yapilicak bisi varmi bilmiyorum ama fazla ustune gidip yasaklar tatli moduna sokmayin derim. Guzel aciklamali anlatirsan ise yarar

inşallah cnm valla bi büyüse artık hiç büyümüyo taa küçükken diyodu annemle babamın emeklisi var sende 4 bni lira maaş alıyon napcan onu tek başına ben okmayım falan hala o akıl :D

onlar bi yolunu buluyorlar şeytan tüyü müdür nedir, benimki iki yıllık okudu kavga dövüş onu da ikinci senesinde kazanmıştı zaten gitti bankaya girdi, o dönem ben de işsizdim yazılı sınavım ondan yüksekti mülakatta beni almamışlardı onu aldılar :D

başlarının çaresine bakarlar bi şekilde biz onlardan safız, onlar daha uyanık sadece işte şu dönem biraz sıkıntılı sizin bir kaç seneye düzelir inş. ipleri elden bırakmayın o zamana kadar :34:

Back
X