Kardeşimin bebeği...

Ben de açikça konusun derim. Evlat acisi bu, herkes saygi duymali duygulariniza, yasınıza. Kendinizi hazir hissedince elbette gidip gorup seversiniz. Allah sabirlar versin.

Trombofili nedeniyle 8 haftalik bebek karnimda ölmüstü nedense ben hic etkilenmedim. Zaten 2-3 ay sonrada yine hamile oldum. Bence uzulmeyin stres olmayin biraz zamandan sonra deneyin. Allah gonlunuze gore versin
konu sahibi 9 ay tasimis, dogum yapmis, 1 ay alismis. Bence pek kiyaslanamaz bu iki durum. Ve 1 gun bile hamile oldugunu bilsen, onu benimsersin kabullenirsin alişirsin diye dusunuyorum.

maalesef ki hastane enfeksiyonundan... sagolun
basiniz sagolsun gercekten cok uzuldum cok aci bi durum ama derdi veren Allah dermaninida verir umarim 2.yavrunuz olurda acinizi bi nebze dindirir.. benim 2 aylik karnimda ölmusdu ablaminda cocugu oldu baska sehirde oldugundan göruntulu ariyip gosteriyordu ben yegnim tabiki gormek isterim ama suan degil diyerek izzah ettim oda anlayisla karsiladi. sizide eminim anliycaktir kardesiniz. tekrar basiniz saolsun sizi bekliyen bir meleginiz var..

tesekkürler. cennette kavuşuruz inşallah

oda çok üzüldü eminim ama bebeğiyle teselli olmamı istiyor hep. insallah öyle olur
sizin yasadiginiz imtihan bambaska. Rabbim cennette meleginize, bu dunyada da saglik sihhatle yavrulariniza kavustursun. ablamin 20 yildir cocugu olmadi. O da yegenlerini hatta yegenlerinin cocuklarini cokkk seviyor. Hepsinin yeri baska oluyor tabi. Siz de kendinizi hazir hissedince ilgilenirsiniz yegeninizle.

Merhaba zaman herseyin ilaci,kendinize biraz zaman taniyin,aciniz azalip kendinizi hazir hissettiginiz zaman kardesinizin bebegini gorursunuz.Bunu da acikca soyleyin kardesinize,sizi anlayacaktir ne de olsa caniniz.

başınız sağolsun.öncelikle muhakkak profesyonel bir destek alın.kardeşinizle de açık açık konuşun bunun ayıbı olmaz, siz konuşamıyorsanız eşiniz konuşsun.anneniz hayattaysa onunla paylaşın.

Çok insanı bir his...kendinizi bir de bu düşünceyle yormayin.annenizle paylaşın gerekirse o iletsin kardeşinize.allah sabır içinize ferahlık versin

Öncelikle başınız sağolsun.. evlat acısı kolay birşey değil.. acısını taşımak kolay değil.. Allah yardımcınız olsun.. Kardeşiniz içinde bu durum kolay değil aslında onun açısından da bakınca hem doğduktan sonra herşey de değişecektir. O melek Doğana kadar sizde acınızı biraz daha hafifleteceksinizdir.. bence doğmadan kendinizi kötü olacağım psikolojisine hazırlamayın..

Cok uzuldum basiniz sagolsun..bence bebek dogdugunda bu hissi yasamayacaksiniz. O bir mucize ve Allahin izniyle size de nasip olacak yeniden.

cocuga mesafeli durmaniz bence sadece size zarar. insanlarin hakkinizdaki yorumlarindan tutun sizin kendinizi bebegi gormek istemediginiz icin kotu hissedeceginize kadar.

Çok üzüldüm Allah sabır versin size
Ama böyle durumlarda yüzleşmek daha iyidir görün sarılın ağlayın ve sevin belki size iyi gelecek baktınız iyi gelmedi kardeşinize söylersiniz o da anlayacaktır yoksa o acı hep içinizde kalacak zaten özleminiz hiç dinmeyecek kaçarak da kurtulamayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…