- 10 Mayıs 2018
- 190
- 151
- 23
- 33
- Konu Sahibi Zeyneppp2015
-
bendr öyle düşünüyorum iyi gelmeyecek bana belki zamanla olurBunun kırılmayla alakası yokki ama.
Aynı şeyleri yaşadım. İnan görmek sana iyi gelmeyecek.önce kendini düşün.
Herkes sana ve acına saygı duymalı.
Kendini zorlama bu durumdan kurtulmak daha da zor olur.
ev
evet 32günlüktü
evet ama onu görmemek için çok özel bir çaba sarf etmem gerekiyor umarım anlarlar beniBaşınız sağolsun Rabbim sabırlar versin
32 günlük evladını kaybetmiş bir anneye kimsenin gönül koyma hakkı yok, açıklama bile yapmanıza gerek olmamalı. Kardeşiniz kardeş olmanın gereğini yapmalı.
inşallah öyle olur onu sevmeyi çok istiyorum ama sanki her saniye oğlumu hatırlatacak bana. Yaşıt olacaklardı ve ben hep bunu bilerek bakacağım ona...Başın sağolsun çok zor bir durum allah yardımcın olsun. Şimdiden bunları düşünüp stres yapma kardeşin anlayacaktır zaten konuştuğunda. Ama kardeşinin bebeğini gördükten sonrada hislerin değişebilir sonuçta yarı senin canın. Belki kendini avutup daha iyi hissedebilirsin
inşallah inşallahBasın sagolsun. Bu arada kardeşinin bebeği sana çok çok iyi gelicek . Onunla beraber yaralarını sararsin.
haklısınız sanırım şimdiden çok stres yaptım onu hamile görünce bile kötü oluyorumbasınız sagolsun
dogum yapana kadar bekleyın belkı son anda fıkrınız degısır acınızı yegenınızı severek bastırmaya calısabılırsınız
eger kardesınız dogum yaptıgında da aynı seyı dusunursenız ona acıkca acımı atlatamadım cok uzgunum senı de dogan yegenımı de cok sevıyorum ama acımı tasıyamıyorum kaldıramıyorum bana kırılma deyın sızı anlayacaktır
bızler sızı anladık kardesınız kesınlıkle hak verıp anlayıs gosterecektır bırde buna uzulup kafanızı takmayın allahım sabır versın
öyle yapmaya çalışıyorum ama kimseyi kırmak istemiyorumBaşınız sağolsun. Kardeşinize durumu olduğu gibi anlatın,o da sizin üzülmenizi istemez. Yaşadığınız şey sıradan bir dert değil, herşeyden önce kendinizi düşünün ve size daha da acı verecek şeylerden uzak durun.
O da zordur mutlaka ama ben bebeğimi emzirdim kucakladım bir ay yoğun bakım kapısında bekledim ve çok iyiydi durumu iki güne taburcu olacaktı ama aniden fenalaştı. Bunu kabullenemiyorum ben inanamıyorum sesini tekrar duymayacağıma.. .Trombofili nedeniyle 8 haftalik bebek karnimda ölmüstü nedense ben hic etkilenmedim. Zaten 2-3 ay sonrada yine hamile oldum. Bence uzulmeyin stres olmayin biraz zamandan sonra deneyin. Allah gonlunuze gore versin
ve sezeryanla doğum yaptım ıkı yıla kadar düşünemem zatenTrombofili nedeniyle 8 haftalik bebek karnimda ölmüstü nedense ben hic etkilenmedim. Zaten 2-3 ay sonrada yine hamile oldum. Bence uzulmeyin stres olmayin biraz zamandan sonra deneyin. Allah gonlunuze gore versin
8 haftalik bebekginiz karninizda olmus ve etkilenmemissiniz ... cok garip benim 7 haftalik bebegim karninda olmusdu ben 1 seneyi agliyarak gecirmisdim hamile kalana kadar suan kizim oldugu halde bazen aklima gelir uzulurum. oda can sonucda ve sizin parcaniz yani bu soyledigniz nedense ben hic etkilenmedim demeniz garip geldi bana.Trombofili nedeniyle 8 haftalik bebek karnimda ölmüstü nedense ben hic etkilenmedim. Zaten 2-3 ay sonrada yine hamile oldum. Bence uzulmeyin stres olmayin biraz zamandan sonra deneyin. Allah gonlunuze gore versin
Cok ozur dilerim ben 4 haftalik diye dusundum nedense. İnsallah sorun neydi bilemiyorum ona gore onleminizi alip yeniden anne olursunuz.O da zordur mutlaka ama ben bebeğimi emzirdim kucakladım bir ay yoğun bakım kapısında bekledim ve çok iyiydi durumu iki güne taburcu olacaktı ama aniden fenalaştı. Bunu kabullenemiyorum ben inanamıyorum sesini tekrar duymayacağıma.. .
Allah verdi Allah aldi. Bende boyleyim iste.8 haftalik bebekginiz karninizda olmus ve etkilenmemissiniz ... cok garip benim 7 haftalik bebegim karninda olmusdu ben 1 seneyi agliyarak gecirmisdim hamile kalana kadar suan kizim oldugu halde bazen aklima gelir uzulurum. oda can sonucda ve sizin parcaniz yani bu soyledigniz nedense ben hic etkilenmedim demeniz garip geldi bana.
maalesef ki hastane enfeksiyonundan... sagolunCok ozur dilerim ben 4 haftalik diye dusundum nedense. İnsallah sorun neydi bilemiyorum ona gore onleminizi alip yeniden anne olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?