- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Zeyneppp2015
-
tabiki orasi oyle ama demeki her insanin duygusu farkiymis.Allah verdi Allah aldi. Bende boyleyim iste.
konu sahibi 9 ay tasimis, dogum yapmis, 1 ay alismis. Bence pek kiyaslanamaz bu iki durum. Ve 1 gun bile hamile oldugunu bilsen, onu benimsersin kabullenirsin alişirsin diye dusunuyorum.Trombofili nedeniyle 8 haftalik bebek karnimda ölmüstü nedense ben hic etkilenmedim. Zaten 2-3 ay sonrada yine hamile oldum. Bence uzulmeyin stres olmayin biraz zamandan sonra deneyin. Allah gonlunuze gore versin
ne derim bilmiyorum oda lohusa olacak üzülmez umarımBen de açikça konusun derim. Evlat acisi bu, herkes saygi duymali duygulariniza, yasınıza. Kendinizi hazir hissedince elbette gidip gorup seversiniz. Allah sabirlar versin.
basiniz sagolsun gercekten cok uzuldum cok aci bi durum ama derdi veren Allah dermaninida verir umarim 2.yavrunuz olurda acinizi bi nebze dindirir.. benim 2 aylik karnimda ölmusdu ablaminda cocugu oldu baska sehirde oldugundan göruntulu ariyip gosteriyordu ben yegnim tabiki gormek isterim ama suan degil diyerek izzah ettim oda anlayisla karsiladi. sizide eminim anliycaktir kardesiniz. tekrar basiniz saolsun sizi bekliyen bir meleginiz var..maalesef ki hastane enfeksiyonundan... sagolun
Sonrasini okusaydiniz eger yanlis anladigimi soyleyip ozur diledim zaten?!konu sahibi 9 ay tasimis, dogum yapmis, 1 ay alismis. Bence pek kiyaslanamaz bu iki durum. Ve 1 gun bile hamile oldugunu bilsen, onu benimsersin kabullenirsin alişirsin diye dusunuyorum.
oncesinde konusun bence, lohusaligi beklemeyin. Anlayisli olacaktir. Aksine ihtimal veremiyorum. Onun da yegeni idi sonucta, empati yapmak zor olmamali.ne derim bilmiyorum oda lohusa olacak üzülmez umarım
tesekkürler. cennette kavuşuruz inşallahbasiniz sagolsun gercekten cok uzuldum cok aci bi durum ama derdi veren Allah dermaninida verir umarim 2.yavrunuz olurda acinizi bi nebze dindirir.. benim 2 aylik karnimda ölmusdu ablaminda cocugu oldu baska sehirde oldugundan göruntulu ariyip gosteriyordu ben yegnim tabiki gormek isterim ama suan degil diyerek izzah ettim oda anlayisla karsiladi. sizide eminim anliycaktir kardesiniz. tekrar basiniz saolsun sizi bekliyen bir meleginiz var..
oda çok üzüldü eminim ama bebeğiyle teselli olmamı istiyor hep. insallah öyle oluroncesinde konusun bence, lohusaligi beklemeyin. Anlayisli olacaktir. Aksine ihtimal veremiyorum. Onun da yegeni idi sonucta, empati yapmak zor olmamali.
edit yapacaktim okuyunca, kusura bakmayin.Sonrasini okusaydiniz eger yanlis anladigimi soyleyip ozur diledim zaten?!
Hic onemli degil herkes yanlis anlayabiliyor bazen.edit yapacaktim okuyunca, kusura bakmayin.
sizin yasadiginiz imtihan bambaska. Rabbim cennette meleginize, bu dunyada da saglik sihhatle yavrulariniza kavustursun. ablamin 20 yildir cocugu olmadi. O da yegenlerini hatta yegenlerinin cocuklarini cokkk seviyor. Hepsinin yeri baska oluyor tabi. Siz de kendinizi hazir hissedince ilgilenirsiniz yegeninizle.oda çok üzüldü eminim ama bebeğiyle teselli olmamı istiyor hep. insallah öyle olur
Merhaba zaman herseyin ilaci,kendinize biraz zaman taniyin,aciniz azalip kendinizi hazir hissettiginiz zaman kardesinizin bebegini gorursunuz.Bunu da acikca soyleyin kardesinize,sizi anlayacaktir ne de olsa caniniz.Merhaba arkadaşlar ben 40gün önce bir aylık bebeğimi kaybettim. Henüz atlatamadım bu acıyı sürekli kötü oluyorum ama inanıyorum ki zamanla hafifleyecektir inşallah. Ama asıl sorun şu ki yakın zamanda kardeşim doğum yapacak ve onunda oğlu olacakmış. Çok yakın oturuyoruz sürekli birlikteyiz ve ben o bebeği görmeye dayanamayacağım. Kardeşimi kırmayı üzmeyi asla istemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Çok insanı bir his...kendinizi bir de bu düşünceyle yormayin.annenizle paylaşın gerekirse o iletsin kardeşinize.allah sabır içinize ferahlık versinMerhaba arkadaşlar ben 40gün önce bir aylık bebeğimi kaybettim. Henüz atlatamadım bu acıyı sürekli kötü oluyorum ama inanıyorum ki zamanla hafifleyecektir inşallah. Ama asıl sorun şu ki yakın zamanda kardeşim doğum yapacak ve onunda oğlu olacakmış. Çok yakın oturuyoruz sürekli birlikteyiz ve ben o bebeği görmeye dayanamayacağım. Kardeşimi kırmayı üzmeyi asla istemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Merhaba arkadaşlar ben 40gün önce bir aylık bebeğimi kaybettim. Henüz atlatamadım bu acıyı sürekli kötü oluyorum ama inanıyorum ki zamanla hafifleyecektir inşallah. Ama asıl sorun şu ki yakın zamanda kardeşim doğum yapacak ve onunda oğlu olacakmış. Çok yakın oturuyoruz sürekli birlikteyiz ve ben o bebeği görmeye dayanamayacağım. Kardeşimi kırmayı üzmeyi asla istemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?