Kardeşimin eski sevgilisinin sevgilisi bize dadandı

Valla hikayedeki 3 kişi de berbat ama aynen yazdığınız gibi leş gibi ilişki yumağında yuvarlanan konu sahibesinin kardeşi de mağdur degil, bu isin bir parçasım

annenin korkması çok doğal ama böyle bir durumda en doğru yol yasal yollara başvurmak; çünkü o kişinin tehdit mesajları ve açtığı sahte hesaplar suç teşkil ediyor. ekran görüntülerini mutlaka saklayın. babandan çekindiğiniz için resmi şikayet zor görünüyorsa, en azından annenin tek başına kalmaması, kardeşinin de sosyal medyayı daha kontrollü kullanması önemli. kardeşine “senin suçun değil, bu kızın davranışları sağlıklı değil” diye destek vermeniz de çok değerli olur. bu tür kişiler ilgi ve korkuyla beslenir, o yüzden mümkün olduğunca muhatap olmadan, kanıtları toplayıp gerekirse hukuki adım atmak en güvenilir yol.

Kardeşiniz de aklı başında değil.
1) bu takıntılı kiz ve oğlan sizin ev adresinizi biliyor mu? Biliyorsa sikayetle birlikte uzaklaştırma kararı aldirmaya çalışın.size atılan mesajlarin ekran görüntüsünü alın, aramaların ses kaydini alın.
2) tüm sosyal medya hesaplarını kapatın.
3) kardeşinizle oturun konuşun bilinçlendirin. Okuldaki rehber öğretmeni, yada bir psikolog yardımından yararlanın yeniden görüşecek belki suanda görüşüyorlar.

Ve en kötüsü bu genç insanlar neden en gyzell yıllarında böyle şeylerle uğraşır? Sanki başka wrkek mi yok başka kız mı yok. Sinemaya tiyatroya, denize gitmek varken bir hobi edinmek varken. Bir hayat kurma eğitim hayatını tamamlama azmi gerekirken. Nereue gidiyoruz böyle ya..

Annemin haberi yoktu benim vardı. Ben de bir şey diyemedim sonuçta 22 yaşında kocaman kadın

Babamın duyması hiç iyi olmaz çocuğun adresini bile bulur. Onlar daha çocuk . Ben kardeşime kendimi yırttım hat değiştirdi ama yinede yok

Annemin haberi yoktu benim vardı. Ben de bir şey diyemedim sonuçta 22 yaşında kocaman kadın
Ben de ablayım gayet de bir şey diyebilirdiniz. Siz arkadaşı değilsiniz ablasısınız. Ya hadi bir şey dememenizi geçtim neden takipleşiyosunuz o kişiyle? Nasılsa ne yapsam onaylıyolar diye düşünüp yine böyle şeyler yapar, hiç de akıllanmaz siz böyle davrandıkça.

Babamın duyması hiç iyi olmaz çocuğun adresini bile bulur. Onlar daha çocuk . Ben kardeşime kendimi yırttım hat değiştirdi ama yinede yok
22 yaşında kocaman kadın mı yoksa daha çocuk mu?

Karşı taraftaki kız sadece sosyal medyadan havlıyor o da 24 yaşında üniversite bitirmiş güzel bir kız orta okul mezunu adam paylaşılmaz oldu ben anlamıyorum kardeşim yemin ediyor istemiyorum diyor ama kız kardeşime sana olan öfkem geçmiyor ben sana kanıtları sundum yinede bana deli dedin ona inandın diyor

Evet zaten ben geçen hafta cevap vermedim sevgilisine yazdım . Yani oğlana . O kızı bizden uzak tut diye ama cevap vermedi çünkü kızla barışmış ve korkuyor

Bilmiyorlar diye biliyorum ama kız manyak panel kullanıyor . Ve aynı şehirde değiliz. Ama okullar açılınca kardeşim tek başına gidecek

Eklemeleri bence iyi olmus, kiz shaipsiz olmadigini gorsun, gozumuz uzerinde kim oldugunu biliyoru der gibim

Böyle birine denk gelmiştim. Asla pes etmiyorlar. Dava açmayın. Açın derdim ama bu kez daha da uğraşıyor size zor gelen davayı o şevkle takip ediyor delil toplama adı altında herkese yazıyor vs. Psikopat. Kardeşim oğlanı heryerde engellesin kızı da. Babanıza derse de kiz deli dersiniz.

Babanız duyarsa duysun. Bu takıntılı manyakla uğraşmaktansa şikayet etmeniz en doğrusu. Karakola gidin olayları polise anlatın.
şikaetten de bir şey çıkmaz çevremde benzer hasta ruhlu insanlar vardı. karakola, savcılığa vs giden süreç de çok yıpratıcı. kızın hasta olduğunu kabul edip görmezden geleceksiniz.

Kardeşimiz için eski sevgili değil sanki;
*Arayan kızın tek amacı o çocuk ayrilsalar niye hala sarıyor olsun anlamsız
* 15 günlük çocuğun eski sevgilisi sizin nedeni durumunuzdan babanın hapis cezasından nasıl haberdar FBl ajanı mi bu

Yok eminim diyorsanız da kumpasa gelmiş ağzından lafı çocuk almış kızla birlikte şikayet edemeyeceğinizi bilip para koparmaya çalışacaklar.Şikayetten başka çıkış yolu gelmiyor benim aklima

Meğer çocukmuş. Daha 1 hafta konuşurken uçak bileti kesmiş kızı öğrenince bileti iptal ettirmiş. Tam bir salak. Ona çok kızgınım ben kardeşime sahip çıkmak için takip ettim

Kız deli ve çok güçlü korkusuz . Onun derdi çocuk değilmiş kardeşime olan hırsıymış ona kanıtları atmış ama kardeşim yine devam etmiş o ağlarken derdi buymuş

şikaetten de bir şey çıkmaz çevremde benzer hasta ruhlu insanlar vardı. karakola, savcılığa vs giden süreç de çok yıpratıcı. kızın hasta olduğunu kabul edip görmezden geleceksiniz.
2 gündür sesini çıkartmıyor ama kardeşimde ekli olan erkeklere neler yazmış. Bu namussuz erkek avcısı para avcısı sahte tesettürlü

Kardeşim bu olaydan önce ayrılmıştı Zaten 1 ay oldu. Barışınca kız cesaret aldı şimdi oğlan aldatan adam olduğu için Kıza ses edemiyor . Kardeşim çocuğa anlatmış 2 ay ilişkileri devam etti çünkü çocukta barışınca diğer kıza aktarmış. Para değil dertleri ikiside böyle bir konu açmadı kızın derdi kardeşimden intikam almak

2 gündür sesini çıkartmıyor ama kardeşimde ekli olan erkeklere neler yazmış. Bu namussuz erkek avcısı para avcısı sahte tesettürlü
Dediğim gibi bir çeşit hasta oluyorlar. Benim denk geldim dediğim kadın on yıldır uğraşıyor. Daha bir ön yıl da uğraşır. Davalar neler. Kardeşiniz instagramini silsin. Normalde şikayet edin vs derim. Ama sonsuz bir enerjileri var bu psikopatlar in.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…