kardesimin esi

Aşağılık kompleksi var sizin gelinde.eziliyor sizin yaptıklarınız karşısında kendi ailesindende güzel şeyler olmayınca hırsını bu şekilde alıyor tepki si doğru fakat yanlış yere !

Kız yanlış kişilere çatıyor o zaman.Ailesine ben burada kocamla mutluyum gelmeyeceğim aile işlerimize karışmayın diyeceği yerde sizi dışlamaya çalışıyor.Burayı çözemedim
Evet iste ben de cozemedim acaba evlenip de ailesinden kopunca onlari uzdugune pisman oldu da mi boyle yapiyor.sinirini mi cikariyor.bilemedim cozmeye calisiyorum gercekten

Merhaba.kardesim 2 yil once evlendi ve ben esinin bazi davranislarina cok uzuluyorum.aslinda aramiz iyi bir sorun yok ama mesela kardesimi hep stresli goruyorum .bu arada kardesim erkek.esi surekli kusuyor mesela ,ama cok sebepsiz.bu beni ilgilendirmez tabi ama kardesim uzulunce ister istemez canim sikiliyor.onlar baska sehirde mesela bize misafir geliyorlar dolasiyoruz,kardesim m mesela suraya gidelim diyor o daha once baska yer demis bir anda yanimizdan cekip gidiyor.kardesim de ugrasiyor zar zor barisiyorlar.kusme sebebinden cok bizim yanimizda yaptigi davranis garip geliyor. sonra annemlerde kaliyorlar mesela veya bizde.ben de misafir geldi bir de is mi yapacak diye dusunuyorum ama surekli annemle ikram yapiyoruz cayi bitiyor biz dolduruyoruz bir kere bile kalkmiyor.annemin surekli kosusturmasi garip geliyor bana.ben bir yere gittigimde kim olursa olsun kucugum olsa bile birseyler yapmaya calisirim ne bileyim.hatta onlardaysak bile biz kosusturuyoruz.bir kere biz onlardayken amcamlar geldi.o da kardesime kizgindi oturuyor,biz annemle cay falan tutuyoruz.bir keresinde kardesim ciddi bir ameliyat olacakti onkara gittik gece o kardesimin yanjnda kaldi biz de annemle yemek falan yaptik iste.ertesi gun kardesim cikti hastaneden eve geldik.sanirim buzdolabinda yerler degismis bir acti buzdolabini sert sert vurarak duzeltiyor falan o kadar kotu oldumki.annem de anladi sinirli oldugunu konuyu degistirmek istiyor falan gulerek birseyler diyor o da sinirli sinirli mutfaktan cikti.belki de yine kardesime kizgindi bilmiyorum veya bize anlayamadim.sonra hafta sonu onlara kalmaya gittik esimle ,mesela bir pasta yapmisti balkonda oturuyorduk kendine bir dilim kesmis yemege cikmis.kardesim de dediki aa bize de getirsene.o da pastayi durdugu tabakta tum olarak getirmis yanina da 3 catal koymus onumuze koyuverdi.esim de sagol midem kotu ben yiyemiycem diye yemedi.sonra kavun mu kessek dedi kardesim ,o da cok istiyorsan kalk kes hic kalkamam valla deyiverdi.misafirin yaninda ben oksam hic diyemem cok kotu oldum o an.isin kotusu esim gece dediki,o nasil bir pasta getirmeydi oyle yiyemedim inan bir de kavunu kesemem deyisi neydi,bence hic hos degil davranislari size layik biri degil annene kardesine acidim valla dedi.annen neler yapiyor degerini hic bildigini sanmam dedi.ben de savunmaya calistim ama sinir oldum .esimin de boyle gormesine.bir de kardesim mesela herseyini kendi utuluyor ne bileyim ev islerinin cogunu yapiyor.burda biraz gorumcelik yapiyorum da :) kardesjm hep disarda okudu yemegini utusunu kendi yapti simdi de esit olsun ama inanin cogu onda.benim babam ev jsleri yapan biridir annem de ogretmendi hep yardimci oldu o yuzden biz zaten oyle aliskiniz da bu kadar cok olmasi da bana garip geliyor.yani zaten kolay kolay birsey istemiyor da istese bile hemen kalk kendin al banane diye cevap veriyor yanimizda.ben bunlari da kimseye soyleyemiyorum annem onun dedikodusunu yaptirmaz zaten anneme de soyle boyle diye anltmak istemem,kardesime de soyleyemem asla hem uzulmesini istemem hem de aralarini bozarim diye korkarim esime de hep savunuyorum ona da hissettirmem icim daraldi buraya yazdim artik.aslinda aramiz bozuk degil bana kardesimden dert yaniyor mesela ev alacaklar bir turlu begenemedi bir alamadik falan diyor ben de destekliyorum sen evin hanimisin sen istedigini al ona sorma falan diyorum.annem de hep boyle ona da ne dese annem de hep kardesimi kotuluyor ona bakma sen falan diyor ama bilmiyorum keske boyle olmasa.hep stresli gibi kardesim ne yapsam bilmiyorum
onlar evlenmişler bence ayatlarıyla bu kadar ilgilenmeyi bırakıp kendi ayatınıza bakın sizene onun beğenemediği evlerden yani.

Kizlar biraz once kardesimle esi tatilden gelirlerken biz yollarinin uzerindeydik 1 saatligine ugradilar ben burda konu actigim icin bir suru de dedikodu yaptigim icin kendimi cok suclu hissettim.resmen yuzune bakamadim ya.of bu hic iyi olmadi nerden de actim konuyu.yemek hazirlamistim o da kalkti bir de tabaklari kaldirirken yardim etmeye kalkti iyi mi.tabi ben de vicdan azabindan otur siz yoldan geldiniz diye bir ikram bir kiyamet:-)bu ne kotu birseymis ya​

Merhaba.kardesim 2 yil once evlendi ve ben esinin bazi davranislarina cok uzuluyorum.aslinda aramiz iyi bir sorun yok ama mesela kardesimi hep stresli goruyorum .bu arada kardesim erkek.esi surekli kusuyor mesela ,ama cok sebepsiz.bu beni ilgilendirmez tabi ama kardesim uzulunce ister istemez canim sikiliyor.onlar baska sehirde mesela bize misafir geliyorlar dolasiyoruz,kardesim m mesela suraya gidelim diyor o daha once baska yer demis bir anda yanimizdan cekip gidiyor.kardesim de ugrasiyor zar zor barisiyorlar.kusme sebebinden cok bizim yanimizda yaptigi davranis garip geliyor. sonra annemlerde kaliyorlar mesela veya bizde.ben de misafir geldi bir de is mi yapacak diye dusunuyorum ama surekli annemle ikram yapiyoruz cayi bitiyor biz dolduruyoruz bir kere bile kalkmiyor.annemin surekli kosusturmasi garip geliyor bana.ben bir yere gittigimde kim olursa olsun kucugum olsa bile birseyler yapmaya calisirim ne bileyim.hatta onlardaysak bile biz kosusturuyoruz.bir kere biz onlardayken amcamlar geldi.o da kardesime kizgindi oturuyor,biz annemle cay falan tutuyoruz.bir keresinde kardesim ciddi bir ameliyat olacakti onkara gittik gece o kardesimin yanjnda kaldi biz de annemle yemek falan yaptik iste.ertesi gun kardesim cikti hastaneden eve geldik.sanirim buzdolabinda yerler degismis bir acti buzdolabini sert sert vurarak duzeltiyor falan o kadar kotu oldumki.annem de anladi sinirli oldugunu konuyu degistirmek istiyor falan gulerek birseyler diyor o da sinirli sinirli mutfaktan cikti.belki de yine kardesime kizgindi bilmiyorum veya bize anlayamadim.sonra hafta sonu onlara kalmaya gittik esimle ,mesela bir pasta yapmisti balkonda oturuyorduk kendine bir dilim kesmis yemege cikmis.kardesim de dediki aa bize de getirsene.o da pastayi durdugu tabakta tum olarak getirmis yanina da 3 catal koymus onumuze koyuverdi.esim de sagol midem kotu ben yiyemiycem diye yemedi.sonra kavun mu kessek dedi kardesim ,o da cok istiyorsan kalk kes hic kalkamam valla deyiverdi.misafirin yaninda ben oksam hic diyemem cok kotu oldum o an.isin kotusu esim gece dediki,o nasil bir pasta getirmeydi oyle yiyemedim inan bir de kavunu kesemem deyisi neydi,bence hic hos degil davranislari size layik biri degil annene kardesine acidim valla dedi.annen neler yapiyor degerini hic bildigini sanmam dedi.ben de savunmaya calistim ama sinir oldum .esimin de boyle gormesine.bir de kardesim mesela herseyini kendi utuluyor ne bileyim ev islerinin cogunu yapiyor.burda biraz gorumcelik yapiyorum da :) kardesjm hep disarda okudu yemegini utusunu kendi yapti simdi de esit olsun ama inanin cogu onda.benim babam ev jsleri yapan biridir annem de ogretmendi hep yardimci oldu o yuzden biz zaten oyle aliskiniz da bu kadar cok olmasi da bana garip geliyor.yani zaten kolay kolay birsey istemiyor da istese bile hemen kalk kendin al banane diye cevap veriyor yanimizda.ben bunlari da kimseye soyleyemiyorum annem onun dedikodusunu yaptirmaz zaten anneme de soyle boyle diye anltmak istemem,kardesime de soyleyemem asla hem uzulmesini istemem hem de aralarini bozarim diye korkarim esime de hep savunuyorum ona da hissettirmem icim daraldi buraya yazdim artik.aslinda aramiz bozuk degil bana kardesimden dert yaniyor mesela ev alacaklar bir turlu begenemedi bir alamadik falan diyor ben de destekliyorum sen evin hanimisin sen istedigini al ona sorma falan diyorum.annem de hep boyle ona da ne dese annem de hep kardesimi kotuluyor ona bakma sen falan diyor ama bilmiyorum keske boyle olmasa.hep stresli gibi kardesim ne yapsam bilmiyorum
Sizin gelmenizi istemyo olablr tipik gelin kv sevmeme diyeblrz gtmeyn konuşmayın en iisi

Canım üzme kendini gelinizin sağı solu belli olmuyor işte bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü bunu zamanla daha iyi snlayacaksın.sizi böyle üzmeseydi sende burada konu açıp dertleşmezdin.sizinkinin yapısından bizdede var ben çok iyi anlıyorum seni

Tüm sayfaları okuyamadım ama Çok saygısız biri, Eğer sizin davranışlarınızla ilgili bi sorunu yoksa sonuçta onun tarafından bilmiyoruz olayları sizin yanınızda triplere girdiğinde kalkıp gittiğinde çağırın , ben sizin ilişkinize karışamam ama bizim yanımızda kalkıp gitmen hoş değil, bizi de geriyorsun meselelerinizi yalnızken halledin deyin.
Veya evinde yaşadığınız pasta ya da kavun meselesi gibi olaylarda da sessiz kalmayın, Mesela pasta öyle büyük tabakta geliyorsa , 3 tane de servis getirir misin böyle yenmez bu falan deyin. Ve ya hiç kalkamam falan dediğinde, Canım yoruldun sen de tabi ama ben bozuluyorum bu tipteki konuşmalarına diyebilirsiniz. Otururken çayını falan da getirmeyin, Yani arada getirilir tabi ama oturup hizmet beklemesi doğru değil.

pastayı öyle bütün halde önünüze koymasına ağzım açık kaldı.bir insanın o hareketi evdeki misafire yapması demek defolun gidin demekle aynı.ha kovmuş ha onu yapmış. sizi istemiyor ve görüşmek istemediğini bu şekilde anlatıyor. allah yardımcınız olsun.

İste burda da baya konustuk da hic gitmemezlik yapamam kardesim uzulmesin diye ama bircok konuya dikkat etmeye karar vermistim
Ya ben bişey soylim mi eşimin 2 ablası var her gun arıyolar ve bende cok rahatsızım bu durumdan biriyle küstük o yuzden gelmiyo oburu de cok nadir geldi ama her gun aranmaz bnde skıldım bu yuzden kavga ettik biraz rahat bırakın bence bakın bende gelinim ve bnde bu yuzden kavga edyorum eşmle annesi bi ablası bi öbür ablası bi babası bu ne dedm ya yeni evlisin her gun aranır mı? Yarım saatlik mesafedym bde

Cok belli,sizi istemiyor. Kardesinizin ses cikarmayisi da,belki su yuzdendir, siz yokken yanlarinda cok mutlulardir falan. O halini bildigi icin.kardesiniz bu cazgirliklarina da katlaniyordur falan..
Valla yapabilecek birsey yok. Alan razi satan razi ise...Dengesiz oluyo boyle tipler,uzak durmakta fayda var. Egitim terbiye almis olsa,icinde bi yerlerde kucuk bi utanma duygusu olsa.. insan ne kadar sinir de olsa,koca pastanin yanina 3catal koyup da alin yiyin diye onune atmaz insanlarin. Ayip bir sey.. biz evimizi tadilata gelen insanlara mesela, guzelce hazirliyoruz tabagibi bardagini,bu ne gorgusuzluk..

Back
X