• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin durumu....

Ben böyle düşünmüyorum benim de kardeşlerim var. Göz göre göre hatasına susamam. Yarın beter olacağına şimdi otursun ağlasın, gerekirse nefret etsin benden.
Ablam bi'yaş büyük benden ikiz gibi büyüdük her şeyimi bilir ve sır saklar yaşlar 23-24 bizim.
Ama gel gör ki 23 yaşındayım bi'ara sigara kullanıyodum ve feci kızdı bizimkilere söylerim bak istemiyorum içmeni dedi direk.
Yani ablam sonuçta el değil ki "özel hayatımdan sanane, benim canım değil mi?" diyesin.
Ya da o direk öğrenip "aman ya sağlıksız ama iç banane" diyebilsin.
O da yanlış bi'yolda olsa her türlü köstek olurum yoluna görmemeye nasıl çalışır ki bi'insan kardeşinin hayatını
:26:

benimde tam olarak hissettiğim bu...
kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz neler yaşattı bana kıskançlıklar terslikleri ile...
ama olmuyor işte görmemek...
çok şükür iyi bir eşim var
istiyorum ki benim yaşadığım güzellikleri yaşasın biliyorum ki kardeşim bu adama aşık değil...
kırmadan düzeltmek istiyorum ve uzun zamandır bekliyorum ama düzelmek yerine daha büyük hatalara gidiyor bu işin sonu...

bence siz ona o adamı bırak dediğiniz sürece bırakmıyacaktır burnunu dikine gidecektir adamda iyi niyetli değil yoksa çoktan istemeye gelmiş olurlardı sanırım bu adam başka kızlarıda idare ediyor ,çok çıkmaz bir yoldasınız , bence bol dua edin ki bu adamdan vazgeçsin ,yazık oluyor genç kızlarımıza aşk uğruna herşeylerini feda etmelerini ,hiç değmeyecek adamlar için , ve ailecek buna üzülmeniz ,umarım ve dilerim doğru yolu bulur

bence siz ona o adamı bırak dediğiniz sürece bırakmıyacaktır burnunu dikine gidecektir adamda iyi niyetli değil yoksa çoktan istemeye gelmiş olurlardı sanırım bu adam başka kızlarıda idare ediyor ,çok çıkmaz bir yoldasınız , bence bol dua edin ki bu adamdan vazgeçsin ,yazık oluyor genç kızlarımıza aşk uğruna herşeylerini feda etmelerini ,hiç değmeyecek adamlar için , ve ailecek buna üzülmeniz ,umarım ve dilerim doğru yolu bulur

bir şey diyemiyoruz ki öylece izliyoruz...
dua ediyoruz sizde edin litfen...

bir şey diyemiyoruz ki öylece izliyoruz...
dua ediyoruz sizde edin litfen...

kardeşin hususi sizi üzmeye çalışıyor ilgi toplamaya çalışıyor sanırım umarım tez vakitte hakikatleri görür sizin onu çok sevdiğinizi anlar ilgisini size kaydırır

çocuk kız kardeşini gayet güzel kullanıyo o yüzden vazgeçeceğini sanmam
siz ailecek kızkardeşinize çok mu taviz verdiniz zamanında ailede mutlaka korkup çekindiği biri olması gerekir anne ya da baba

valla bence acilen bi uzmana danışın
kızkardeşiniz çok arıza bi tip
başını da belaya sokabilir bu gidişle
çekip gidecek diye de susup oturamazsınız
siz de ilgilenmeseniz bu kızla kim ilgilenecek

Kardeşiniz artık bir yetişkin ve ne yaptığının farkında, kararlar kendisine ait, konuşmanın pek çözüm olacağına inanmıyorum

Hiç ilgilenmiyormuş gibi yapın, alternatifler sunmayın, adamın hiç bahsini açmayın, yokmuş gibi davranın. Bir süre sonra irrite olacaktır fark edilmemekten. Hatalarını zaten sorguluyordur emin olun. Kendisinin ve sevgilisinin ciddiye alınmadığını gördükçe zamanla kafası kurcalanacak ve bitirme kararını uygulayacaktır. Ciddiye alınmamak insanı çok zorlayan bir şeydir, bunu yaşamışlığım var, bir de böyle deneyin isterseniz

şerefsiz pisliğe bak sen..doğulu dedinmi kaçacaksın zaten o temiz bir dayak istiyor yokmu ailede 3-5 kişi başka yolu yok sanırım gerçi aşiret falan çıkar pistir bunlar kardeşini eve kapayın elinden tüm imkanlarını alın sende izin verme öyle gece mece gitmesine...evi varken ne arkadaşında kalmasıymış
Dogululara hakaret ettiginin farkindamisin....
cok dizi izliyorsun asiretle bozduguna gore....
neyse ben susayim gereken cevabi almissin zaten....

birde şu var kızkardeşinizin ilk aşkımı daha önce yaşamadımı üniversitede ortamında yaşaması
ve daha hür hareket etmesi ilişkiyi bu boyuta getirmiştir, bella yaştan sonra müdahale yanlışa zor ,artık yetişkin oluyorlar ya tabi bu hata yapmayacakları anlamına gelmiyor bazı kurt adamlarda bu kızları çok iyi ağlarına düşürüyor

benimde tam olarak hissettiğim bu...
kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz neler yaşattı bana kıskançlıklar terslikleri ile...
ama olmuyor işte görmemek...
çok şükür iyi bir eşim var
istiyorum ki benim yaşadığım güzellikleri yaşasın biliyorum ki kardeşim bu adama aşık değil...
kırmadan düzeltmek istiyorum ve uzun zamandır bekliyorum ama düzelmek yerine daha büyük hatalara gidiyor bu işin sonu...
Kardesin sizi kiskaniyor olabilirmi...
belki evli olusunuzu evinizi esinizi ne bilim bir yuva kurusunuzu....
kimisi var beyle kendi eksiklerini disarda arayan....
mutlulugu bos seyler de arayan....
kardesinizin guzel bir aninda konussaniz hep ofkeli degildirya....
birde merak ettim bu adam tam olarak nereli....

Kardesini ayrilmamasi icin tehdit ediyor olmasin?

Belki kardesiniz bunu da sakliyordur sizlerden

Konusmanin fayda saglayacagini sanmıyorum
ama en azindan psikolojik yardim almaya teşvik edin
Belli ki saglikli da dusunemiyor

çocuk kız kardeşini gayet güzel kullanıyo o yüzden vazgeçeceğini sanmam
siz ailecek kızkardeşinize çok mu taviz verdiniz zamanında ailede mutlaka korkup çekindiği biri olması gerekir anne ya da baba

valla bence acilen bi uzmana danışın
kızkardeşiniz çok arıza bi tip
başını da belaya sokabilir bu gidişle
çekip gidecek diye de susup oturamazsınız
siz de ilgilenmeseniz bu kızla kim ilgilenecek

malesef annemi çok kullandı.bağırırdı annemde sussun diye sesimizi çıkarttırmazdı.
evden kaçacağım diye annemi çok korkuttu çok ağlattı.ama anneminde canına tak etti.valizi toplayıp gitmeye kalktığında umursamadı. o da hiçbir yere gitmedi.bir şekilde bu meseleyi artık çözmem gerektiğini düşünüyorum...

Kardeşiniz artık bir yetişkin ve ne yaptığının farkında, kararlar kendisine ait, konuşmanın pek çözüm olacağına inanmıyorum

Hiç ilgilenmiyormuş gibi yapın, alternatifler sunmayın, adamın hiç bahsini açmayın, yokmuş gibi davranın. Bir süre sonra irrite olacaktır fark edilmemekten. Hatalarını zaten sorguluyordur emin olun. Kendisinin ve sevgilisinin ciddiye alınmadığını gördükçe zamanla kafası kurcalanacak ve bitirme kararını uygulayacaktır. Ciddiye alınmamak insanı çok zorlayan bir şeydir, bunu yaşamışlığım var, bir de böyle deneyin isterseniz

dediğinizi yaptık hatta sen şöyle biriyle evlen aman kardeşim şunu yaparız düğününde falan filan yada bir sürü örneklerle arada bu işi yok saydığımızı anlattık ama konuşmaya görüşmeye devam ediyor...hep kavga ediyorlar ama ayrılamıyor hipnotize olmuş gibi kız...

Kardesin sizi kiskaniyor olabilirmi...
belki evli olusunuzu evinizi esinizi ne bilim bir yuva kurusunuzu....
kimisi var beyle kendi eksiklerini disarda arayan....
mutlulugu bos seyler de arayan....
kardesinizin guzel bir aninda konussaniz hep ofkeli degildirya....
birde merak ettim bu adam tam olarak nereli....

kıskanır her şeyimi ama evliliğimi değil onun derdi annemle ilişkimiz o birtek annemle yakınlığımı kıskanır.şu an çok iyiyiz kızım bizide yakınlaştırdı ama bu meseleyi açıp gitmesine sebep olmak istemiyorum

malesef annemi çok kullandı.bağırırdı annemde sussun diye sesimizi çıkarttırmazdı.
evden kaçacağım diye annemi çok korkuttu çok ağlattı.ama anneminde canına tak etti.valizi toplayıp gitmeye kalktığında umursamadı. o da hiçbir yere gitmedi.bir şekilde bu meseleyi artık çözmem gerektiğini düşünüyorum...

zamanında resti çekip terbiyesini verecektiniz
tepenize çıkmış
bu saatten snra bi uzmna danışıp çözmeye çalışın

sanırım bu ilişkide tehdit var kardeşinizin ağzını bir arayın ,derim ben eğer öylese polisi devreye sokun belkide bir çete bunlar ellerinde bir kaç genç kız var

sanırım bu ilişkide tehdit var kardeşinizin ağzını bir arayın ,derim ben eğer öylese polisi devreye sokun belkide bir çete bunlar ellerinde bir kaç genç kız var

geçen sene abla tehdit ediyor dedi bende neyle dediğimde söylemedi ama birlikte olduklarını herkese söylemekle tehdit etti anladığım kadarı ile...kardeşimle telefon konuşmalarına şahit oluyoruz ne küfürler ediyor kardeşim ama oğlan allem ediyor kallem ediyor ikna ediyor kızı...şu an mesajlara baktığımda pek tehdit göremedim ben hatta maalesef kardeşim daha çok üstüne düşüyor gibi aşkımlar kuzumlar falan...bilemiyorum bağımlılık gibi herhalde ya

zamanında resti çekip terbiyesini verecektiniz
tepenize çıkmış
bu saatten snra bi uzmna danışıp çözmeye çalışın

maşesef öyle tepemize çıktı sadece kendini haklı görür hep ona haksızlık yapılmıştır o hiç dinlenmemiştir.bir iyilik yapar sen hoşuna gitmeyen bir şey söylediğinde de ne yaptıysa başına kalkar malesef böyledir.bazen hakediyor bu yaşadıklarını diyorum ama işte seyirci de kalamıyorum...

arkadaşlar 24 yaşında bir kız kardeşım var.hep zor bir çocuk oldu.bağıra çağıra kendini ifade etti hep.maalesef kardeşler arası kıskançlıklar oldu.o hep kendini dışlanmış hissetti.annem babam kendi hallerinde insanlar bizim için ellerinden geleni yaptılar...
kardeşim 32-33 yaşında bir adamla sevgili. annemler kardeşim 3 sene üniversiteyi kazansın diye dersaneye yolladılar o yoklukta.okulu bu dönem bitecek beş buçuk yılda...beraber olduğu adam lise mezunu...ve doğulu kültür farkı var ciddi..devamlı düzgün bir işide yok..biz bu durumu tesadüfen bilgisayarında resimlerini görünce öğrendik...çookk konuşmaya çalıştık hep bağıra çağıra konuyu kapattı.sakin konuşmaya çalıştığımızda da ciddi değil bitecek dedi.annem çok seviyorsan getir tanışalım dedi ona da yok. o kim ki sizinle tanıştırayım bitireceğim diyor.kaç yıl oldu hala konuşuyorlar... ve ister yumuşak ister sert hep konuşmaya çalıştığımızda duvar örüp konuyu kapattırıyor
asıl size danışmak istediğim...kardeşim kızıma bakmama yardım etmek için şu an yanımda. geçen cumartesi çok bunaldım arkadaşımda kalacağım dedi.gitti.bende geçen oğlanla mesajlarını gördüm maalesef birlikte olmuşlar ve ilk değil anladığım kadarı ile.geldiğinden beri hasta poposunun üstüne oturamıyor ne oldu diyorum adet oldum mikrop kaptım diyor.kardeşimle konuşmaya kalksam vurup kapıyı çıkacak sonu belli değil.içimde tutamıyorum.anneme anlatsam üzülür diyorum ama bir şekilde bu sorunu artık çözmemiz lazım ve ben ne yapacağımı bilemiyorum...
annem geçen sene oğlanla bir kere konuştu.oğlan onla biz karı koca gibiyiz dedi annem sen nasıl böyle bir şey dersin dedi.oğlan lafı çevirdi.annem mutsuz bir evlilik yapacağına kardeşimi birlikte olsalar bile kabul edeceğini söyledi o zaman oğlana.
arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım.oğlanı sevmiyorsa neden hala devam ediyor seviyorsa niye ciddi bir şeyler yapmaya yanaşmıyor.Allah rızası için bir akıl...

Allah yardim etsin cok yazik ve zor bir durum cahillik genclik iste malesef :((kimseye bisey söylemeyin biraz bekleyin bakalim aceleci davranmayin

Back
X