tamam da iste asik olursun zaten icinden her an gormek, bir sey yapmak gelir. bu bulusmalarin sana verdigi bir mutlu his vardir. tesadufen tanıştığın ya da cok hoslanip nihayet görüştüğün biridir buluşmaktan inanilmaz keyif alirsin, gunleri sayarsin, icinde kelebek oynar, 5 defa 'once sen kapat' demeden kapatamayacak haldesindir... bunlar zaten sana manevi bir seyler katar. mutlu eder, heyecan verir. ya da tanistigi donemlerde seninle fiziksel ilişkiye girer, tatmin olursun vs.
bunlara ölü yatirim demiyorum ki.
es dost önermesiyle tanismis, daha bagi bile yok..uc bes kere bir seyler yiyip ayrilan insan benim gozumde ölü yatirimdir:)
ne heyecan var, ne fiziki zevk, ne öyle hoslandigin biri. amele gibi hesap ode dur, bir yere de varmasin.
sahsen biri beni biriyle tanıştırsa (erkek olduğumu varsayiyorum) sıkıcı sıkıcı kahve icme , yemek vs takilsak, her gittigimiz yerde iki kisilik hesabi tek odesem, birkaç ay sonra da kiz beni terketse valla sinir olurum. enayi gibi hissederim kendimi. ki bir erkek bunu kac defa yasiyor acaba omrunde.
(dislike serbest)