selam kk hatunlari,
dert degilde fikir alis verisi diyelim..
bu sene sonunda eger hersey hayirlisiyla yolunda giderse kardesim evlenecek insaAllah
simdiden kiyafet konusuna takilmis durumdayim...abiye giymeyi pek sevmiyorum..onun yerine SIK daha gunluk birseyler seviyorum...acaba damat ablasi olarak abiye giymezsem, giymemem garipsenir mi sizce?? :44:
haa birde dugunde kardesinize ne takardiniz?
simdiden cevaplar icin tesekkurler
selam kk hatunlari,
dert degilde fikir alis verisi diyelim..
bu sene sonunda eger hersey hayirlisiyla yolunda giderse kardesim evlenecek insaAllah
simdiden kiyafet konusuna takilmis durumdayim...abiye giymeyi pek sevmiyorum..onun yerine SIK daha gunluk birseyler seviyorum...acaba damat ablasi olarak abiye giymezsem, giymemem garipsenir mi sizce?? :44:
haa birde dugunde kardesinize ne takardiniz?
simdiden cevaplar icin tesekkurler
kadercim ornek fotograf var mi elinde canim? en azindan aklimda bir fikrim olur??
cevaplariniz icin tesekkurlar canlar
sanirim dugun salonda olur..yemekli..ama calgili-muzikli mi olur yoksa mevlut tarzi mi olur bilmiyorum
belki bunu bilsem biraz daha isim kolaylasirdi...biz ikisinede acigiz erkek tarafi olarak, ama kiz tarafi henuz kararsiz saniyorum
abiye giyersem hani su altli ustlu takimlardan olur ya onlardan giyerim diye dusunuyorum...onlarda cok fazla abiye havasi yok gibi. haa birde renk konusu var tabii..canli renkleri severim normalde, aslinda her rengi severim...simdi gelinden daha gosterisli olmamak gerekir..beyaz giymemek gibi bir kural galiba bu...hani gelinin yaninda cok gezecegin icin o gun sizce renk ne secilmeli??? siyah dusundum, ama bu seferde yas tutmus gibi olmaz mi??? :44:
taki konusundada biricik kardesime insaAllah durumumuz o anda cok iyi olurda guzel bir bilezik takarim...burma bilezik olur mu mesela? ya da daha cok genclere hitab eden tarzda bilezikler oluyor ya? o tarz birsey mi takmak gerekir? bildigim kadariyla burmalari takmak eskilerde kaldi, ya da yatirim amacli aliniyor??? :44::44:
buarada kardesi olanlar, insaAllah sizlerde damatliklarini gelinliklerini gorursunuz..Rabbim hepimize hayirlisiyla nasib etsin
kadercim ornek fotograf var mi elinde canim? en azindan aklimda bir fikrim olur??
---
gofretto, ya beyaz giymemek gerektigini herkes bilir sanardim ama :44: belkide bile bile giydi gorumcen? gorumcelik yapmis iste aslinda..birde kinadada gelin kirmizi olur yani, delimidir nedir...ben tam tersi gelinden daha cok on plana cikmak istemem dogrusu...o gunun yildizi o olmasi lazimbuarada ornek fotograf var mi canim bilezik konusunda? cunku tam olarak hangi bilezikleri demek istediginizi anlamadim :44:
---
BenIpek,
sagolasin canim, bende cocuklular kervanina katildim cok sukur. Allah her isteyene nasib etsin insaAllah.
normal zamanda istedigimi giyerim kimseyide takmam, ama hani oyle gunde gelinin damadin tum akrabalari gozden gecirilir ya
ayyyy damadin ablasida abarti giymis, ya da tam bi kezban olmusdemelerini istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?