Merhaba.kardesim 2 yil once evlendi ve ben esinin bazi davranislarina cok uzuluyorum.aslinda aramiz iyi bir sorun yok ama mesela kardesimi hep stresli goruyorum .bu arada kardesim erkek.esi surekli kusuyor mesela ,ama cok sebepsiz.bu beni ilgilendirmez tabi ama kardesim uzulunce ister istemez canim sikiliyor.onlar baska sehirde mesela bize misafir geliyorlar dolasiyoruz,kardesim m mesela suraya gidelim diyor o daha once baska yer demis bir anda yanimizdan cekip gidiyor.kardesim de ugrasiyor zar zor barisiyorlar.kusme sebebinden cok bizim yanimizda yaptigi davranis garip geliyor. sonra annemlerde kaliyorlar mesela veya bizde.ben de misafir geldi bir de is mi yapacak diye dusunuyorum ama surekli annemle ikram yapiyoruz cayi bitiyor biz dolduruyoruz bir kere bile kalkmiyor.annemin surekli kosusturmasi garip geliyor bana.ben bir yere gittigimde kim olursa olsun kucugum olsa bile birseyler yapmaya calisirim ne bileyim.hatta onlardaysak bile biz kosusturuyoruz.bir kere biz onlardayken amcamlar geldi.o da kardesime kizgindi oturuyor,biz annemle cay falan tutuyoruz.bir keresinde kardesim ciddi bir ameliyat olacakti onkara gittik gece o kardesimin yanjnda kaldi biz de annemle yemek falan yaptik iste.ertesi gun kardesim cikti hastaneden eve geldik.sanirim buzdolabinda yerler degismis bir acti buzdolabini sert sert vurarak duzeltiyor falan o kadar kotu oldumki.annem de anladi sinirli oldugunu konuyu degistirmek istiyor falan gulerek birseyler diyor o da sinirli sinirli mutfaktan cikti.belki de yine kardesime kizgindi bilmiyorum veya bize anlayamadim.sonra hafta sonu onlara kalmaya gittik esimle ,mesela bir pasta yapmisti balkonda oturuyorduk kendine bir dilim kesmis yemege cikmis.kardesim de dediki aa bize de getirsene.o da pastayi durdugu tabakta tum olarak getirmis yanina da 3 catal koymus onumuze koyuverdi.esim de sagol midem kotu ben yiyemiycem diye yemedi.sonra kavun mu kessek dedi kardesim ,o da cok istiyorsan kalk kes hic kalkamam valla deyiverdi.misafirin yaninda ben oksam hic diyemem cok kotu oldum o an.isin kotusu esim gece dediki,o nasil bir pasta getirmeydi oyle yiyemedim inan bir de kavunu kesemem deyisi neydi,bence hic hos degil davranislari size layik biri degil annene kardesine acidim valla dedi.annen neler yapiyor degerini hic bildigini sanmam dedi.ben de savunmaya calistim ama sinir oldum .esimin de boyle gormesine.bir de kardesim mesela herseyini kendi utuluyor ne bileyim ev islerinin cogunu yapiyor.burda biraz gorumcelik yapiyorum da :) kardesjm hep disarda okudu yemegini utusunu kendi yapti simdi de esit olsun ama inanin cogu onda.benim babam ev jsleri yapan biridir annem de ogretmendi hep yardimci oldu o yuzden biz zaten oyle aliskiniz da bu kadar cok olmasi da bana garip geliyor.yani zaten kolay kolay birsey istemiyor da istese bile hemen kalk kendin al banane diye cevap veriyor yanimizda.ben bunlari da kimseye soyleyemiyorum annem onun dedikodusunu yaptirmaz zaten anneme de soyle boyle diye anltmak istemem,kardesime de soyleyemem asla hem uzulmesini istemem hem de aralarini bozarim diye korkarim esime de hep savunuyorum ona da hissettirmem icim daraldi buraya yazdim artik.aslinda aramiz bozuk degil bana kardesimden dert yaniyor mesela ev alacaklar bir turlu begenemedi bir alamadik falan diyor ben de destekliyorum sen evin hanimisin sen istedigini al ona sorma falan diyorum.annem de hep boyle ona da ne dese annem de hep kardesimi kotuluyor ona bakma sen falan diyor ama bilmiyorum keske boyle olmasa.hep stresli gibi kardesim ne yapsam bilmiyorum