çok teşekkür ederim çok haklısınız..bayanın ailesi hakkında çok ufak çaplı bilgi sahibiyim ama kendisi bunu bilmiyor tabii..birde işin ciddi olup olmayacağını bilmediğimden arada kaldım yani çok kurcalamıyım şimdiden diye düşündüm sankiidirek gidip buluşmadan önce bayanın ailesini ve kendisini araştırsaydınız iyi olurdu. sadece arkadaş vasıtasıyla tanışmışsınız. tamam telde msnde konuştunuz ama kimdir nedir nasıl yaşar ahlakı nasıl...vs araştırıp sorulacak bir sürü soru var. bunları araştırdıysanız içinize sindiyse gidip görüşün tabi. ilk görüşmede birşeylere almaya gerek yok bence.
kafede restoranda artık nerde buluşulacaksa sonuçta evlerine gitmiyorsanız birşey almaya gerek yok. daha sonra iş ciddiye binip eve giderseniz artık çikolata çiçek alırsınız.
bunlardan çok daha önemli olan tanışacağınız kişinin karakteri ve ahlakıdır. bunlara yoğunlaşıp, bunlar hakkında bilgi edinmeye çalışın.
diğer yazını da okudum çok ilgili bir ablasın inşaallah herşey gönlünüze göre olur. ben olsam çok aşırıya kaçmayan ufak bir hediye götürürdüm. ben eli boş gitmek istemezdim. çocuklar gibi heyecanlısın inşaallah herşey istediginiz gibi olur.. :)
Canım ben bilemedim böyle bir tanışma nasıl olur... Lütfen yanlış anlama ama kızın samimi olduğunu sanmıyorum. Hani kardeşini tanıyan bilen bir kız olsa tamam derim ama uzaktan uzağa böyle olması beni düşündürdü. Dikkatli olun canım,hakkınızda hayırlısı olsun..
ebrucum çok teşekkür ederim..evet saygı duyuyorum canım söylediklerine o da başka bir bakış açısı çünkü..yani insanız nelerle kimlerle karşılaşacağımızı bilemiyorum..ama ben iyi olsun güzel olsun herşey diye çabalıyorum..dilerim bu çabalarım boşa çıkmaz...kötü olacaksa da olmasın zaten en başından
İnşallah canım, inşallah herşey dilediğin gibi olur...
gidin bir cafede falan oturun.Kızla kardeşinizi tanıştırdıktan sonra siz kalkın onlar başbaşa otursunlar.
Zaten görüşme iyi giderse tekrar buluşma ayarlanır sonrası gelir zaten.Ama kardeşinizi de çok ümitlendirmeyin derim ben. Sonuçta hiç tanımadığınız biri.Ne olacağı belli olmaz.
arkadaşım umarım allah gönlünüzün güzelliğine göre ve kardeşinize yakışır hayırlı birisini nasip etsin inş..
ben olsam elim boş gitmezdim öyle cicek cikolata icin de ilk görüşme pek uygun olmayabilir
onun icin nacizane fikrim şu an geldiginiz yer corlu galiba o yöreye ait münasip bişeyler
belki bi obje veya bi yöresel örtü felan alabilirsiniz diye düşünüyorum
onceki konunuzu da okudum. herseyden once sizi takdir ve tebrik ettigimi belirtmek isterim.
anisacaginiz bayanin konusma ve duymasiyla ilgili bir sIkIntIsI var mi? kac yasinda? daha once evlilik yapmis mi? maddi durumu nedir? hayat standartlari nedir?nerede ikamet ediyor?
eger bilginiz varsa yazabilir misiniz yorum yapabilmemiz acisindan?
çok teşekkürler mrtylz,tabi hemen bildiğim kadarı ile bilgilendireyim sizi.
lise mezunu bayan,orta halli bir ailenin kızı..2 kardeşler 1 erkek kardeşi var 25-26 yaşlarında..kendisi 29 yaşında,babası 5 yıl önce vefat etmiş..anne ve kardeşiyle birlikte yaşıyorlar..kardeşi ptt de memur,annesi ev hanımı,kendisi ise ticaret lisesi mezunuymuş ve muhasebede çalışıyor.yaklaşık 3-4 yıldır aynı işyerinde devam ediyor..ist. güngörende yaşıyorlarmış..
tüm bildiklerim bunlardan ibaret canım
hı bu arada ekliyim bayanın engeli yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?