- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.574
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
Bence arasinizda suçlu olacaksınız, aramasanizda
en iyisi abinizi dinleyin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha öncesinde ne diye terk etmisti gelininiz, neticede arayi buldugunuz icin bilirsiniz.Evet buda aklıma geldi daha evvel cok aradık arada bulduk ama bu sefer abim kafamızı karıstrdı illa aramayın karıstrmayın diye tutturdu elime kac kere aldım aldım bıraktm telefonu iki arada kaldm
Yok cok şükür benimle yada annem babamla kardeslerimle bir sorun yasamadı gelinimiz aman zaten karısan tipler degiliz hiç birimiz sebep olmak istemeyiz cünkü.onlar iyi olur biz kötü oluruz....Yeniden barışırlarsa da gelininiz muhtemelen size bilenecek.
Sanırım gelinimiz benimle hiç sorun yaşamadıysa ve konu ahlaki değilse bir tel edip, xxxx yapabileceğimiz birşey var mı? Biz de üzülüyoruz falan derdim. (İçimden gelmese de) Çok da ısrar etmezdim tabii. Yol olmuş gibi durmadan git gel olunca.
Abimle konustuk eften püften seylere gidiyo diyo cok sımartılmıs diyo ama tabiki işin iç yüzü nedir tam bilmiyoruz bizi cok karıstrmak istemiyo herseyi anlatmıyo.karsılıklı muhakkak hataları vardr... inşallah bir daha yasamazsınız sizdeEşimin bazı beyinsizliklerşne tahammül edememiştim. Bence abinizle bi konuşun bakın ne diyorsunuz bende evliyim hiç terk etmedim. Kimse durduk yere huzurunu bozmaz. Kendi ailene eş ailesine bilidğin rezillik çünkü. Yaşadım bizzat![]()
Muhakkak çift taraflı hata vardr ama sanırım abim sürekli evi terk etmesinden bıkmıs ne zamana kadar böyle gidicek diyo defalarcada geri getirmişEğer gelin haksızsa size de yazık değil mi? Abinize de yazık. Bence de aramayın. Eğer bu sefer abin üzerine düşmezse hatasını anlar belki yengeniz
Aklımıza gelmedi degl acıkcası devamlı hayat böyle yasanmaz sürekli bir bilinmezlik içinde haklarında hayırlısı olsunkimsenin yuvasi bozulsun istemem. ama daha cok kimse mutsuz olsun istemem. cok benzer durumdayiz. benim de kardesimle eşi 2 hafta kus 2 hafta barisiklar. kendi aralarinda, ailelere hic yansitmazlar. acaba diyorum bosansalar daha mi mutlu olurlar, hayatlarini mi tuketiyorlar. siz sadece abinize destekleyici olun. o ne istiyorsa. sadece egee farkli bir yaklasiminiz, onun goremedigi biraey varsa uyarin.
İnanın cok zor bir durum elbette karsılıklı hatalar vardr ama bazen abimede üzülüyorum ne zamana kadar hep gidip getiricem diyo devamlı bilinmezlik içinde yasamak cok zor diyo..eger her dedigine peki dersen melek gibi oluyo diyo vallahi ne diyebilirim ki Allah hidayet versn hayırlısı olsunDaha once bulmussunuz zaten. Hep siz mi gidip getireceksiniz? Gelininiz kendini nimetten saymaz mi bu sefer? Haksizsa da hakliyim demez mi ? Abiniz karismayin demis. Belki gelmemesi daha hayirlidir.
Siz başta yapmissiniz gerekeni. Bundan sonrasi ikisini bağlar.
Evli kadin sonucta,ergen degil. Anlasamiosa boşanir gider. Evi terketmek nedir ! Ele gune rezil olmuslar.
Boşanmak 5dk lik is. Surekli kavga olur mu..
Ben terketsem daha da gelmezdim. Madem gitmeyi göze almış, gelmesin bi zahmet. Hepiniz icin daha iyi olur
Hediye meselesi yüzünden istedigi bi hediye varmış oda daha sonra demiş belki eli sıkısıktı ama o an istiyormuş malesef sonrada anlattığına göre bagırıp cagırmaya baslamıs kavga büyümüş hakaret küfür ne ararsan var sanırım saygı yok aradaDaha öncesinde ne diye terk etmisti gelininiz, neticede arayi buldugunuz icin bilirsiniz.
Annesine gitmiştir büyük ihtimalle diyorgelin nereye kaçmış![]()
Buna cok güldüm bak damat ve ailesi hep suclu olur dimiBence arasinizda suçlu olacaksınız, aramasanizdaen iyisi abinizi dinleyin.
Cok Tsk edermÇekincelerinizi anlıyorum ama bence aramalısınız, sadece aradığınızda konuşmanın içeriği öncekilerden farklı olmalı. Öncelikle, abiniz de olsa bir erkeğin, sizin endişelerinizi, korumaya çalıştığınız dengeleri gözetemeyeceğini bilin, abiniz şu anda önünü arkasını düşünmeden, arama diyor o kadar. Sonrasında şunu da unutmamak lazım, bu defa süre uzamış ama daha önce de ev bir kaç kez terk edilmiş ve dönülmüş, yani geri dönüş artık kesinlikle bir seçenek değil de diyemeyiz. Yarın bir gün onlar iyi olursa, aramamış olmanıza yeri gelir abiniz bile sahip çıkamayabilir, lafı uzatmamak için senaryoları uzatmayacağım, naçiz tavsiyem şu, arayın. Ama döndürmek için değil, hatırını sorun, çok üzüldüğünüzü ifade edin, bir kaç sevgi sözcüğü söyleyin, yani işte mealen; " bilmiyorum sorununuz ne, tüm kalbimle halledebilmenizi diliyorum, seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun di mi..." gibi. Ötesine karışmayın, yani kendi kişisel sınırınızda kalın, abinizin ya da ailenizin sözcüsü olma noktasına geçmeyin. Böyle bir duruşla açacağınız bir telefon , ilerde barışsalar da ayrılsalar da sizi korur. Hiç kolay bir pozisyonda değilsiniz, çok iyi anlıyorum, Allah yardımcınız olsun.
Tabiri caizse artk gidip bi yerini kaldırıp durmayın diyenlerde var duydum ne diyeyimZaten şu saçma sapan ara bulma lar yüzünden bazılarını canları yanıyor,karşı taraf arasın bir kerede sizi ,ikide bir gelinin peşinden gidip abinizi küçük düşürmeyin...
Tabiki abimi dinliyorum ama ortada bir yuva olunca ne yapacagımıza karar vermek inanın kolay olmuyoKanimdan canımdan abimi dinlemeyip tanımadigim üyeleri dinlemek de ne biliyim
Alıştı bence ,abinizi bu sefer daha çok düşünün , sabırlıymış valla..Tabiri caizse artk gidip bi yerini kaldırıp durmayın diyenlerde var duydum ne diyeyim![]()
Erkeklerin genelinde var bende bi kere eşime giderim demiştm gidiceksen geri gelme demişti...ne güzel sonucta halledebiliyorsunuz anlasma cok önemli yoksa her evde sorun olurAlıştı bence ,abinizi bu sefer daha çok düşünün , sabırlıymış valla..
Benim eşim çok düşkündür bana ,ama diyelim ki gittim asla gelip almaz biliyorum , bende koşmam peşinden,hoş evden giden genelde o oluyor 2 gün geçmeden geri dönüyor,,, bu sefer sakin sakin barışıyoruz,,,![]()