kardesimin dugunu

Bende imrendim darısı hayırlısıyla başıma :) Görümce ve Hala olmak istiyorum rabbim duy sesimi...

Yok canım takma bakımından değil. 1,5 yıl önce kardeşimin düğünü vardı benim de.. elbise bulmakta çok zorlandım. Hem çocuk kucağımda hem de kelebekler gibi dağınık orası burası sarkan şeyleri taşımaktan bahsetmiştim. Ben sana bir iki örnek göndereyim birazdan..

4 numaraya bayıldımmmmm.
Nikah için harika bir takım. Şık sade klass
Benim kardeşi biran evvel evlendirmek lazım ki bende bunun gibi bir şeyi giyip salınıyım:)))

Son düzenleme:
Bende imrendim darısı hayırlısıyla başıma :) Görümce ve Hala olmak istiyorum rabbim duy sesimi...

aynen,çok özendim şimdi

hem benden süper görümce olur,kendime güveniyorum

döpiyes de güzel ama bence nikah için daha uygun gibi.

Son düzenleme:
Abiye çok şart değil aslında. Benim nikahımda eşimin kız kardeşleri döpiyes giymişti, bir tanesi siyah kalem etek, beyaz ceket diğeri de siyah gömlek-pantolon, boynunda da şık bir fular. İkisi de gayet şıktı. Takı konusuna gelince, altın, bilezik sevmediğimi biliyorlardı takamayacağımı filan, satarken de çok değer kaybedeceğini bildikleri için zarar etmemizi istemediler, fikrimizi sorup para hediye etmişlerdi kapalı zarf içinde. Gayet uygun ve zarif oldu şahsen bizim için. Usulünce ve iyi niyetle yapılan her şey makbuldür.

bunlar da benim tarzım..

Eklentiler

• $7.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 94
  • $1.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 89
  • $2.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 101
  • $4.webp
    3 KB · Görüntüleme: 99
  • $5.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 94
  • $6.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 92
mayısın 11 inde abimin düğünü olacak.
ben tesettürlüyüm,abiye giyeceğim ama diktireceğim,dantel detayları olacak,pelerinli falan: )
tek abim olduğu için özeneceğim bayağı.
9 ay önce evlendim bende,abim bana bilezik taktı bende gelinimize bilezik takacağım.

Benim kardeşim daha okuyor ama ben evlilik planı yapıyorum kendi kendime :) :)

Güzel bir abiye görünce hemen diyorum kardeşimin düğününde giyerim diye Hatta ve hatta abartıp modelleri seçtim. Nişanında bu kınasında bu düğününde bu diye

Takı meselesi tabi maddiyatla alakalı. Ben şahsen herşeyini kendim yapmak istiyorum. Çeyizi vs. Birde bilezik takılması iyi olur

Nasıl her şeyini kendin yapmak, o kısmı anlamadım. Yani “her şey” olarak ne var içinde?

Amannn icimizde ne cok gorumce olmak isteyen varmis, topikle birlikte icimizdeki canavar cikmis durumda

Cok sagolun kizlar…

Bende bilezik dusunuyorum lakin model fiyat filan hakkinda bi fikrim yok...hani ne az olsun, ne de abarti cok olsun...

Hani zarfla para demissiniz…ama ne bilim para takilinca harcanip gidiyor ne bir hatirasi ne de bir kaliciligi oluyor…kendimden biliyorum, dugunumuzde takilan paralar nereye gitti hala anlamis degilim harcadik bi yerlere tabii ama parayi goturup altin alsaydik simdi belki hala elimdeydi hepsi

Saati kiz tarafi takar diye biliyorum ben, cok boyle takilmam hani kiz tarafi erkek tarafi diye ama...damada kiz tarafinin anne babasi..gelin kizada erkek tarafinin anne babasi takar saati diye biliyorum…ikiser saat almanin bi anlami olmaz sanirim…

Benim daha cok takilan takinin grami ve modeli hakkinda bir fikrim yoktu..biliyorum bunlarda butcene bagli ama…iyi birsey olsun ve gordugunde hosuna gitsin istiyorum…

Elbise konusundada galiba haklisiniz…abiyede guzel ama mesela ben abiye giyip uzerine boyle abarti turban filan yaptirmayi sevmiyorum. Onun yerine sanirim ipek sallardan takarim o isin kolay kismi…ama saks mavisi aklima yatti gibi simdilik…hani ne siyah ne beyaz…ama genede asil bir renk…takilarla tamamlamakta mantikli geldi bana…

buarada Allah burda isteyen herkesi gorumce yapsin insaAllah, bakalim yenge oldukta gorumce olmak nasil bir duyguymus

Son düzenleme:
Nasıl her şeyini kendin yapmak, o kısmı anlamadım. Yani “her şey” olarak ne var içinde?

Kız tarafının yapması gereken şeyler yani. Annem tek başına yapamaz. Ablası ve eniştesi olarak gerekli herşeyi yapmak istiyorum.
Bu arada neyini anlamadınız

Ay canım sen kapalıymıydın.. pardon hiç bilmiyordum ona göre elbiseleri seçerdim.

Tabiki bilerek giydi amacı ön plana çıkmak neyine çıkacaksa artık kendiside benden 1 yıl önce evlendi. Gelinliğini kiralık almasaydı onuda giyerdi yani :)

neyseki kiralikmista o zaman kil payi kurtulmussun...buarada aman ya rabbim benim gorumcemde krem rengi giymisti :26: abooovv yeni yeni benim jeton dusmeye basladi, acaba o da bana fesatlik mi yapti acaba hatta kayinvalidemde krem rengi ceket giymisti cok safmisim simdi anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…