Kıskanç, kaprisli ve kontrolcü bir kadın gibi kardeşinizin eşi. Onunla evlenince hayatında ki herkesten boşanması gerektiğini düşünen biri olmalı. Nasıl hissettiğinizi biliyorum çünkü benim iki agbim evliydi ve birinin eşi aynen böyle, hatta sizinkinden beter. Biz pek takmıyoruz kardeşler olarak, ailece de laf söylemeyiz ama annem ve babam epey üzülüyorlar. Sanki bizim ailenin içine girmek istemiyor sürekli benim ailem süper havasında. Annemle babamı ziyarete geliyorlar, bir kere bile yatağını alıp serdiğini bilmem on yıl içinde, ya ağbim alır serer, ya annem götürür yaşına rağmen, yemeği hazırlarsın kırk defa çağır kı gelsin, sürekli bir alınma ve kibirlenme hali. Agbim resmen mutsuz ve o kadar dışarıdan görülen bir şey ki bu, bedenen çökmüş çocuk ve gülmüyor. Eşler evde eşit sorumluk almalı,ama turkıye de ya erkek kadını ya kadın erkeği eziyor ortası yok neredeyse. Bizim ailede ise ağbim eziliyor, düşün okullar kapanmadan önce bi gün gelmiş( öğretmen) camları silmiş, evi silmiş süpürmüş ve yemek yapmış. Yıllardır yeğenimi annesinin yıkadığını bilmem, uyutma işi de hep baba da vs. Ama sana söyleyeceğim tek şey aman ağzını açma, onlar iyi sen kötü olursun, bırak ne hali varsa görsün siz de fazla eğilmeyin. Kendi hayatı, kendi kararı.