- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
yok hayatım değil..28 yaşında :)) evet düşündüğünü pat diye söyleyenlerden ama hiç kırıcı değil gayet sempatik:)
Tufanla sohbet ettiler,bazı anlamadığı zamanlarda ben açıkladım Tufanın dmek istediğini..ama durum canını sıkmadı onu gözlemledim..rahatsız olsa kesinlikle anlardım kızın halinden..
ben biraz ucundan bu durumla ilgili fikrinide sordum..nasıl anlaşabiliyormusun anlıyabiliyormusun Tufanı diye..Abla nedne anlamıyım sadece ilk kez bir araya geldik ve ilk kez böyle bi durum yaşıyorum o yüzden dedi..eğer ilerlerse anlaşmamamız için bi sorun göremiyorum ben dedi
sizde zaten böyle bir durumu normal karşılarsınız.
Valla kız resmen aşık olmuş kardeşinize maşallah pek de hırslı :)28 yaşında gibi davranmıyor hiç eger yaşı kücükse vazgecin dicektim ehehe cünkü grçekten çok zor 17-18 yaşında bir insanla anlaşmak .. ( bizim bi gelinimiz var 17-18 yaşında kuşak çatışması oluyor sanki )
inşallah gerçekten iyi anlaşırlar ve mutlu bir yuva kurarlar. bizde gelin-damat hallerini görrürüz..
zamanla bir bakmışsınız artık sen değil o Tufanı çok iyi anlıyor olacak inşallah .. Allah gönlünüze göre versin.
canım inşallah,herşey iyi olsun diye uğraşıyorum inanki..annemle konuştum şimdi..gelecekse eğer geleceği gün banada söyle bizde babanla gelelim hem tanışmış oluruz dedi..bana da uygun geldi..ama bunun için bayandan izin alıcam ilk önce..rahatsız olucaksa yada şu an için buna hazır değilse saygı duymak lazım..
yaş konusunda çok haklısınız zaten 17-18 yaşlarında biriyle iletişim olmazdı evlilik için..biza yaşı yerinde,en azından +23 den aşğısı olmayacak bir gelin gerek..o zaman daha iyi anlaşacaklarına bende eminim..
hırslı derken biraz fazla konuşuyor ve tüm duygularını dilinde yaşıyor hatun:))))
hırslı derken Tufana fena aşık olmuş gibi geldi bana kendini sevdirmek ve sevmek için tüm içtenliğiyle istiyor demek istedim:)) biraz karışık oldu ama:))))
çok güzel bişey .. Allah heyecanınızı hiç bitirmesin
kız burda konuşuldugunu bilse heralde onun agzı tutulur heyecandan :118:
Belirtmeden geçemeyeceğim birşey var ki bayanın mesaj tutkusu:)arama bol bol mesajlarla anlat kardeşinin düşüncelerini vs sözleri garip... biri tanışmaya vesile olur çıkar aradan ne o mesajlarmalar durumu bildir sözleri falan?? neyse her açıdan enine boyuna ölçüp biçin diye uyarmak istedim...
Belki ben fazla titiz davranıyoroum bu konularda bilmem ama yıllarca bir insanı tanıyamazken bir görüşmede bu kadar iyi niyetli olmayın derim... umarım hayırlıdır yine de:))hayırlısı olsun tatlım
Gelişmeleri okumamışım, çok şey gelişmiş.Kusuruma bakmayın..Şimdi okuyorum.
Hayırlısı olsun.Bir süre yalnız görüşebilme imkanları olsa,eğer konu en nihayetinde evlilik ise evlilikten beklediklerini,tahammül edip edemedikleri şeyleri vs paylaşsalar çok daha iyi olur..Birbirleri hakkında az çok fikir edinirler..
canım sağol teşekkürler..evet söylediklerinde haklısın canım ama ilk bikaç görüşmede ben mecbur olmalıyım kardeşimin durumu yüzünden..kızda bundan gayet memnun..ben olmasaydım dün bu kadar güzel geçmeyebilirdi..onlar sohbete daldıklarında bazı anlamadığı noktalarda ben açıklama yaptım bayana..işte netleşirse ne olacağı o zaman ben aradan çıkıcam onlara kalıcak sahne:)
Tekrar hayırlısını diliyorum.Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Kız komikmiş. :) Burnunuzu sıkması, devamlı dokunması tuhaf geldi ama belliki huyu böyle.
Tufan'da hoşlandıysa, kızda belliki hoşlanmış, sizinde dediğiniz gibi zaman gösterecek herşeyi.
İnşaallah hayırlısı olsun. İkiside sonuç ne olursa olsun çok mutlu olsun.
..
Ailesi kardeşinizin engeli var diye sorun çıkarmıyorlar değil mi, yoksa ailesinden saklamış mı ?
Çünkü sonradan çıkarsa böyle bir durum kardeşiniz üzülebilir.
Kız daha önce hiç evlenmiş mi ?
Aileler kolay kolay kabul etmez, aslında doğru olanı yapıyorlar..Kızları nasıl mutlu olacaksa, fikri neyse ona saygı duymak ama biz insanoğlunun fıtratı böyle, kalbe hemen fesat düşüyor acaba neden hemen kabul ettiler diye. Acaba farklı bir durum mu var diye ?
Belkide kızın sadece kalp ağrısı vardır..
Kalp ağrısı olan kızlar genelde mutlu olabilmek için hiç tanımadıkları kişileri tanımak istiyorlar..
Ya da belkide sadece kısmet olduğu için ikiside uzak şehirlerden denk geldiler birbirlerine..
Hayırlısını zaman gösterecek inşaallah.
Kardeşiniz konuşma dilini biliyorsa, kıza konuşma dili öğrenmek düşer bu aşamada. Böylecede sizi devre dışı bırakırlar zamanla :)
Ha bu arada da makyajsız gelmesi hoş olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?