Kardesimin hayati mahvoldu!

Kizin gercekten hayati mahvolmus ya.
Ne demek 30 yasinda bi adama vermek?
Cahillik olurda bu kadarda olurmu ya, pes.
Aileden bi tanemi akilli cikmadi siz napiyosunz diye? Allahim korusun ya.
Simdi mutlularmi anneniz ve babaniz?
Kina yaksinlar biyerlerine.

Yagmurdan kacarken doluya tutulmak bu olsa gerek.kardesiniz bosansin
Sizin yaniniza yurt disina gelsin ve calismaya baslasn

Yani fazla konusmamislar bile ama bunu o cocugum ablasi kardesiyle evlensin diye benim kardesimin adini cikartiyo

Konu sahibi burasını pek anlayamadım .Abla kardeş kim ? Çocuğun ablası mı öyleyse ablası kardeşi ile evlenmesini nasıl istiyor .

Ya cok aci cekiyolar

Ya kardesimi kac senedir kocasi zaten istiyodu kardesimde onla evlenmemek icin yapti bu hatalari zaten

Bu bana Sibel Canın kızını hatırlattı o da böyle suclu biriyle birlikteymis hatta babası küplere binip Sibeli aramis. Saydirmis. Neyse konuya dönersem, yurtdısından gelirsiniz annenle ona bir ev acarsiniz, bosanma davasi acilir.

Ya zaten annemgil bu saatten sonra onun hep arkasinda babamöada konustum ben kizimi artik yipratamam diyo gelsin okulunu okusun diyo

Ya kardesimi kac senedir kocasi zaten istiyodu kardesimde onla evlenmemek icin yapti bu hatalari zaten
anneniz babanız siz elinizi taşın altına koyacaksınız
bu kızın bu halde olmasının sebebi aileniz
yanlara çeker adamdan ayırır artık okuturlar mı çalıştırırlar mı bilmem
yazık bu kıza
bir hamile kalsa dünyası toptan başına yıkılır artık umudu da kalmaz ki bir iki ay sonra bunlar çocuk diye de tutturur bu defa hem kardeşinize hem çocuğu bakmak zorunda kalırsınız kardeşiniz de bunlardan toptan kurtulamaz

Bide annemgilin o siralar abimle ilgili sikintilari vardi kardeslerimle hic ilgilenemediler abim cok kötü aliskanliklara baslamisti onu kurtarmak icin cabslarken kizlarimdan oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…