Kardesimin evliliği

Abime sorsan haksız canm haklı demiyor ki haksızım dese iş daha kolay çözülecek aslında ....çünkü karsılıklı olarak insanların özeleştiri yapabilmeleri cok önemli
Abiniz de inat etmiş o zaman . Kim haklı kim haksız bilemedim iki taraftan dinlemek lazım . Abiniz evi sürekli terk ettiği için mi haksız diyor yoksa kavgayı çıkaran sebebe mi acaba
Hayirlisi olsun haklarında inşallah yuvalari kurtulur birbirlerine saygılı olmayı öğrenirler .

ben gitsem allah korusun, eşimin ailesi aramasa çok bozulurdum, aile yapıcı olmalı,bir anda gözden çıkarmış gibi hiç hoş değil.
Evet buda aklıma geldi daha evvel cok aradık arada bulduk ama bu sefer abim kafamızı karıstrdı illa aramayın karıstrmayın diye tutturdu elime kac kere aldım aldım bıraktm telefonu iki arada kaldm

Aramazsanız eğer sizinde gitmesine mutlu olduğunuzu söylerler. Bı yuvanin yıkılmasına göz yummak kolay değil.

Arasanız eğer abimiz dönmesini istemiyorsa,size de aramayın diyorsa sizin demenizle hiç bişey olmaz herkesin kendi hayatı kendi seçimleri.. abiniz eşini gözden çıkarmış gibi.
İnşallah anlasıp hallederler yaa arasan vay aramasan vay insan sasırıyo nasıl davranacağını....burdada okuyorm kaş yapıyım derken göz cıkaran hikâyeleri arada kaldm

Abiniz de inat etmiş o zaman . Kim haklı kim haksız bilemedim iki taraftan dinlemek lazım . Abiniz evi sürekli terk ettiği için mi haksız diyor yoksa kavgayı çıkaran sebebe mi acaba
Hayirlisi olsun haklarında inşallah yuvalari kurtulur birbirlerine saygılı olmayı öğrenirler .
Hem kavga sebebi olarak haksız diyo hemde evi terketmelerinden bıkmıs mesele o

Evet kolay kurulmuyor ama yuva sizin değil. Siz kendi yuvanıza odaklanın. Sanane, sen ne karışıyorsun deseler hoşunuza gidermi? Koca koca insanlar kendi düşünsünler. Belkide ayrılmak onlar için hayırlısı olacak. Yalama yapmış gibi sürekli git-gel. Belkide suçlu yengeniz değilde abinizdir? Bir kadın kolay kolay evini terketmez çünkü. Kendi aralarında çözsünler, dışardan müdahale ile bir evlilik nekadar yürür.
Haklısınız daha evvel barısmalarına cok vesile olduk hatta ennem bile kaynana oldugu halde Kaynanalar bilirsnz kolay kolay iyi laf etmezler oglum git getir yapmayın anlasın ayrılmayın cok dedi ama bu sefer sanırım kadında bıktı...birde bizimle yürücek bişi degilki yaslarda küçük degl.ikiside 30 larda

Belki de asıl sorun abinizin eşiyle kavgalarını size anlatmasıdır..?Şahsen eşim ikimizin kavgasını gidip kardeşlerine annesine babasına anlatsa bende bağırır çağırırım herkesin bi özel hayatı var
Acıkcası özel gelip anlatmadı evi terk edince neden oldu ne oldu diyince anlattı hatta hala tam olayı bilmiyoruz olayın iç yüzünü inşallah hallederler Allah yardımcıları olsun mübarek gecelerde

2 kere evi terk eden gelin olarak konuşuyorum :KK70: bende 3 senelik evliyim. Abinizinde bir kabahati vardır mutlaka kimse durduk yere evini terketmez. :KK70:karşılıklı halletsinler.
Okudugum en komik mesajdı🤣...siz niye evi terk ediyordunuz mesela özel degilse sorabilir miyim çünkü o psikolojiyi anlamak istiyorum....evliyim bende ama maşallah hiç evi terk etmedim o sebeple bilemiyorm bi kadın neden terk edip edip geri döner

Büyükler aramak ısterse arayabılırler.Ama olmuyorsa zorlamayın.Sonra sen ettın derler.

Sürekli terk ediyorsa ve abinizde bu sefer aramayın dediyse aramayın.. İlk kez falan olsa araya girmeseniz sorumsuz vs. Denebilir de 3 senede sürekli oluyorsa bırakın boşansınlar her ikisi içinde böylesi hayırlı gibi

Sürekli terk ediyorsa ve abinizde bu sefer aramayın dediyse aramayın.. İlk kez falan olsa araya girmeseniz sorumsuz vs. Denebilir de 3 senede sürekli oluyorsa bırakın boşansınlar her ikisi içinde böylesi hayırlı gibi
Malesef sürekli oluyormuş ve bıkmıs artk en ufak bseyde terk etmesinden tabi karsılıklı ne sorunları varsa anlamıyorum umarım düzelirler sonucta yuva baska bişeye benzemez Allah yardm etsin

Yeniden barışırlarsa da gelininiz muhtemelen size bilenecek.
Sanırım gelinimiz benimle hiç sorun yaşamadıysa ve konu ahlaki değilse bir tel edip, xxxx yapabileceğimiz birşey var mı? Biz de üzülüyoruz falan derdim. (İçimden gelmese de) Çok da ısrar etmezdim tabii. Yol olmuş gibi durmadan git gel olunca.

Biz yeni evliyken evi terketmek istemiştim ama eşim engellemişti. Sevgili kayınvalidem o zaman bana evden çıkan gelin bir daha o evin eşiğinden içeri giremez demişti.
Ne günlerdi o zamanlar, yeni bir ortama alışmaya çalışıyorsun, sürekli birilerini memnun etmek için uğraşıyorsun.
Sonra ben değişip içimdeki canavarı çıkarınca eşim ve kv melek gibi oldular. :KK70:

Okudugum en komik mesajdı🤣...siz niye evi terk ediyordunuz mesela özel degilse sorabilir miyim çünkü o psikolojiyi anlamak istiyorum....evliyim bende ama maşallah hiç evi terk etmedim o sebeple bilemiyorm bi kadın neden terk edip edip geri döner
Eşimin bazı beyinsizliklerşne tahammül edememiştim. Bence abinizle bi konuşun bakın ne diyorsunuz bende evliyim hiç terk etmedim. Kimse durduk yere huzurunu bozmaz. Kendi ailene eş ailesine bilidğin rezillik çünkü. Yaşadım bizzat :KK70:

Kaç kez abiniz yanaşmış eve getirmiş aramış sormuş bıkmış karışmayın diyorsa karışmayın gelinin biraz kafasına dank etsin düşünmeye vakti olsun defalarca evden gitmek de neymiş tamam kavga edersin ilk yıllar çoğu kişinin çekişmeli geçer ama çok büyük bişey olmadığı sürece ev terkedilmez ki sadece kavga anında sakinleşmek için dışarı çıkarsın başka odaya geçersin karışmayın abinşze bırakın lütfen

Eşimin bazı beyinsizliklerşne tahammül edememiştim. Bence abinizle bi konuşun bakın ne diyorsunuz bende evliyim hiç terk etmedim. Kimse durduk yere huzurunu bozmaz. Kendi ailene eş ailesine bilidğin rezillik çünkü. Yaşadım bizzat :KK70:
Yok kız öyle deme bazısı herşeyde evini terkediyor huy oluyor aile de gel yavrucum gel deyip nazlı yavrularına destek çıkınca tamam herkese göre değil durduk yerde yuvamı bozmayım demek 😁

siz istediginiz kadar gidin getirin, ipleri baglamaya calisin.. tasima suyuyla degerimen donmez. yuva onun yuvasi. o sahip cikmali onun annesi demiyorsa yuvani yikma sahip cik.. siz deseniz ters teper..

evi terk etmek suclu konumuna dusurur mahkemede terk eden tarafi. evlenmez sunnetse bosanmak da bazi durumlarda farz. cocuk yoksa zorlamayin. gecinmeye gonlu olmayan insanla ömür gecirmek cok zor.

Merhaba kk grubunun güzel hanımları size danısmak istedgm bi konu var..sorun abimin evliligi anlattığı kadarı ile anlasamıyorlar cok kavga ediyolarmıs..hatta ev sahibi bile diger kardesime gelininizden şikâyetçiyiz cok bagırıp cagırıyo sesini tüm apartman duyuyo falan demiş...aslında yeni evli sayılırlar 3 sene falan oldu...ama devamlı aralarında bir hır gür...abimin anlattıgına göre sürekli evi terk ediyormus gelinimz geri barısıyolarmıs ....abime göre barıssak yine aynı olur diyo...benm danışmak istedgm yine evi terk etmiş gitmiş gelinmz abim karısmayın aramayın diyor daha evvel arayı bulduğumuz oldu.ama bu sefer ellemeyin diyo kendi gitti kendi dönsün diyo....şimdi gelinimz ve ailesi hiç aramadı bu son seferde abim sizde aramayın araya girmeyin diyo fakat karsı taraf yanlıs anlamaz mı ne biçim aile aramıyolar arayı bulmuyolar gibicesinden kac kere mesaj atıp aramayı düsündüm son dakika vazgectm....sonucta yuva kolay kurulmuyo kimsenin yuvası dagılsın istemem ama arasam mı yada annemler arasamı acaba
Eğer gelin haksızsa size de yazık değil mi? Abinize de yazık. Bence de aramayın. Eğer bu sefer abin üzerine düşmezse hatasını anlar belki yengeniz

O aile cüzdanında kimin ismi var abiniz ve yengenizin. Aile birliğini sağlayan onlar siz değilsiniz bırakın evliliklerinin geleceğine kendileri karar versinler. Abiniz de karışmayın demiş bir bildiği vardır. Geniş ailenin çekirdek ailenin her şeyine müdahale etmesini hiç doğru bulmuyorum, insanlar evlenecek olgunluktaysa sorunlarını da kendileri halletsinler, ihtiyaç duyarlarsa destek verirsiniz

Merhaba kk grubunun güzel hanımları size danısmak istedgm bi konu var..sorun abimin evliligi anlattığı kadarı ile anlasamıyorlar cok kavga ediyolarmıs..hatta ev sahibi bile diger kardesime gelininizden şikâyetçiyiz cok bagırıp cagırıyo sesini tüm apartman duyuyo falan demiş...aslında yeni evli sayılırlar 3 sene falan oldu...ama devamlı aralarında bir hır gür...abimin anlattıgına göre sürekli evi terk ediyormus gelinimz geri barısıyolarmıs ....abime göre barıssak yine aynı olur diyo...benm danışmak istedgm yine evi terk etmiş gitmiş gelinmz abim karısmayın aramayın diyor daha evvel arayı bulduğumuz oldu.ama bu sefer ellemeyin diyo kendi gitti kendi dönsün diyo....şimdi gelinimz ve ailesi hiç aramadı bu son seferde abim sizde aramayın araya girmeyin diyo fakat karsı taraf yanlıs anlamaz mı ne biçim aile aramıyolar arayı bulmuyolar gibicesinden kac kere mesaj atıp aramayı düsündüm son dakika vazgectm....sonucta yuva kolay kurulmuyo kimsenin yuvası dagılsın istemem ama arasam mı yada annemler arasamı acaba

kimsenin yuvasi bozulsun istemem. ama daha cok kimse mutsuz olsun istemem. cok benzer durumdayiz. benim de kardesimle eşi 2 hafta kus 2 hafta barisiklar. kendi aralarinda, ailelere hic yansitmazlar. acaba diyorum bosansalar daha mi mutlu olurlar, hayatlarini mi tuketiyorlar. siz sadece abinize destekleyici olun. o ne istiyorsa. sadece egee farkli bir yaklasiminiz, onun goremedigi biraey varsa uyarin.

Sorumsuz aile olmayız inşallah hiç aramıyolar arayı bulmuyolar demezler umarım ne bileym işte kötü bir durum
Daha once bulmussunuz zaten. Hep siz mi gidip getireceksiniz? Gelininiz kendini nimetten saymaz mi bu sefer? Haksizsa da hakliyim demez mi ? Abiniz karismayin demis. Belki gelmemesi daha hayirlidir.
Siz başta yapmissiniz gerekeni. Bundan sonrasi ikisini bağlar.

Evli kadin sonucta,ergen degil. Anlasamiosa boşanir gider. Evi terketmek nedir ! Ele gune rezil olmuslar.
Boşanmak 5dk lik is. Surekli kavga olur mu..
Ben terketsem daha da gelmezdim. Madem gitmeyi göze almış, gelmesin bi zahmet. Hepiniz icin daha iyi olur

Back
X