- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
yaa biz kremle parfümle markalı ayakkabıyla mı büyüdük ben kedi adıma öyle büyümedim yani... hatta gayet ayakkabısız kıyafetsiz falan büyüdüm. bir çocuğu lüks yetiştirmek zaten doğru değil ama ilgilenemeyeceksen bakamayacaksan yapma arkadaşım net yani...Boğaz dediğin kılık kıyafet, krem, parfüm , markalı ayakkabı, eğitim ücreti, daha neler neler ,vicdansız anneler hemen evlendirme peşinde kolaya kaçıyorlar başımdan defolup gitsin gibiler
ya col üzgünm cok mutsuzum cünkü en basindan baslayim benim kardesim 18 yasinda erkekle konusuyo bizimde tanidik ama bu cocuk hirsizliktan hapiste yatiyo adam yaralama hersey var bu cocukla sevgili olmuslar zaten cocukta cikmasina az kaldigi icin 3 ayda bi ailesinin yanina geliyo o zaman görüsmüsler. Yani fazla konusmamislar bile ama bunu o cocugum ablasi kardesiyle evlensin diye benim kardesimin adini cikartiyo olaylari biz duyuyoruz neyse babamgil kardesime cok kizdilar falan ama kardesim bu cocuga kacar korkusuyla sonra tekrar kardesimin aklina girerler falan diye kardesimi akraba biriyle nisanlandi ve sonra evlendi 2 ay bile nisanli durmadi hersey cok hizli gelisti.kardesim bu arada oluyodu okulunu birakti. Evlendigi adamda 30 yasinda ailesi köyde yasiyo cok yakin akraba buve kardesimi 2 senedir istiyolar kardesim annemgil istemedi bu olayda olunca ailem korktu kardesimi zorla ona verdiler. Simdi ise kardesim köyde yasamam dedi taa basinda sehirden ev tuttular ama oglan isten cikti simdi tutturdu kardesime köye gidelim demeye köy o kadar berbat ki kardesim orda yapamaz kocasida kardesimi evine götürmüyomis annemgilin yaninda kalcan biraz diye bagriyomus bende kardesimi bütün bunlardan nasil kurtarcam bilmiyorum annemgilde yaptigi hatanin farkina vardi kardesimi almak istiyolar kardesim cok kötü alip basimi gitcem diyo ben de yurt disindayim elimden bisey gelmiyo
yaa biz kremle parfümle markalı ayakkabıyla mı büyüdük ben kedi adıma öyle büyümedim yani... hatta gayet ayakkabısız kıyafetsiz falan büyüdüm. bir çocuğu lüks yetiştirmek zaten doğru değil ama ilgilenemeyeceksen bakamayacaksan yapma arkadaşım net yani...
hayır ben 18 yaşımda geleceğimin derdine düşmüştüm adam olacak mıyım insan olacak mıyım diye... millet ne rahat yaaa maşallah yani ne diyeyim şaşırıyorum çoğu zaman herkesten aynı olmasını bekleyemem ama değil evlenmek çocuk yapmak ... ne olacağım ben diye kafayı yiyiyordum., ders çalışmaktan depresyondaydım, üstüne bir de çalışıp harçlık çıkartıyordum ailem veriyordu allah razı olsun 100.ooo kere ama ben kendim para da kazanıyordum fazladan masraflarımı onların üstüne yıkmıyordum yani, üstüne bir de evde anneme yardım ediyordum yaaa... hani bırak erkeklerle konuşmayı falan hayır sonra çalışıp düzen kurunca zengin işte bunlar noolacak oluyor bir de
Her genç ergen aynı değil bazıları hormonal etki altında yaptıklarının farkında değil , bunada ergenlik diyoruz , ananin sahiplenmesi ilgilenmesi şart , tahamülü az ise az çocuk doğuracak , insan kendini tanımalı elalemin ağzına bakmamalı çocuk konusunda ,
10 yasinda bi kardesin daha var demissiniz ya ben burda hic bi konuda belirtmedim böyle biseyi diye hatirliyorum aceba siz nerden okudunuz bunusen 94 doğumlusun 3,5 yaşında kızın var,abin kötü alışkanlıklaır var,10 yaaşında bir kardeşin daha var ,18 yaşındaki kardeşinin evlendirmişler ve ailenin maddi olarak durumu kötü.
bir evladına da mı yetemedi bu aile .sen mutlusun hadi dicem sen de mutsuzmuşsun.yurtdışına gittin ailene faydan olur diyecem o da yok. bilmiyorum bu kadar erken evlenmek evlendirmek nedendir?
Ailemin durumunu söyle aciklayim babam cok hastalandi ayaga bile kalkamadi o ara abim gidip kötü seyler yapmis annemgil bunun sonradan farkina varinca babamda iyilesince kendi evlerini birakip baska bi yere kiraya tasindilar bu ara kardesimde okulunu degistirmek zorunda kaldi annemin babamin kardesim abim yüzünden pskolojisi kötü oldu. Zaten normal bisekilde hareket eden olmadi kardesimde anneme babama cok kiziyodu bi oglanlari yüzünden bizim de düzenimizi bozdu diye kardesim biraz umursamaz da bi insan annemgili cok bunaltti bi sene sinifta kaldi annem babam tekrar arkasinda durup tekrar yazdirdilar okula kardesim kendi istedigi icin hafta sonlarida calisiiyodu babamda hep onun arkadindaydi .bu cocuklada konustugunu duyunca cok üzüldülersen 94 doğumlusun 3,5 yaşında kızın var,abin kötü alışkanlıklaır var,10 yaaşında bir kardeşin daha var ,18 yaşındaki kardeşinin evlendirmişler ve ailenin maddi olarak durumu kötü.
bir evladına da mı yetemedi bu aile .sen mutlusun hadi dicem sen de mutsuzmuşsun.yurtdışına gittin ailene faydan olur diyecem o da yok. bilmiyorum bu kadar erken evlenmek evlendirmek nedendir?
Gercektende öyle kiz kardesim 10 yasinda onunla cok egleniyor hic oturmadi gecen yaz
Ailemin durumunu söyle aciklayim babam cok hastalandi ayaga bile kalkamadi o ara abim gidip kötü seyler yapmis annemgil bunun sonradan farkina varinca babamda iyilesince kendi evlerini birakip baska bi yere kiraya tasindilar bu ara kardesimde okulunu degistirmek zorunda kaldi annemin babamin kardesim abim yüzünden pskolojisi kötü oldu. Zaten normal bisekilde hareket eden olmadi kardesimde anneme babama cok kiziyodu bi oglanlari yüzünden bizim de düzenimizi bozdu diye kardesim biraz umursamaz da bi insan annemgili cok bunaltti bi sene sinifta kaldi annem babam tekrar arkasinda durup tekrar yazdirdilar okula kardesim kendi istedigi icin hafta sonlarida calisiiyodu babamda hep onun arkadindaydi .bu cocuklada konustugunu duyunca cok üzüldüler
Babanin tehtid etmkle iyi yapmisSimdi son gelismeleri yaziyorum kocasi kardesimi dövmüs yüzü gözü cizik icinde kardesimi bogmus kardesim bana resim yolladi annem babamla konustum gittiler kardesimin yanina babam kocasini öldürüyomusdu simdi gel kizima yaptiklarini banada yap demis babam kardesimide aldilar gidiyolar evlerine darp raporu faln alcaklar yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?