kardesimin dugunu

tontriko

Rabbim sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
38.023
70.824
798
selam kk hatunlari,

dert degilde fikir alis verisi diyelim..

bu sene sonunda eger hersey hayirlisiyla yolunda giderse kardesim evlenecek insaAllah

simdiden kiyafet konusuna takilmis durumdayim...abiye giymeyi pek sevmiyorum..onun yerine SIK daha gunluk birseyler seviyorum...acaba damat ablasi olarak abiye giymezsem, giymemem garipsenir mi sizce?? :44:

haa birde dugunde kardesinize ne takardiniz?

simdiden cevaplar icin tesekkurler

şimdiden hayırlı olsun
genellikle abiye giyilir ama şart değil tabiki,
şık olacağınıza inandığınız bir elbisede olur,
benim kardeşim evlense abiye giyerdim ve bilezik takardım.

Bence şık olduktan sonra garipsenmez abiye olup olmaması
Benim de görümcem evlenecek
Nikah olursa elbise, ceket klasik şık bi takım bakarım diyorum
Abiye fazla gelir nikaha

Altın takarız sanırsam

Son düzenleme:
benimde erkek kardeşim var inşallah ben de damatlığını görürüm :)
canım öncelikle kıyafet mekana göre değişir ama her durumda senin sükseli olman gerek, mesela kır düğünü olur tiril tiril şifon bi elbise seçersin bi otel lobisindeyse düğün illaki abiye giymen gerek, örnekleri çoğaltabiliriz
ben olsam abiye giyerim gelinimize bilezik kardeşimede küçük altın falan takmayı düşünüyorum tabi o zamanlarda durumum buna müsait olursa

bence abiye giymelisin:) bircik kardeşin evleniyor rahatlığı bırak aaaaa:))))) eğer kız tarafı saat takmamışsa saat takardım :) takmışssa eğer balayı parasını verirdim:)

Simdiden hayirli olsun.Genellikle abiye giyiyorlar ama abiye olmayan sik bir elbise giyebilirdin yada sik bir pantolun bluz seklinde olabilir eger maddi durumunu sarmayacaksa bilezik takabilirsin.Yada gelin hanima sik bir kunye yada kolye turude takabilirsin.

Şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Şıkır şıkır abiyelerden hoşlanmıyorsanız klasik tarzda çok güzel elbiseler var saten olanlar özellikle.
Takı olayı bütçenizle alakalı tabi ama bilezik takmak uygun olurdu.

benimde erkek kardeşim var hayırlısıyla damat olduğu günleride görürüm inşallah. Nasip olursa bilezik almayı düşünüyorum, birde evine ihtiyacı olan eşyalardan birini hediye olarak almak içimden geçiyor, inşallah ekonomik durum müsait olurda.

Son düzenleme:
cevaplariniz icin tesekkurlar canlar

sanirim dugun salonda olur..yemekli..ama calgili-muzikli mi olur yoksa mevlut tarzi mi olur bilmiyorum
belki bunu bilsem biraz daha isim kolaylasirdi...biz ikisinede acigiz erkek tarafi olarak, ama kiz tarafi henuz kararsiz saniyorum

abiye giyersem hani su altli ustlu takimlardan olur ya onlardan giyerim diye dusunuyorum...onlarda cok fazla abiye havasi yok gibi. haa birde renk konusu var tabii..canli renkleri severim normalde, aslinda her rengi severim...simdi gelinden daha gosterisli olmamak gerekir..beyaz giymemek gibi bir kural galiba bu...hani gelinin yaninda cok gezecegin icin o gun sizce renk ne secilmeli??? siyah dusundum, ama bu seferde yas tutmus gibi olmaz mi??? :44:

taki konusundada biricik kardesime insaAllah durumumuz o anda cok iyi olurda guzel bir bilezik takarim...burma bilezik olur mu mesela? ya da daha cok genclere hitab eden tarzda bilezikler oluyor ya? o tarz birsey mi takmak gerekir? bildigim kadariyla burmalari takmak eskilerde kaldi, ya da yatirim amacli aliniyor??? :44::44:

buarada kardesi olanlar, insaAllah sizlerde damatliklarini gelinliklerini gorursunuz..Rabbim hepimize hayirlisiyla nasib etsin

Son düzenleme:
Siyah ta olabilir elbisen, saks mavisi gibi birşey de..

Bilezik mevzusu da yine fazla işçilik istemeyen burma değerince biraz enli düz bilezikler olabilir

Beyaz giymek olmaz haklısın canım, nar çiçeği, saks mavisi, yeşil, gri tonları da abiyeler için oldukça hoş he bide pudra rengide olabilir.
Burma bilezik fiyatında kalın bilezikler var daha hoş ve modern görünüyor gelin takı takmayı seviyorsa o tarz bişey alabilirsin.

Benim görümcem kına gecemde kırmızı, nikahta beyaz giymişti :)))) Eee görgü derslerini herkesin bünyesi alamıyor demekki.

Şimdiden hayırlı olsun..
Çok şık ve sade abiyeler var. Ben de çocuklu olduğum için giyimi ve kıyafeti taşıması kolay şeyler tercih ediyorum.
Ablası olarak bilezik takman daha uygun olur durumun müsaitse..

kadercim ornek fotograf var mi elinde canim? en azindan aklimda bir fikrim olur??
---
gofretto, ya beyaz giymemek gerektigini herkes bilir sanardim ama :44: belkide bile bile giydi gorumcen? gorumcelik yapmis iste aslinda..birde kinadada gelin kirmizi olur yani, delimidir nedir...ben tam tersi gelinden daha cok on plana cikmak istemem dogrusu...o gunun yildizi o olmasi lazim buarada ornek fotograf var mi canim bilezik konusunda? cunku tam olarak hangi bilezikleri demek istediginizi anlamadim :44:
---
BenIpek,

sagolasin canim, bende cocuklular kervanina katildim cok sukur. Allah her isteyene nasib etsin insaAllah.
normal zamanda istedigimi giyerim kimseyide takmam, ama hani oyle gunde gelinin damadin tum akrabalari gozden gecirilir ya
ayyyy damadin ablasida abarti giymis, ya da tam bi kezban olmus demelerini istemem

Canim burma bilezik almani tavsiye etmem isciligi cok olur eger gelin hanim bozdurmak isterse isciligi cok alirlar onun yerine duz bir model alabilirsin.Dugunun mevlutlu olma ihtimali mi var o zamanda biraz kapali kiyafet gerekebilir en iyisi dugune karar verilirsin ona gore karar verirsin renk olarak mavi yada siyahi tavsiye. Ederim.

Tabiki bilerek giydi amacı ön plana çıkmak neyine çıkacaksa artık kendiside benden 1 yıl önce evlendi. Gelinliğini kiralık almasaydı onuda giyerdi yani :)

Hayırlısı olsun canım.
Darısı kardeşimin başına:)))
Ban olsam kardeşimin nikahsa şık , sade bir elbise
Eğer düğünse belki biraz abiyeye kaçan ama kesinlikle sade bir elbise giyer aksesuarla tamamlardım.
Takı olayı bütçe işi tabi. Gelinin tarzına da bağlı tabi ama yatırım olsun diye alınacaksa bilezik , günlük kullansın istiyorsam daha spor bir model yada suyolu alırdım

Son düzenleme:
bn abiye giyerdim şahsen. birde bilezik takardım. bilezik olmasa da şık ve sade gümlükte kullanabileceği bileklik yada kolyede olur tabii.

Düğünde biraz abiye bekleniyor. İlla gösterişli bir kıyafet giymeniz gerekmez. Güzel bir elbise ya da pantolonlu takım da iyi durur. Ama kesinlikle şık olmalı.

Kardeşime bilezik takardım en az 20 gram. İmkanım varsa ev eşyası yönünden de destek olurdum. Evine de güzel bir hediye alırdım

düğün de bence şık olmalısın..şöyle sade ama şık bir abiye güzel olabilir..takılarla da tamamlarsın.

takı konusuna gelince durumunuz uygunsa bilezik takman daha iyi olur..işçiliği çok olmayan birşey seçersen satarken değerinden kaybetmez.

darısı benim kardeşimin başına İnşallah..

ben de görümce olmak istiyorumm,kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…