Kardesimin hayati mahvoldu!

Ayseelif1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
227
51
48
ya col üzgünm cok mutsuzum cünkü en basindan baslayim benim kardesim 18 yasinda erkekle konusuyo bizimde tanidik ama bu cocuk hirsizliktan hapiste yatiyo adam yaralama hersey var bu cocukla sevgili olmuslar zaten cocukta cikmasina az kaldigi icin 3 ayda bi ailesinin yanina geliyo o zaman görüsmüsler. Yani fazla konusmamislar bile ama bunu o cocugum ablasi kardesiyle evlensin diye benim kardesimin adini cikartiyo olaylari biz duyuyoruz neyse babamgil kardesime cok kizdilar falan ama kardesim bu cocuga kacar korkusuyla sonra tekrar kardesimin aklina girerler falan diye kardesimi akraba biriyle nisanlandi ve sonra evlendi 2 ay bile nisanli durmadi hersey cok hizli gelisti.kardesim bu arada oluyodu okulunu birakti. Evlendigi adamda 30 yasinda ailesi köyde yasiyo cok yakin akraba buve kardesimi 2 senedir istiyolar kardesim annemgil istemedi bu olayda olunca ailem korktu kardesimi zorla ona verdiler. Simdi ise kardesim köyde yasamam dedi taa basinda sehirden ev tuttular ama oglan isten cikti simdi tutturdu kardesime köye gidelim demeye köy o kadar berbat ki kardesim orda yapamaz kocasida kardesimi evine götürmüyomis annemgilin yaninda kalcan biraz diye bagriyomus bende kardesimi bütün bunlardan nasil kurtarcam bilmiyorum annemgilde yaptigi hatanin farkina vardi kardesimi almak istiyolar kardesim cok kötü alip basimi gitcem diyo ben de yurt disindayim elimden bisey gelmiyo

Aile hayatiniz hatalar zinciri resmen.
Kardesiniz bu adami sevmiyorsa bosansin evine donsun. Sizde uzerinde baski kurmayin biraz oluruna birakin.
Kardesiniz hapisteki sevgilisiylede tekrar konusmasin. En bastan baslasin hayatina herkeste bu aci tecrubeden ders alsin.

Bende öyle istiyorum yeniden okuluna dönsün diye ama bu kezde kocasinin ailesi kardesimi rahat birakmicak bilmiyorum

Kardesiniz cok kucuk daha, birinden kacirirken baska bir manyaga vermissiniz mal gibi, yazik gunah ya aileniz omur boyu ceksin simdi bunun vebalini
Emin olun annem babam cok kötü bende kardesim biraz önce msj atmus ben bu pisligin icinde yapamam diye sonuclarina katlanamam alir basimi giderim yazmis

Bence kardeşinizi Mutlu olmadığı yerden kurtarın
Allah evlatlarımızın karşısına hayırlı insanlar çıkarsın

Kardeşinizi yalnıştan kurtarayım diye daha büyük bir yanlışa sokmuşsunuz ...

Aslında baştan farklı şekilde destek verseydiniz , yok kim ne der adı çıktı tarzı şeyler ile pat diye evlendirmeseydiniz , emek vererek doğruyu gösterip arkasında dursaydınız keşke ...

Neyse olan olmuş bari şu saatten sonra destek çıkın lütfen, yazık 18 yaş ne ki ?

Aslında baştan farklı şekilde destek verseydiniz , yok kim ne der adı çıktı tarzı şeyler ile pat diye evlendirmeseydiniz , emek vererek doğruyu gösterip arkasında dursaydınız keşke ...

Neyse olan olmuş bari şu saatten sonra destek çıkın lütfen, yazık 18 yaş ne ki ?

Yagmurdan kacip doluya tutulmak olmus tamda. Siz karsi cikin en iyisi baban falan kizimi gondermem istemedigi yere desin, ay zor bi durum ya allah yardim etsin dogru yolu gostersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…