Kardeşimin Gözleri....

üzüm çekirdeği yağını duymuştum aktardan bi araştırın tabi önce doktorla çözmeye çalışmanız daha mantıklı

Ay goze gelirse nolur acaba 🙈 biz cok sakariz kesin bi hata yapariz ya cok korktum hayir gozlerimizde cok guzel yazik olur😛
cok tesekkur ederim cok saolun şaka bi yana önce bi kendimde denemeyi dusunuyorum:)) 🌸🌸

tabi canım eğer sende de sorun varsa sen de dene.ben de deneyecem ama inan aktara gitmeye üşendiğimden dolayı yapamadım bi türlü bide böyle ovarak yapın çok bastırmadan hafif hafif dairesel şekilde yapın

canım böbreklerine kesin baktırdınız mı?:26:
göz altı morarmaları böbrekle alakalıdır.
bence yeniden baktırın.allah korusun belki bir sorun falan vardır.

Benim de goz altlarimda hafif morluklar var.Kendimde denedigim ise yarayan bikac sey soyleyebilirim.Tamamen gecmiyo tabiki ama en azindan daha iyi gosteriyor.
Eczanede satilan goz serumlari var.kafein icerikli olanlar.ucunda demir bilye seklinde rolonu var.onu buzdolabinda sakliyosunuz gece yatarken ve sabah surun canlandiriyo aciyo.rengi.
Dolaptan cikan elmanin kabuklarini soyun gozlerinizde 10 dk bekletin.

Yorumları okumadım yazan oldu mu bilmiyorum ama az su içmekten de olabiliyor.
Günlük içtiği su miktarını arttırsın bolca.

yok be canım genetik. Bende de var bildim bileli böyle. Annem teyzem anneannem hep aynı. Gözlerimin altı kapkara eskiden göz altı kapatıcı kullanmadan bakkala bile gitmezdim ama artık üşeniyorum aman dedim bıraktım. Aynaya bakmaktan hiç hoşlanmıyorum kapatıcı yokken . Hasta gibi keş gibi iğrenç bi görüntü ama ne yapsam geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…