• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin eski sevgilisinin sevgilisi bize dadandı

Kardeşim bu olaydan önce ayrılmıştı Zaten 1 ay oldu. Barışınca kız cesaret aldı şimdi oğlan aldatan adam olduğu için Kıza ses edemiyor . Kardeşim çocuğa anlatmış 2 ay ilişkileri devam etti çünkü çocukta barışınca diğer kıza aktarmış. Para değil dertleri ikiside böyle bir konu açmadı kızın derdi kardeşimden intikam almak
Kardeşiniz de normal değil,bende böyle sıkıntılı bir baba olacak ilk vukuatta okuldan alınma ihtimalim olacak,gözüm erkek merkek görmez inek gibi çalışır okulu mı bitiririm ,hele internetten orta okul mezunu bir tiple takılacam mümkün değil, ailemin her sırrını 15 gün önce tanıdığım adama anlatacam bir de böyle manyak bir kadın varken adama güveniyorum diye ayrıl barış yapacam..... Kardeşinize söyleyin aklını başına alsın,böyle dolanmaya devam ederse başı çok ağrır etraf psikopat dolu gitsin okuluna odaklansın,erkek nesli tükenmiyor korkmasın önce okulunu bitirsin, azıcık olgunlaşsın,aklı başına gelsin, ilişkilere bodoslama atlamayı bıraksın.......

Önce şikayet et, güzel bir tazminat alın, gözünü de korkutun. Babanıza demekle tehtid ediyor ya, siz de onun gözünü korkutun, böyle bir baba size de neler yapmaz diye. Böylelerinin başını ezeceksiniz, kardeşiniz nude falan mı atmış?

Karşı taraftaki kız sadece sosyal medyadan havlıyor o da 24 yaşında üniversite bitirmiş güzel bir kız orta okul mezunu adam paylaşılmaz oldu ben anlamıyorum kardeşim yemin ediyor istemiyorum diyor ama kız kardeşime sana olan öfkem geçmiyor ben sana kanıtları sundum yinede bana deli dedin ona inandın diyor
Ama kanıtları sunduğu halde tekrardan barışmış ajdhjaajja, böylelerine sakın papuç bırakmayın.

Önce şikayet et, güzel bir tazminat alın, gözünü de korkutun. Babanıza demekle tehtid ediyor ya, siz de onun gözünü korkutun, böyle bir baba size de neler yapmaz diye. Böylelerinin başını ezeceksiniz, kardeşiniz nude falan mı atmış?
Yok atmamış , sevgililer falan diyecek işte birde uçak bileti olayını

Yok atmamış , sevgililer falan diyecek işte birde uçak bileti olayını
Buna güzel bir dava aç ya da açarsam neler olacak diye gözdağı var. O ettiği hakaretler emin olun ki yanına kalmaz, meslek hayatında bile sicilden dolayı güzel bir zorluk yaşar. Tehtid dahi var, sakın korkmayın bunun gibilerinden. Yarın güzel bir yazı döşeyin ona. Babanızın sadece kız kardeşine bir şey yapamayacağını da ekleyin, sonunda yanan sen olursun gibisinden. Lütfen gidin dava açın, sonuç çıkacak, emin olun.

Herşeyi kapatın, telefon numarasını değiştirin. Erkek arkadaş kısmını rafa kaldırsın. Baba sorunlu sanırım, her erkeği babasının yerine koymayq çalışıyor, gibi hissettim. Bu gidişle normal birini bulamaz. Okulu bitirip işe girsin terapi alsın. Sonra sevgili edinsin.

Bazı üniversitelerde psikolog desteği de olabiliyor. İşe girmeden de gitse, terapi alsa güzel olur. Kendine gelsin…

İki kişi ile de tamamen iletişimi kesin. Babanızın çıkmasına daha var mı?

Karşı taraftaki kız sadece sosyal medyadan havlıyor o da 24 yaşında üniversite bitirmiş güzel bir kız orta okul mezunu adam paylaşılmaz oldu ben anlamıyorum kardeşim yemin ediyor istemiyorum diyor ama kız kardeşime sana olan öfkem geçmiyor ben sana kanıtları sundum yinede bana deli dedin ona inandın diyor
Tamam da kaparsın sosyal medyasını bir süre girmeyiversin yazacak yer bulamayacaklari icin kardeşin de kimseyle muhatap olmaz. Onun da hoşuna gidiyor bence

Back
X