- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
kadercim ornek fotograf var mi elinde canim? en azindan aklimda bir fikrim olur??
---
gofretto, ya beyaz giymemek gerektigini herkes bilir sanardim ama :44: belkide bile bile giydi gorumcen? gorumcelik yapmis iste aslinda..birde kinadada gelin kirmizi olur yani, delimidir nedir...ben tam tersi gelinden daha cok on plana cikmak istemem dogrusu...o gunun yildizi o olmasi lazimbuarada ornek fotograf var mi canim bilezik konusunda? cunku tam olarak hangi bilezikleri demek istediginizi anlamadim :44:
---
BenIpek,
sagolasin canim, bende cocuklular kervanina katildim cok sukur. Allah her isteyene nasib etsin insaAllah.
normal zamanda istedigimi giyerim kimseyide takmam, ama hani oyle gunde gelinin damadin tum akrabalari gozden gecirilir ya
ayyyy damadin ablasida abarti giymis, ya da tam bi kezban olmusdemelerini istemem
Saat alan yoksa ben olsam ben de saat takardım şöyle hem spor hem kibar bir şeySade bir abiye veya abiye yerine şık bir döpiyes de olabilir bence neden olmasın :)
Eki Görüntüle 643126 Eki Görüntüle 643127 Eki Görüntüle 643128 Eki Görüntüle 643132 Eki Görüntüle 643133 Eki Görüntüle 643134 Eki Görüntüle 643138
2013 Döpiyes Modelleri-2013 Döpiyes Takım Modelleri | örgühobi.com Bu sitede de çok güzel modeller var
Merhaba
Yerinizde olsam abiye giyerdim kesinlike.Eki Görüntüle 643139 Eki Görüntüle 643135 Eki Görüntüle 643136 Eki Görüntüle 643137 Eki Görüntüle 643140 Bu tarz olabilir.
yeşili beğendim buradan ben. renk farklı olabilir belki yine de güzel
Bende imrendim darısı hayırlısıyla başıma :) Görümce ve Hala olmak istiyorum rabbim duy sesimi...
Merhaba
Yerinizde olsam abiye giyerdim kesinlike.Eki Görüntüle 643139 Eki Görüntüle 643135 Eki Görüntüle 643136 Eki Görüntüle 643137 Eki Görüntüle 643140 Bu tarz olabilir.
Benim kardeşim daha okuyor ama ben evlilik planı yapıyorum kendi kendime :) :)
Güzel bir abiye görünce hemen diyorum kardeşimin düğününde giyerim diyeHatta ve hatta abartıp modelleri seçtim. Nişanında bu kınasında bu düğününde bu diye
Takı meselesi tabi maddiyatla alakalı. Ben şahsen herşeyini kendim yapmak istiyorum. Çeyizi vs. Birde bilezik takılması iyi olur
Nasıl her şeyini kendin yapmak, o kısmı anlamadım. Yani her şey olarak ne var içinde?
Amannn icimizde ne cok gorumce olmak isteyen varmis, topikle birlikte icimizdeki canavar cikmis durumda
Cok sagolun kizlar…
Bende bilezik dusunuyorum lakin model fiyat filan hakkinda bi fikrim yok...hani ne az olsun, ne de abarti cok olsun...
Hani zarfla para demissiniz…ama ne bilim para takilinca harcanip gidiyor ne bir hatirasi ne de bir kaliciligi oluyor…kendimden biliyorum, dugunumuzde takilan paralar nereye gitti hala anlamis degilimharcadik bi yerlere tabii ama parayi goturup altin alsaydik simdi belki hala elimdeydi hepsi
Saati kiz tarafi takar diye biliyorum ben, cok boyle takilmam hani kiz tarafi erkek tarafi diye ama...damada kiz tarafinin anne babasi..gelin kizada erkek tarafinin anne babasi takar saati diye biliyorum…ikiser saat almanin bi anlami olmaz sanirim…
Benim daha cok takilan takinin grami ve modeli hakkinda bir fikrim yoktu..biliyorum bunlarda butcene bagli ama…iyi birsey olsun ve gordugunde hosuna gitsin istiyorum…
Elbise konusundada galiba haklisiniz…abiyede guzel ama mesela ben abiye giyip uzerine boyle abarti turban filan yaptirmayi sevmiyorum. Onun yerine sanirim ipek sallardan takarim o isin kolay kismi…ama saks mavisi aklima yatti gibi simdilik…hani ne siyah ne beyaz…ama genede asil bir renk…takilarla tamamlamakta mantikli geldi bana…
buarada Allah burda isteyen herkesi gorumce yapsin insaAllah, bakalim yenge oldukta gorumce olmak nasil bir duyguymus
Yok maalesef
Ama sen nasıl bişey istiyosun, bakabilirim netten
Kısa mı uzun mu
Abiye mi klasik mi saten mi
Tabiki bilerek giydi amacı ön plana çıkmak neyine çıkacaksa artık kendiside benden 1 yıl önce evlendi. Gelinliğini kiralık almasaydı onuda giyerdi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?