Amannn icimizde ne cok gorumce olmak isteyen varmis, topikle birlikte icimizdeki canavar cikmis durumda
Cok sagolun kizlar
Bende bilezik dusunuyorum lakin model fiyat filan hakkinda bi fikrim yok...hani ne az olsun, ne de abarti cok olsun...
Hani zarfla para demissiniz ama ne bilim para takilinca harcanip gidiyor ne bir hatirasi ne de bir kaliciligi oluyor kendimden biliyorum, dugunumuzde takilan paralar nereye gitti hala anlamis degilimharcadik bi yerlere tabii ama parayi goturup altin alsaydik simdi belki hala elimdeydi hepsi
Saati kiz tarafi takar diye biliyorum ben, cok boyle takilmam hani kiz tarafi erkek tarafi diye ama...damada kiz tarafinin anne babasi..gelin kizada erkek tarafinin anne babasi takar saati diye biliyorum ikiser saat almanin bi anlami olmaz sanirim
Benim daha cok takilan takinin grami ve modeli hakkinda bir fikrim yoktu..biliyorum bunlarda butcene bagli ama iyi birsey olsun ve gordugunde hosuna gitsin istiyorum
Elbise konusundada galiba haklisiniz abiyede guzel ama mesela ben abiye giyip uzerine boyle abarti turban filan yaptirmayi sevmiyorum. Onun yerine sanirim ipek sallardan takarim o isin kolay kismi ama saks mavisi aklima yatti gibi simdilik hani ne siyah ne beyaz ama genede asil bir renk takilarla tamamlamakta mantikli geldi bana
buarada Allah burda isteyen herkesi gorumce yapsin insaAllah, bakalim yenge oldukta gorumce olmak nasil bir duyguymus
Ay canım sen kapalıymıydın.. pardon hiç bilmiyordum ona göre elbiseleri seçerdim.
Kız tarafının yapması gereken şeyler yani. Annem tek başına yapamaz. Ablası ve eniştesi olarak gerekli herşeyi yapmak istiyorum.
Bu arada neyini anlamadınız
farketmez canim, kapali sekillerini dusunebilirim azda olsa..zaten soylemedimki nerden bilecektin
farketmez canim, kapali sekillerini dusunebilirim azda olsa..zaten soylemedimki nerden bilecektin
Hani bazen konuşuluyor ya topiklerde insanlar az çok biliyor ya birbirini. Kasıtlı yaklaşım olarak düşünme diye artı parantez belirteyim dedim..
İnternetten kapali bayanlar icin cok guzel ve sik elbiseler var canim onlarada bakabilirsin.Abartili basortulerini bende sevmiyorum onun yerine cok guzel sallar var lazer kesimli.
İşte orasını anlamadım. Açıkladığın yeri.. ama şimdi anladım. Şundan dolayı sordum.. haddime değil merakımdan artık insanlar bireysel yapıyorlar ya bu işleri. Ama bazen aileler ortak oluyor. Bunu neden sen üstlendin onu anlamamıştım. Bir de her şey deyince baya geniş düşündüm. Buna eşinin nasıl razı olacağı..
İyiymiş eşin yani bu konuda
canim ben nedense internette kapalilara gore guzel abiye bulamadim, aciklara gore gene varda..kapali denince akla rokus seyler geliyor herhalde..gerci son yillarda birazda degisti bu dusunce ama...
bence bu tuz gölü kadar tuzludurbende cumhurıyet altını falan dıcektım kıyafet konusundada illa abıyeyelle şık olunmuyor abıye gıyıp abartıp maskara olanlarda var şık sade bır elbise olabılır
Belki de benim aklım abiye de kaldı diye ben yanlış anladım
Şunlar gibi olabilir
Burma bedelinde ve fazla işçiliği olmadığından yatırımlık
Benimde bunlara benzerdi, bozduracağımızdan böyle birşey almıştım
Eki Görüntüle 643433 Eki Görüntüle 643434 Eki Görüntüle 643435 Eki Görüntüle 643436
bunlarda evet guzel olabilir...fiyatlari nasil bunlarin biliyor musun? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?