- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
Yani fazla konusmamislar bile ama bunu o cocugum ablasi kardesiyle evlensin diye benim kardesimin adini cikartiyo
O hamisteki oglanin ablasi benim kardesimi ayarlamaya calisiyo annemgilde istemeyince adini cikartti kardesiminKonu sahibi burasını pek anlayamadım .Abla kardeş kim ? Çocuğun ablası mı öyleyse ablası kardeşi ile evlenmesini nasıl istiyor .
Ahh keske getirebilsem ama benimde öyle anlayisli bi kocam yokYagmurdan kacarken doluya tutulmak bu olsa gerek.kardesiniz bosansin
Sizin yaniniza yurt disina gelsin ve calismaya baslasn
Aynen öyle simdi kardesim aci cekiyoNasıl bir mantık ailenizin ki anlamadım. Onlar çok mu iyi bir şey yapmış. Kendinden 12 yaş büyük birine vererek. Sizin yanınıza yollasaymış. Resmen sevmediği adama mal gibi vermişler. Pes vallahi ya.
Ya cok aci cekiyolarKizin gercekten hayati mahvolmus ya.
Ne demek 30 yasinda bi adama vermek?
Cahillik olurda bu kadarda olurmu ya, pes.
Aileden bi tanemi akilli cikmadi siz napiyosunz diye? Allahim korusun ya.
Simdi mutlularmi anneniz ve babaniz?
Kina yaksinlar biyerlerine.
Cok haklisiniz namus ya iste nasil namussa benim kardesim o adamlami yatti hamilemi kaldi sadece konusmus bi kereIpsiz sapsiz birinden uzak tutmaya ailenizin akli vardi da 30 yasindaki adamla evlendirirken mi akli yoktu? Neyse..
Allah bildigi yapsin onlari kardesime huzur vermediler kac senedirkardeşin 18 yaşında. 2 senedir isteyen akrabaya zorla vermişsiniz. 16 yaşında ki kızı koca adama istemeye utanmamışlar mı hiç?
gerçi olay nerden tutsan elde kalıyor ama en çok burası dikkatimi çekti :/
Ya kardesimi kac senedir kocasi zaten istiyodu kardesimde onla evlenmemek icin yapti bu hatalari zaten18 yaşında kardeşiniz kendine hırsız sevgili yapmış hem de çocuk içerde !!! biz 25 yaşında gözümüzün önündeki çocuğu ayartana kadar akla karayı seçtik....
bu kadar başarılıysa istediğini almak konusunda köyde de bir hayat kurar kendine elbet cehnneme gitmiyor sonuçta
ya col üzgünm cok mutsuzum cünkü en basindan baslayim benim kardesim 18 yasinda erkekle konusuyo bizimde tanidik ama bu cocuk hirsizliktan hapiste yatiyo adam yaralama hersey var bu cocukla sevgili olmuslar zaten cocukta cikmasina az kaldigi icin 3 ayda bi ailesinin yanina geliyo o zaman görüsmüsler. Yani fazla konusmamislar bile ama bunu o cocugum ablasi kardesiyle evlensin diye benim kardesimin adini cikartiyo olaylari biz duyuyoruz neyse babamgil kardesime cok kizdilar falan ama kardesim bu cocuga kacar korkusuyla sonra tekrar kardesimin aklina girerler falan diye kardesimi akraba biriyle nisanlandi ve sonra evlendi 2 ay bile nisanli durmadi hersey cok hizli gelisti.kardesim bu arada oluyodu okulunu birakti. Evlendigi adamda 30 yasinda ailesi köyde yasiyo cok yakin akraba buve kardesimi 2 senedir istiyolar kardesim annemgil istemedi bu olayda olunca ailem korktu kardesimi zorla ona verdiler. Simdi ise kardesim köyde yasamam dedi taa basinda sehirden ev tuttular ama oglan isten cikti simdi tutturdu kardesime köye gidelim demeye köy o kadar berbat ki kardesim orda yapamaz kocasida kardesimi evine götürmüyomis annemgilin yaninda kalcan biraz diye bagriyomus bende kardesimi bütün bunlardan nasil kurtarcam bilmiyorum annemgilde yaptigi hatanin farkina vardi kardesimi almak istiyolar kardesim cok kötü alip basimi gitcem diyo ben de yurt disindayim elimden bisey gelmiyo
Ya zaten annemgil bu saatten sonra onun hep arkasinda babamöada konustum ben kizimi artik yipratamam diyo gelsin okulunu okusun diyoBu bana Sibel Canın kızını hatırlattı o da böyle suclu biriyle birlikteymis hatta babası küplere binip Sibeli aramis. Saydirmis. Neyse konuya dönersem, yurtdısından gelirsiniz annenle ona bir ev acarsiniz, bosanma davasi acilir.
anneniz babanız siz elinizi taşın altına koyacaksınızYa kardesimi kac senedir kocasi zaten istiyodu kardesimde onla evlenmemek icin yapti bu hatalari zaten
Ya zaten annemgil bu saatten sonra onun hep arkasinda babamöada konustum ben kizimi artik yipratamam diyo gelsin okulunu okusun diyo
Oda kurtulmak istiyo okuluna devam etmek istiyo aslinda basindan beri kardesimin sucu yok da ailem o zaman kizimin adi cikcana cani ciksin dediler isteSöylemesi kolay işte bi de kardesine sor bakalim okuma istegi var mi?
Önerim bu , baska yolunuz yok gibi.
La havle.Oda kurtulmak istiyo okuluna devam etmek istiyo aslinda basindan beri kardesimin sucu yok da ailem o zaman kizimin adi cikcana cani ciksin dediler iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?