- 24 Ağustos 2016
- 48
- 37
- 3
- 36
- Konu Sahibi setenaysetenay
Sana değer verdikleri için arayıp halini hatrını sormaları veya ilgilenmeleri çok hoş bence.sizi arayıp ne diyorlar mesela seni bu kadar rahatsız edecek .hergün evine gelselerdi ne yapardın aramaları sormaları bence daha kabul edilir olsa gerek.hoş herkesin düşüncesi farklı arasalar niye arıyorlar aramasalar ayrı bir dert Allah herkese gönlüne göre olanı versin. Benim kayınvalidem yalnız yaşıyor ben ararım sorarım onunla muhabbet ederim.evime davet ederim kalsın yanımda diye o gelmek istemez rahatsız etmeyeyim diye ama gelincede göndermem onu en az 1 ay kalması için ısrar ederim. Ne bileyim burada böyle şeyler okuyunca çok garip geliyor bana.her ne ekrrsek onu biçeriz bayanlar bir gün bizde kayınvalide olacağız evlatlarımızın eşlerini aradığımızda bu kadında be arayıp duruyor diyerek evlatlarımızla kavga ederse bunu yaşadığımız zaman iş işten geçmiş olacak lütfen ciddi anlamda kötülük görmüyorsanız veya size zarar vermiyorlarsa ona göre davranın benim politikam bu.yani dert şu olmasın ay beni çok arıyorlar,benimle aşırı ilgileniyorlar gibi gibi. Neyse çok uzun yazdım iyi günler bayanlarYa ben bişey soylim mi eşimin 2 ablası var her gun arıyolar ve bende cok rahatsızım bu durumdan biriyle küstük o yuzden gelmiyo oburu de cok nadir geldi ama her gun aranmaz bnde skıldım bu yuzden kavga ettik biraz rahat bırakın bence bakın bende gelinim ve bnde bu yuzden kavga edyorum eşmle annesi bi ablası bi öbür ablası bi babası bu ne dedm ya yeni evlisin her gun aranır mı? Yarım saatlik mesafedym bde