kardesimin esi

Sana değer verdikleri için arayıp halini hatrını sormaları veya ilgilenmeleri çok hoş bence.sizi arayıp ne diyorlar mesela seni bu kadar rahatsız edecek .hergün evine gelselerdi ne yapardın aramaları sormaları bence daha kabul edilir olsa gerek.hoş herkesin düşüncesi farklı arasalar niye arıyorlar aramasalar ayrı bir dert Allah herkese gönlüne göre olanı versin. Benim kayınvalidem yalnız yaşıyor ben ararım sorarım onunla muhabbet ederim.evime davet ederim kalsın yanımda diye o gelmek istemez rahatsız etmeyeyim diye ama gelincede göndermem onu en az 1 ay kalması için ısrar ederim. Ne bileyim burada böyle şeyler okuyunca çok garip geliyor bana.her ne ekrrsek onu biçeriz bayanlar bir gün bizde kayınvalide olacağız evlatlarımızın eşlerini aradığımızda bu kadında be arayıp duruyor diyerek evlatlarımızla kavga ederse bunu yaşadığımız zaman iş işten geçmiş olacak lütfen ciddi anlamda kötülük görmüyorsanız veya size zarar vermiyorlarsa ona göre davranın benim politikam bu.yani dert şu olmasın ay beni çok arıyorlar,benimle aşırı ilgileniyorlar gibi gibi. Neyse çok uzun yazdım iyi günler bayanlar

Sorun o değil ki eşimi arıyolar beni değil pazar gunu sabah 4 kere aranır mı? Yeni evliyiz bi agız tadıyla kahvaltı yaptrmıyolar gunde 5 kere ne konuşuyolar merk edyorum ben rahatszım bu durumdan sizin gelininzde boyle olablr sonucta herkes siz gbi dusunmek zorunda değil

Bende zaten herkesin düşüncesi farklı demiştim fark ettiysen.rahatsız olunacak hayatta okadar çok şey var ki bu söyledğin çok takılacak birşey değil yani dert etmeye değmez bırak konuşsunlar zamanla zaten azalır kavga edersen kocanı kendinden soğutursun ailesini atmaz kimse sende atsın demiyorsun ama erkekler biraz düz mantıktır senin anlatmak istediğini anlamaz ve zamanı gelince bir şekilde önüne koyar daha öok huzursuz olursun.yeni evli olduğunu söylüyorsun eşin şimdilik sana pek bişey demiyor olabilir belki fakat zamanla birşey olur ve bu kavgalarını önüne koyuverir. Boşver huzurunu kaçırma ve ne yaparsak onu yaşarız

O kadar sert cikabilecek bir degilkm ama cay olayi gibi seylerde daha dikkatli olucam artik
Sagolun of bilemiyorum
Ben o konuda dikkatliyim oyle ikide bir arayip rahatsiz etmem.gitme konusunda da dikkatliyim zaten bu 2. Gidsimizdi.haklisiniz oyle olursa bunalirsiniz tabi.ben de gelinim tabi ayni zamanda kv me gorumcelerime elimde oldugunca iyi ve anlayisli davranmaya calisiyorum aramiz bozuk olsa rahat edemem mutlu olamam yani
evet dediginiz gibi gorgusuzluk .bu arada mutlu olsunlar da tek istedigim bu

ben de sizin gibiyim gecimsizlige tahammul edemem heralde.
Bu arada yukaridaki yaziyi sze yazmistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…