kardeşimin derdi

Kardeşiniz boşanmak istiyorsa açsin davayı.
Sizin yapacağınız ona destek olmaktır aldığı kararlarda.
Başka ne yapacaksınız?
Altın konusu da hukuki boyutu neyse o olur.
Kardeşiniz baştan belli olan sıkıntılara rağmen evlendiyse boşanma konusunda net olmayabilir, araya girmeyin, yarın onlar barışır siz kötü olabilirsiniz.
avukatla görüştüğü oldu. hepsi 1 yıl dolmadığı için uzar diyorlar zaten.

evlenirken yanında olduğumuz bir insanın boşanırkende yanında olmamız gerek diye düşünüyorum. kızın ailesi arkasında olmasa burda neden diye sorguluyoruz ama.

Siz sadece destek olacaksınız dinleyeceksiniz. Altındı eşya idi bunlara yorum yapmayacaksınız. Aldığı kararın arkasında olduğunuzu hissettirin yeterli

Açıkçası bende öyle hissediyorum. Amaç bu olunca her şeyi kavga sebebi yapıp ayrılıyorlar.
Ben altın geline ait söyleminden böyle olsada hoşlanmıyorum, eşler birlikte kullanmalı. Ya da biz ailemizden birlik olmak gerektiğini öğrendiğimizden bu yollar bize uymuyor. Altın istemek adet sayı bildirmek hep tuhaf gelmiştir. Tabi kişilerin adeti göreneği de vardır buna saygı duyarım ama öyle geçim olacağını da ben sanmıyorum.
herkesin adetlerine saygı duyarak üstümüze düşeni yaptık ama bende sizin gibi düşünüyorum. ama inanın umrumda değil. kardeşim kurtulsun yeter.

Siz sadece destek olacaksınız dinleyeceksiniz. Altındı eşya idi bunlara yorum yapmayacaksınız. Aldığı kararın arkasında olduğunuzu hissettirin yeterli
bunlarla ilgili yorum yapmadım kendisine tabi. ama kendisi bana bu düşüncesini belirtince burda yazdım. aklınıza gelebilcek herşeyi ailem aldı zaten. onlarıda alıp götürcek kadar küçülür mü bilmem zaten.

Eminim. Neye inanırsan onu yaşarsın… :) bu beni ilgilendiren bir konu..
Cok zengin bekar bir arkadasim vae 2 defa evlilikten dondu. Ne zaman is taki toka konusuna gelse karsida ki de boyle sunu bunu isterim dese tak sepeti koluna deyip paketleyip gonderiyor :D

Erkeklerde enayi degil elin kizina para yedirsin. Onlarda gozunu acti

Koni sahibinin kardeai gibi birkac tane kalmisti onlarda yavas yavas tukeniyor.

Konu sahibi, erkek kardesiniz dolandiricilik davasi acsin, benimle taki icin evlendi dugun sonrasi hemen aldi kaçtı takilari diye. Her kurusunu geri alir..

Cok zengin bekar bir arkadasim vae 2 defa evlilikten dondu. Ne zaman is taki toka konusuna gelse karsida ki de boyle sunu bunu isterim dese tak sepeti koluna deyip paketleyip gonderiyor :KK70:

Erkeklerde enayi degil elin kizina para yedirsin. Onlarda gozunu acti

Koni sahibinin kardeai gibi birkac tane kalmisti onlarda yavas yavas tukeniyor.

Konu sahibi, erkek kardesiniz dolandiricilik davasi acsin, benimle taki icin evlendi dugun sonrasi hemen aldi kaçtı takilari diye. Her kurusunu geri alir..
burda herkes derdiniz altın diye takmış ama inanın onu istemiyorum. dolandırıcılık falan o kadar uzatmak kardeşim istemez gerçekten ve yıpranır.

benim bir tanıdığım sana nafaka bile vermeyim diye ev alıp gönderdi bir daha asla muhattap olmamak için.

burda herkes derdiniz altın diye takmış ama inanın onu istemiyorum. dolandırıcılık falan o kadar uzatmak kardeşim istemez gerçekten ve yıpranır.

benim bir tanıdığım sana nafaka bile vermeyim diye ev alıp gönderdi bir daha asla muhattap olmamak için.
Yani kardesinizin 3 5 senelik sevgilisi degilse baya baya dolandirilmista olabilir. Bunu da goz önünde tutun.

Back
X