• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin derdi

Altınlar kanunen de gelinin zaten kardeşinizin bilmesine gerek yok. Kardeşiniz koskoca adam boşanmak istiyorsa yolu yordamı belli. Siz karışmayın.
karışma sebebim bir yıl dolmadı anlaşmalı olmuyor. kardeşim hemen kurtulmak istiyor. başka bir yolu var mıdır sormaktı. tabiki kardeşim avukata gidicek.

Tamam ben de her evlendiğim de isterim Altınlarımı :)) düğünüme çağırırım sizi.
Siz isteyeceğinizi yine isteyin,dediğim gibi o ayrı konu. Ama bir kere evleniliyor demeyin. İnançlı bir insan olarak bu tarz beyanatlar Allahın gücüne gider diye düşünüyorum.

Daha geçenlerde tanıdık Bi çocuk gelin ve ailesinin isteklerine dayanamayarak nikahtan Bi gün önce iptal etti nikahını. O iş her zaman öyle olmuyor. Şahsen erkek olsam böyle herşeyin ateş pahası olduğu bi zamanda fazla altın diye tutturan Bi kadınla evlenmezdim. Usulen takılır bir şeyler ama karşı tarafı düşünmeyen, yüklendikçe yüklenen kişinin eşliğinden ne hayır gelir. Senin de dediğin gibi böyle saçma insanların peşinde pervane olan erkekler olduğu gibi bundan bana hayır gelmez, kötü günde yanımda olmaz diyen akıllı erkekler de çoktur.
Konuya gelince hiçbir şey yapmayın konu sahibi kardeşin kendi halletsin. Yeni evlenmişler evi terk edecek kadar sürekli hur gür demek ki anlaşamıyorlar. Belki çocuk olmadan bitmesi iyi olmuş.
Kusura bakmayın hanımefendi ailemin durumu çok iyi olduğu için kendi çapımda birini istemek en doğal hakkım…

kanunen Düğün takıları zaten kadının. bunu bilerek taktınız. benim de abim yengem sürekli kavga ederler hem de bazrn sahit oluyorum. nefret ediyorum bu huylarından git kavganı evinde et dimi. kardeşiniz ve ilişkisine burnuzuzu sokmayın sonra kötü siz olursunuz onlare barışır

Siz isteyeceğinizi yine isteyin,dediğim gibi o ayrı konu. Ama bir kere evleniliyor demeyin. İnançlı bir insan olarak bu tarz beyanatlar Allahın gücüne gider diye düşünüyorum.
Ha evet orası farklı bir durum. Onu sadece Allah bilir.ben sizi farklı anladım pardon

Çok altın istemek hakkınız fakat ne demek maddi durumu kötü olan evlenmesin neye göre kime göre kötü kriteri kim belirliyor biri 5 altına tamam der biri 1 kilo ister ne yani 1 kilo isteyene göre 5 bilezik yapan fakir mi oluyor evlenmesin mi. eşimle benimde maddi durumumuz kötüydü her şeyi kendimiz yaptık evimizde arabamızda var çok şükür durumu olmayan insanların yuva kurmaya hakkı neden olmasın aile olmak yuva kurmak zenginlere mi özgü
Evlenmek şu an ne kadar biliyor musunuz? Her şey ateş pahası. Bunlar züğürt tesellisi. Çok altından kastım 10 bilezik vb. Demek istedim. Altın kemer isteyen yok

Bence sizin derdiniz barışmalarından ziyade altınların gitmesi. Karı koca kendi aralarında halledecekler. Ayrılıp ya da barışma kararı onlara ait. Bir aracı ile barıştıklarında ne kadar devam edebilir ki bu evlilik
ay neden herkes altına bu kadar taktı ya. ben durumu çok maddiyatçı gördüğüm için yazdığımı belirttim. kardeşimi nasıl evlenirken desteklediysem kararında şimdide ayrılma kararında arkasında olmak ve yardım etmek hakkım değil mi?

Şiddet uygulayan kişiye helal olsun dediğinizin farkında mısınız? Çok absürt bu yaklaşım.
Ben evlenmeden önce yaptıklarına yazdım onu ayrıca belki de burda anlatıldığı gibi değil. Belki de kardeşi de uyguladı o da kendini korudu

ay neden herkes altına bu kadar taktı ya. ben durumu çok maddiyatçı gördüğüm için yazdığımı belirttim. kardeşimi nasıl evlenirken desteklediysem kararında şimdide ayrılma kararında arkasında olmak ve yardım etmek hakkım değil mi?
Tamam şu gelinin numarasını yazda altınlarını isteyelim sonra boşansınlar bu altın muhabbeti burda bitsin

Gelin çok fazla altın istediğinde açgözlü ve sıkıntılı olduğunu düğünden önce anlayamamak biraz kardeşinizin hatası ama.
o kesin. biz bu evliliğin bu kadar istekle başlamasında kardeşimi uyardık ama bize hatalı olduğumuzu söyledi. bilemiyorum belki kendide farketti sonradan ama dönemedi.

Kusura bakmayın hanımefendi ailemin durumu çok iyi olduğu için kendi çapımda birini istemek en doğal hakkım…
Dedi ve çulsuzun birine vardı 😂

Siz hele bi evlenecek adam bulun, evlilik yoluna girin sonra konuşursunuz. Bu kadar büyük konuşmak iyi değil, tepetaklak geliverir insan.

Evlenmek şu an ne kadar biliyor musunuz? Her şey ateş pahası. Bunlar züğürt tesellisi. Çok altından kastım 10 bilezik vb. Demek istedim. Altın kemer isteyen yok
tamam zaten evlenmek bu kadar pahalıyken altından kalkamazken bir de 10 bilezik beklentisi çok değil mi sevgiliniz var mı bilmiyorum gönül bu maddi durumu iyi olmayan biri olabilir yine de bu isteğinizi devam ettirir misiniz?

[/QUOTE
10 bilezik zaten yapılan normal takı bunun neresi çok Allah aşkına toplasan 250 bin anca eder bir de ailemin durumu iyi diyorsun ailenin durumu iyiyse 250 bine mi kaldın 250 bin kimseye de bir şey katmıyo hani ne ev ne araba

Tamam şu gelinin numarasını yazda altınlarını isteyelim sonra boşansınlar bu altın muhabbeti burda bitsin
gerçekten abarttınız. benim sorumda nasıl altını alırız ve biter yok. 1 yıl evli olmadıkları için nasıl boşanmayı sağlarız var. işte böyle insanların ömrünce göreceği o kadarı olur sadece.

Şuan küsler mi ayrılar mi ? Elbette ikisi konuşup karar verecek. Eğer fikir danışmak gibi bi durum olduğunda tabi ki size sorarlar aile devreye girer en son.
Haklarında hayırlısı olsun .

Dedi ve çulsuzun birine vardı 😂

Siz hele bi evlenecek adam bulun, evlilik yoluna girin sonra konuşursunuz. Bu kadar büyük konuşmak iyi değil, tepetaklak geliverir insan.
Ahahahahaha hayır Allah korusun😂

Back
X