kardesimin dugunu

Evet saks mavisi güzel renkk. Sade ama şık benim çok sevdiğim bir tarz.
Eminim sanada yakışacaktır. Eğer diktireceksen bir model belirleyip üzerinde gönlüne göre değişikliklerle istediğin şıklığı yakalarsın eminim canım.
Hayırlısı olsun inşallah. Çok güzel heyecanlar bunlar:)))

Kız tarafının yapması gereken şeyler yani. Annem tek başına yapamaz. Ablası ve eniştesi olarak gerekli herşeyi yapmak istiyorum.
Bu arada neyini anlamadınız

İşte orasını anlamadım. Açıkladığın yeri.. ama şimdi anladım. Şundan dolayı sordum.. haddime değil merakımdan… artık insanlar bireysel yapıyorlar ya bu işleri. Ama bazen aileler ortak oluyor. Bunu neden sen üstlendin onu anlamamıştım. Bir de her şey deyince baya geniş düşündüm. Buna eşinin nasıl razı olacağı..
İyiymiş eşin yani bu konuda…

farketmez canim, kapali sekillerini dusunebilirim azda olsa..zaten soylemedimki nerden bilecektin

Hani bazen konuşuluyor ya topiklerde insanlar az çok biliyor ya birbirini. Kasıtlı yaklaşım olarak düşünme diye artı parantez belirteyim dedim..

Düğün mekanına göre değişir canım, benim kardeşim evlense şık bir mekan da ise şık bir abiye giyerdim ayrıca da bilezik takardım, kardeşime de altın..
Ahh ahh, hayalini kurarken heyecanlandım, inşallah onu da mutluluğa imza atarken görmeyi nasip eder Rabbim..

farketmez canim, kapali sekillerini dusunebilirim azda olsa..zaten soylemedimki nerden bilecektin

İnternetten kapali bayanlar icin cok guzel ve sik elbiseler var canim onlarada bakabilirsin.Abartili basortulerini bende sevmiyorum onun yerine cok guzel sallar var lazer kesimli.

İnternetten kapali bayanlar icin cok guzel ve sik elbiseler var canim onlarada bakabilirsin.Abartili basortulerini bende sevmiyorum onun yerine cok guzel sallar var lazer kesimli.

canim ben nedense internette kapalilara gore guzel abiye bulamadim, aciklara gore gene varda..kapali denince akla rokus seyler geliyor herhalde..gerci son yillarda birazda degisti bu dusunce ama...

Sonuçta ikimizinde kardeşi razı olma gibi bir durum söz konusu olmaz ki. Yani şöyle birşey var. Babam olmadığı için evlendiğimden beri annemlerin evinin erkeği bnm kocam

canim ben nedense internette kapalilara gore guzel abiye bulamadim, aciklara gore gene varda..kapali denince akla rokus seyler geliyor herhalde..gerci son yillarda birazda degisti bu dusunce ama...

Bir kac sitede guzel abiyeler vardi aslinda ama sitelerin adini unuttum

bunu cok begendim mesela...biraz tuzlu ama hem cok guzel hemde agir duruyor...

canim bunun fiyatini bilmiyorum dedigim gibi..ama genclere hitab edebilecek bir tarz bana kalirsa...gunluk hayatta bile kullanilabilir..bu tarz imitasyon bilezik takiyoruz cunku

ilk yerlestirdigim kelepcede guzel bana kalirsa..ama iste 4000 tl gibi ucuk bir rakam...bakalim kader kismet...o zamana kadar durumlar el verirse..nasib kismet...

Son düzenleme:
Geçen yaz kardeşim evlendi, bende abiye kıyafet sevmediğimden Elif in eklediği tarzda bir kıyafet giymiştim. Yakası taşlıydı...

22 ayar bir bilezik takmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…