- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
Merhaba benim kardesim 19 yasinda bi kiz hep kendi halindeydi 16dan beri bi sevgilisi vardi benim onaylamadigim biri ama cok seviyodu 3 senelik sevgilisiydi. Ayrilmislardi haziran ayinda kardesim yeni yeni atlatti yani atlatti sanmisim. Ben onu isten ayriliyorum diye yerime onu soktum ozel uni okuyo part time olarak soktum (avmde calisiyorum) her neyse bu avmden biriyle konustugunu soyledi cok tatli cocuk bilmem ne bende konus dedim sonra cocugu tarif etti magazasini soyledi kim oldugunu tanidim (magazasina gittigimde benimle ilgilenmisti) tatli cocuk falan dedim. Bunlar cikmaya basladilar tabi ben biraz kizdim hemenmi falan diye. Neyse 2 hafta gecti kac gundur kardesimin morali cok bozuk eger soylemezseb cocugun yanina gidicem deyip ustune gittim. Korktugum basima geldi.. cocukla yatmis ve yattiktan sonra cocuk bunun mesajlarina 4 gundur cevap vermiyomus basimdan kaynar su dokuldu ne dicegimi bilemedim bunalimdaydim nasil evet dedim bilmiyorum dedi ama hala soktayim.. aglamak istiyorum napicam bilmiyorum