- 10 Mayıs 2018
- 190
- 151
- 23
- 33
- Konu Sahibi Zeyneppp2015
-
Merhaba arkadaşlar ben 40gün önce bir aylık bebeğimi kaybettim. Henüz atlatamadım bu acıyı sürekli kötü oluyorum ama inanıyorum ki zamanla hafifleyecektir inşallah. Ama asıl sorun şu ki yakın zamanda kardeşim doğum yapacak ve onunda oğlu olacakmış. Çok yakın oturuyoruz sürekli birlikteyiz ve ben o bebeği görmeye dayanamayacağım. Kardeşimi kırmayı üzmeyi asla istemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Seviliyorki derken ben çok seviyorum demek istedimKardeşinle açık açık konuş. Benimde yok ama kardeşiminki öyle seviliyorki. Zamanla azalsın acın insallah. Sende insallah yeniden anne olursun.
Başınız sağolsun. Allah sabır versin..Kendinizi toparlayinca Allah size tekrar bebek nasip etsin inşaallah. Kolay değil yaşadığınız psikolojik destek almanız iyi gelir su aşamada. Ablanız da su aşamada sizden birşey beklemez sadece sizin iyi olmanızı kendinizi süreç içerisinde toparlamanizi isteyecektir. Ayrıca su an ne ablanız ne yiğen sadece kendi duygularınız önemli.Merhaba arkadaşlar ben 40gün önce bir aylık bebeğimi kaybettim. Henüz atlatamadım bu acıyı sürekli kötü oluyorum ama inanıyorum ki zamanla hafifleyecektir inşallah. Ama asıl sorun şu ki yakın zamanda kardeşim doğum yapacak ve onunda oğlu olacakmış. Çok yakın oturuyoruz sürekli birlikteyiz ve ben o bebeği görmeye dayanamayacağım. Kardeşimi kırmayı üzmeyi asla istemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
sadece o an değil ki ben üç dört aylık olana kadar görmek istemiyorum çok canım yanacak biliyorum ama kardeşiminde hep yanında olmak istiyorumBaşınız sağolsun.
Grip gibiyim yatıyorum sonra geleyim deseniz olmaz mı ki
kardeşim çok hassas kırılgan biri. böyle bir zamanda üzülmesini asla istememAçıkça paylaşın. Böyle şeylerin ayıbı günahı olmaz. Biraz toparlandıktan sonra zaten herşey yoluna girecektir.
Başınız sağolsun.
Duygularım çok kötü ama kardeşiminde yanında olmak istiyorumBaşınız sağolsun. Allah sabır versin..Kendinizi toparlayinca Allah size tekrar bebek nasip etsin inşaallah. Kolay değil yaşadığınız psikolojik destek almanız iyi gelir su aşamada. Ablanız da su aşamada sizden birşey beklemez sadece sizin iyi olmanızı kendinizi süreç içerisinde toparlamanizi isteyecektir. Ayrıca su an ne ablanız ne yiğen sadece kendi duygularınız önemli.
Bunun kırılmayla alakası yokki ama.kardeşim çok hassas kırılgan biri. böyle bir zamanda üzülmesini asla istemem
Tek duam öyle olması. Oğlumun yerine ona sarılabilmek. Ama çok zor..Yaranıza ilaç gibi de olabilir bu bebek bence erken düşünmeyin yinede kalbinizden geçtiği gibi davranın gerçekten istemiyorsanız gitmeyin ama kardeşinizden aynen durumu anlatın Allah sabır versin en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bebekler versin sizede
evet 32günlüktüCanım 1 aylık derken, doğmuş muydu bebeğin? Eğer öyle ise zaten anlarlar seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?