Kardesimin hayati mahvoldu!

Boğaz dediğin kılık kıyafet, krem, parfüm , markalı ayakkabı, eğitim ücreti, daha neler neler ,vicdansız anneler hemen evlendirme peşinde kolaya kaçıyorlar başımdan defolup gitsin gibiler
yaa biz kremle parfümle markalı ayakkabıyla mı büyüdük ben kedi adıma öyle büyümedim yani... hatta gayet ayakkabısız kıyafetsiz falan büyüdüm. bir çocuğu lüks yetiştirmek zaten doğru değil ama ilgilenemeyeceksen bakamayacaksan yapma arkadaşım net yani...

hayır ben 18 yaşımda geleceğimin derdine düşmüştüm adam olacak mıyım insan olacak mıyım diye... millet ne rahat yaaa maşallah yani ne diyeyim şaşırıyorum çoğu zaman herkesten aynı olmasını bekleyemem ama değil evlenmek çocuk yapmak ... ne olacağım ben diye kafayı yiyiyordum., ders çalışmaktan depresyondaydım, üstüne bir de çalışıp harçlık çıkartıyordum ailem veriyordu allah razı olsun 100.ooo kere ama ben kendim para da kazanıyordum fazladan masraflarımı onların üstüne yıkmıyordum yani, üstüne bir de evde anneme yardım ediyordum yaaa... hani bırak erkeklerle konuşmayı falan hayır sonra çalışıp düzen kurunca zengin işte bunlar noolacak oluyor bir de

Son düzenleme:
Namus belası diye boşuna dememişler. Namus namus diyerek adımız çıkmasın diyerek kızı nasıl bi şeyin içine atmış aileniz.
Ya bu adam boşanmak istemese bela olursa başına.
En iyisi yanınıza almanız doğru demişler. Okur çalışır başının çaresine kendi bakar ama böyle vebali büyük.

Okurken üzüldüm bıraksalardı da okulunu bitireydi dimdik ayakta dursaydı.. Böyle bir anlayıs olabilir mi kaçar diye baskasına zorla vermek.. Türkiyede bayanların düştüğü bu durumlar ne yazıkki cokk acı. Umarım kardeşiniz için güneş yeniden doğar. Çocuk yoksa yapmasın daha çocuk flan o da ayrı bır yanlış olur doğacak yavrucağa yazık olr..

Her genç ergen aynı değil bazıları hormonal etki altında yaptıklarının farkında değil , bunada ergenlik diyoruz , ananin sahiplenmesi ilgilenmesi şart , tahamülü az ise az çocuk doğuracak , insan kendini tanımalı elalemin ağzına bakmamalı çocuk konusunda ,

Ha alinti yaptim katiliyorum baabinda

10 yasinda bi kardesin daha var demissiniz ya ben burda hic bi konuda belirtmedim böyle biseyi diye hatirliyorum aceba siz nerden okudunuz bunu

Ailemin durumunu söyle aciklayim babam cok hastalandi ayaga bile kalkamadi o ara abim gidip kötü seyler yapmis annemgil bunun sonradan farkina varinca babamda iyilesince kendi evlerini birakip baska bi yere kiraya tasindilar bu ara kardesimde okulunu degistirmek zorunda kaldi annemin babamin kardesim abim yüzünden pskolojisi kötü oldu. Zaten normal bisekilde hareket eden olmadi kardesimde anneme babama cok kiziyodu bi oglanlari yüzünden bizim de düzenimizi bozdu diye kardesim biraz umursamaz da bi insan annemgili cok bunaltti bi sene sinifta kaldi annem babam tekrar arkasinda durup tekrar yazdirdilar okula kardesim kendi istedigi icin hafta sonlarida calisiiyodu babamda hep onun arkadindaydi .bu cocuklada konustugunu duyunca cok üzüldüler

Kardesin kucukmus, cahilmis ona dogru yolu gostermek ve hayatini toparlamak buyuklere duser. 16 yasinda basinda kavak yelleri esiyor tabi hayatin gerceklerini, kotu yonunu bilmiyor, asik oldum ben tum zorluklara gogus gererim yeterki askimiz olsun melodrami, film gibi hayatlar..
Kardesin yapmis bir cahillik ama sizde iyi bir aile olamamissiniz. Apar topar evlendirmeye kalkismis ailen sen destek olup en azindan bir psikologa goturmeye calissaydin, okumasi icin ugrassaydin keske. Su saatten sonra kardesinin davranislarina gore yone vereceksiniz. Neden koyu istemiyor mesela? Esi nasil biri? Kardesin mutlu mu? Gelecek planlari ne kardesinin? Mantik cercevesinde bir karar almaniz gerekli ailece.

babangillere söyle kardeşingile sahip çıksınlar, öyle kızı başından savmak için akrabagille evlendirirlerse sonuç bu olur.

inşallah ailecek üstesinden gelirsiniz

Madem ki yurt dışındasın kardeşini yanına alsan keşke orada dil öğrenir durumun iyiyse okutursun değilse eğer part time çalışıp kendisi okusun hayatı başka açıdan yaşasa olaylardan uzak olsa hayatını kurtarırsın

aileniz maddi yardımda bulunsa da şehirde otursalar.
gördüğüm kadarıyla eşiyle problemi köyde oturmak..

Simdi butun suc ailenizin uzerine kaldi cunku kardesini onlar zorla kendi istediklerine verdi kardesin bunu onlarin basina kakabilir ki yapsinda yani ama diger oglan olsaydi kardesin hic birsey diyemezdi ailende kendi etti kendi buldu boyle oldugunu biliyordu der kenera cekilirdi. Belkide diger oglanin kendisine olan bi yanlisini gorup kendiliginden birakacakti kardesin. Kizin basini yakmissiniz simdi oturup dusunun nasil kurtaricaz diye.

Simdi son gelismeleri yaziyorum kocasi kardesimi dövmüs yüzü gözü cizik icinde kardesimi bogmus kardesim bana resim yolladi annem babamla konustum gittiler kardesimin yanina babam kocasini öldürüyomusdu simdi gel kizima yaptiklarini banada yap demis babam kardesimide aldilar gidiyolar evlerine darp raporu faln alcaklar yarin

Kocasinin sinirlenince cok degisiyomus kardesim cok dedi bizede inanmadik kardesim nerdeyse sobaya düscekmisti o döverken

annengiller komşulargiller akarabalargiller hepsi birbirlerine girmişler bu olayı çözse çözse müge anlı çözer

Babanin tehtid etmkle iyi yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…